billdaamax Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 καταρχας εισαι τυχερος που δεν περασε τελωνειο. 1.45 μερες εχεις απο πληρωμη. 2.η αποδειξη ή οτι ειναι αυτο γραφει οτι εδωσε το παλιο για σερβις κ του δωσαν αλλο τον νοεμβρη.refurbished-ανακατασκευασμενο ειναι. δηλ.οπως στην φωτο μονο με τις ζελατινες χωρις κουτι,καλωδια κτλ.αυτα στα δωσε απο το αρχικο. 3.η εγγυηση του 1ου κινητου εληγε τελη φλεβαρη.ποιο απο τα 2 imei εβαλες?τσεκαρες το Imei που γραφει στο κινητο σου ?τεσπα εγγυηση το πολυ μεχρι απριλη θα παρεις... 4.η τιμη ειναι καλη(300ε δεινουν εδω ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ δηλ.χρησιμοποιημενα) ποσο μαλλον αν ξεκλειδωσει εδω. δες αν ξεκλειδωνεται http://9volto.gr/catalog/index.php?dispatch=categories.view&category_id=186 και τα υπολοιπα ειναι περιττα... ζητα κανα refund 30-50$ k εισαι οκ. αν γινεται ξεκλειδωμα με rsim,gevey ή με αλλο τροπο δεν εχω ασχοληθει με κλειδωμενα...(ρωτα iphonehellasforum) 5.τωρα με το θεμα new αλλοι πιστευουν και εδω οτι τα refurbished ειναι σαν new.εγω παλι οχι. o τυπος πρεπει να ναι λιγο στοκος(ειπε οτι του πεσε) παρολα αυτα του το αλλαξαν.οπως και οτι εβαλε μια αγγελια οτι να ναι.δεν εγραψε refurbished,δεν εγραψε για φορτιστες,ακουστικα και αν ειναι unlocked!!! http://support.sprint.com/support/article/unlocking_GSM_compatible_devices/b3c3351e-5daa-4d69-8c61-3465c9fa1081 τελικα ανοιξα υποθεση...μηπως ξερετε πως καταλαβαινω αν οντως εγω κερδισα την υποθεση? θελω να πω μετα απο αρκετα μα και μου του πωλητη ξαφνικα μου λεει οτι θα μου δωσει τα λεφτα...και μου φανηκε περιεργο..μου ειπε να το στειλω στη ταδε δευθυνση kai na tou dwsw to tracking number αλλα δε ξερω μου φανηκε πολυ περιεργο που δεχτηκε..:/ ξερετε μηπως πως θα ξερει το ebay οτι οντως εγω το εστειλα? θα το στειλω μεσω ελτα...ειναι καλο?
arc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Θα κάνεις μια μαμάτη συσκευασία. Θα πας ελτα και θα το στείλεις συστημένο (για να πάρεις tracking number) Θα βγάλεις φωτογραφία το κουτί μαζί με την απόδειξη (κανε τα γλυκά μάτια στην υπάλληλο) και φύλαξε την αποδειξη (ζήτα την). Επίσης ρώτησε την υπάληλο αν ξέρει με ποια εταιρεία θα φτάσει στη χώρα προορισμου (π.χ. usps) Ανεβάζεις τη φωτογραφία σε κάποιο image host. Μπαίνεις στο resolution center, βρίσκεις το dispute και απαντας οτι το έστειλε με το τάδε νουμερο που μπορεί να το παρακολουθεί από τη Χ διεύθυνση και κοτσάρεις και το link απο τη φωτογραφία. Αν μέχρι λιγο πριν τη λήξη τους dispute (εχει ημερομηνία λήξης) δεν εχεις ειδοποίηση οτι έλαβες refund, κάνεις escalate το dispute στο resolution center του ebay.
billdaamax Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Θα κάνεις μια μαμάτη συσκευασία. Θα πας ελτα και θα το στείλεις συστημένο (για να πάρεις tracking number) Θα βγάλεις φωτογραφία το κουτί μαζί με την απόδειξη (κανε τα γλυκά μάτια στην υπάλληλο) και φύλαξε την αποδειξη (ζήτα την). Επίσης ρώτησε την υπάληλο αν ξέρει με ποια εταιρεία θα φτάσει στη χώρα προορισμου (π.χ. usps) Ανεβάζεις τη φωτογραφία σε κάποιο image host. Μπαίνεις στο resolution center, βρίσκεις το dispute και απαντας οτι το έστειλε με το τάδε νουμερο που μπορεί να το παρακολουθεί από τη Χ διεύθυνση και κοτσάρεις και το link απο τη φωτογραφία. Αν μέχρι λιγο πριν τη λήξη τους dispute (εχει ημερομηνία λήξης) δεν εχεις ειδοποίηση οτι έλαβες refund, κάνεις escalate το dispute στο resolution center του ebay. ευχαριστω
billdaamax Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστω α και κατι τελευταιο..αν σε περιπτωση το αντικειμενο φτασει εκει μετα την ληξη της υποθεσης...τι κανω σε αυτη τη περιπτωση?
arc Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Εσυ κάνεις escalate πριν λήξει και όλα εξαρτώνται από τη διάθεση του εκπροσώπου που θα μελετήσει την υποθεση σας Αν του εχεις στείλει track number, φωτο, links, κλπ έχεις μεγάλες πιθανότητες να σε δικαιώσει. Και εκεί υπάρχουν τρύπες αλλά ασχολήσου με το τι γίνεται συνήθως και μετά με τις εξαιρέσεις.
kage Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 βαλτο ρε παληκαρι στις αγγελιες εδω στο ινσομνια.υπαρχουν μερικα κορακια που ξερουν απο αυτα και το περιμενουν πως κ πως... γραψε το πουλαω οσο το πειρα 150ε απο ebay και ειναι refurbished απο service κ locked απο usa sprint.δεν ξερω πως το κανω unlocked...αν δεν βρεις λυση μεσα σε 2 μερες στειλτο. με απλο ελτα το κοβω κανα μηνα. υ.γ. οτι ειναι locked εισαι σιγουρος?εβαλες σιμ κ δεν δουλευει?ρυθμισεις τσεκαρες?να ειναι σε gsm mode ή auto? 1
kage Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 <<Rsim8, rsim9 rsim nano κανουν όλες μέχρι 7.0.4>> γι αυτο σου λεω βαλτο αγγελια δεν ακους.ηρθε που ηρθε χωρις τελωνειο ας το χαρει αλλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα