billdaamax Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα λοιπον πηρα ενα iphone 4s στις 18 νοεμβριου και το παρελαβα στις 4 δεκεμβριου..το θεμα μου ειναι οτι το κερδισα απο δημοπρασια και στις πληροφοριες ελεγε οτι ειναι "new" ενω εμενα μου ηρθε χωρις το κουτι του και χωρις τα περαιτερω ..ασε που αυτο μεσα στο κουτι δεν ηταν τυλιγμενο με κατι για τυχον χτυπηματα..σκετο το iphone..επισης οταν το ανοιξα μου ζητουσε passcode..ρωτησα τον πωλητη τι παιζεται κλπ και δεν ηξερε να μου απαντησει μου στειλε και ενα τροπο να το κανω reset..νταξει το κανα αυτο..επισης το κινητο ηταν κλειδωμενο στο sprint...αυτο το γνωριζα τουλαχιστον :Ρ με λιγα λογια ολα αυτα τα καταπια και ειπα να το ξεκλειδωσω μεσω μιας εταιριας που μου φανηκε πολυ ασφαλης μιας και ειχε πολλα θετικα σχολια απο χρηστες..πληρωσα και εκει ενα 60αρι και μετα απο 15 μερες μου ειπαν οτι δε μπορεσαν να το ξεκλειδωσουν επειδη το imei που εδωσα ειναι δηλωμενο σαν κλεμμενο ή χαμενο..μιλησα ξανα με τον πωλητη του ειπα οτι θελω τα λεφτα μου πισω αλλα αυτος με απειλησε και απο πανω οτι θα με κανει μηνυση στο ebay..και μου στειλε και μια αποδειξη της apple οτι το κινητο δεν ειναι κλεμμενο κτλπ..εγω τωρα ομως τι κανω? μπορω να τον μηνυσω? εχει περασει ποσος καιρος..αυτο δε πειραζει? α και κατι ακομα..προχθες που ειχα ξανα μιλησει με τον πωλητη και του ζητουσα τα λεφτα μου πισω εκεινος μου ειπε οτι "δεν ειχε χρησημοποιησει το iphone και οτι δεν ειναι κλεμμενο και οτι το μονο που ειχε κανει ειναι να βαλει passcode ετσι για ελεγχο αν δουλευει" ενω τη πρωτη φορα που τον ρωτησα μου λεγε οτι δν ηξερε και ελεγε να δοκιμασω το 1234 μηπως ειναι αυτος ο κωδικος οπως γινεται συνηθως σε αλλα κινητα
The_Winner Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 αν εισαι εντος των 45 ημερων απο την αγορα κανε αμεσως dispute μεσω paypal και ebay ..Κλεμενο θα ειναι 1
arc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μπες στο http://www.checkesnfree.com/ διάλεξε sprint, βαλε το ΙΜΕΙ και πες μας τι έβγαλε Μπορεί να μην είναι κλεμμένο, αλλά ο τύπος να το εχει πάρει με συμβόλαιο και να μην πληρώσε τα πάγια οπότε κλειδώνει το κινητό. Εννοείται δεν αποκλειω το ενδεχόμενο να ειναι κλεμμένο
billdaamax Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 http://prntscr.com/2f04wc αυτο δειχνει :/ Μπες στο http://www.checkesnfree.com/ διάλεξε sprint, βαλε το ΙΜΕΙ και πες μας τι έβγαλε Μπορεί να μην είναι κλεμμένο, αλλά ο τύπος να το εχει πάρει με συμβόλαιο και να μην πληρώσε τα πάγια οπότε κλειδώνει το κινητό. Εννοείται δεν αποκλειω το ενδεχόμενο να ειναι κλεμμένο αν εισαι εντος των 45 ημερων απο την αγορα κανε αμεσως dispute μεσω paypal και ebay ..Κλεμενο θα ειναι απο την αγορα ή την μερα που μου παραδοθηκε? :/
3JOHN3 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Γερό χουνέρι έπαθες φιλαράκι.... Πάντα προσέχουμε από e-bay....
billdaamax Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Γερό χουνέρι έπαθες φιλαράκι.... Πάντα προσέχουμε από e-bay.... πρωτη αγορα :/ τωρα το εχω μαθει καλα....
arc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Αφου το checkesn βγάζει callcheck σημαίνει οτι δεν ξέρει αν εχει αναφερθεί κλεμμενο ή χαμένο. Σκόπελος Δες και το παρακάτω http://supercellmobile.com/blog/how-to-check-if-a-smartphone-is-lost-stolen-or-still-attached-to-an-account/ Από εκεί και πέρα το κινητό σίγουρα δεν είναι new γιατί αν στην παρακάτω επισημη σελίδα βάλεις το email imei https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do βγάζει οτι η εγγύηση λήγει το Φεβρουάριο (2 μήνες). Άρα ο τύπος όσον αφορά το new σίγουρα ψεύδεται και εκεί ειμαι το βασικό σημείο που μπορείς να πατήσεις για να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω. Το οτι σου εστειλε χύμα το κινητό (χωρίς χαρτιά, καλώδια, κλπ) είναι αλλο ένα σημαδί. Φορτιστή σου έστειλε; Είναι αυθεντικός; Είναι "καθαρός" σαν καινουργιος; Η γνώμη μου είναι οτι ο τύπος όντως το είχε δικό τους και απλώς το πούλησε εκτός usa ή είναι όντως χαμένο/κλεμμένο/εντος απληρωτου συμβολαίου. Βέβαια παίζει και το ενδεχόμενο το κινητό να μην χαμένο αλλά η εταιρεία που επικοινωνησες να εκανε λάθος. Στη θέση θα ρωτούσα επιβεβαιωση απο την εταιρεία οτι ειναι δηλωμένο ως κλεμμένο και μετά θα άνοιγα dispute στο ebay λέγοντας οτι το προϊόν δεν ήταν όπως περιγράφηκε γιατί πρώτον δεν είναι new (βάλε screenshot από τη σελίδα της apple), είχε passcode (που δεν εχουν τα καινουργια κινητα), δεν είχε χαρτιά/συσκευασία και με βάση την Χ εταιρεία εχει δηλωθεί κλεμμένο. Όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις μέχρι 44 ημέρες μετά την ημερομηνία αγοράς, αλλά καλύτερα ξεκίνα το νωρίτερα να ξεμπερδεύεις. Υπάρχει βέβαια και η άλλη λογική. Βρίσκεις άλλους "μάστορες" να στο ξεκλειδώσουν. Μην με ρωτήσεις δεν ξέρω. EDIT: μπορεις να στειλεις και το link της δημοπρασίας;
billdaamax Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Αφου το checkesn βγάζει callcheck σημαίνει οτι δεν ξέρει αν εχει αναφερθεί κλεμμενο ή χαμένο. Σκόπελος Δες και το παρακάτω http://supercellmobile.com/blog/how-to-check-if-a-smartphone-is-lost-stolen-or-still-attached-to-an-account/ Από εκεί και πέρα το κινητό σίγουρα δεν είναι new γιατί αν στην παρακάτω επισημη σελίδα βάλεις το email https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do βγάζει οτι η εγγύηση λήγει το Φεβρουάριο (2 μήνες). Άρα ο τύπος όσον αφορά το new σίγουρα ψεύδεται και εκεί ειμαι το βασικό σημείο που μπορείς να πατήσεις για να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω. Το οτι σου εστειλε χύμα το κινητό (χωρίς χαρτιά, καλώδια, κλπ) είναι αλλο ένα σημαδί. Φορτιστή σου έστειλε; Είναι αυθεντικός; Είναι "καθαρός" σαν καινουργιος; Η γνώμη μου είναι οτι ο τύπος όντως το είχε δικό τους και απλώς το πούλησε εκτός usa ή είναι όντως χαμένο/κλεμμένο/εντος απληρωτου συμβολαίου. Βέβαια παίζει και το ενδεχόμενο το κινητό να μην χαμένο αλλά η εταιρεία που επικοινωνησες να εκανε λάθος. Στη θέση θα ρωτούσα επιβεβαιωση απο την εταιρεία οτι ειναι δηλωμένο ως κλεμμένο και μετά θα άνοιγα dispute στο ebay λέγοντας οτι το προϊόν δεν ήταν όπως περιγράφηκε γιατί πρώτον δεν είναι new (βάλε screenshot από τη σελίδα της apple), είχε passcode (που δεν εχουν τα καινουργια κινητα), δεν είχε χαρτιά/συσκευασία και με βάση την Χ εταιρεία εχει δηλωθεί κλεμμένο. Όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις μέχρι 44 ημέρες μετά την ημερομηνία αγοράς, αλλά καλύτερα ξεκίνα το νωρίτερα να ξεμπερδεύεις. Υπάρχει βέβαια και η άλλη λογική. Βρίσκεις άλλους "μάστορες" να στο ξεκλειδώσουν. Μην με ρωτήσεις δεν ξέρω. EDIT: μπορεις να στειλεις και το link της δημοπρασίας; α ναι μου ειπε και οτι ληγει το συμβολαιο το φεβρουαριο...και οτι απλα to apple store του ειχε δωσει καινουριο επειδη το ειχε παει gia service κλπ..και τον ειπα οτι αφου ειναι ετσι γιατι το εβαλες στο "new" και οχι στο "new other" εστω..και συνεχισε τα ιδια αυτος..οτι ειναι καινουριο και μπλα μπλα http://www.ebay.com/itm/111212091829?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 οριστε... φορτιστη δε μου δωσε..μου δωσε ενα κιτρινο καλωδιο που δεν ειναι καν το αυθεντικο...και γι αυτο τον ρωτησα και μου ειπε οτι στις φωτο δεν εδειχνε πουθενα οτι θα στειλει και τα accessories...αλλα ουτε και στη περιγραφη ελεγε οτι δε θα στειλει τπτ..και εγω τι? να μυριζα τα δαχτυλα μ? αφου "new΄" ελεγε... αυτη ειναι η αποδειξη που μου εστειλε
arc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 α ναι μου ειπε και οτι ληγει το συμβολαιο το φεβρουαριο...και οτι απλα to apple store του ειχε δωσει καινουριο επειδη το ειχε παει gia service κλπ..και τον ειπα οτι αφου ειναι ετσι γιατι το εβαλες στο "new" και οχι στο "new other" εστω..και συνεχισε τα ιδια αυτος..οτι ειναι καινουριο και μπλα μπλα H μαμα apple όταν δίνει άλλη συσκευή από εγγύηση, κρατά την παλιά. Γνώμη μου είναι οτι ο τύπος δεν εχει πληρώσει λογαριασμους και σκοπεύει να βαρέσει κανονι και πουλά το κινητό εκτός usa και σκασίλα του. Πάντως new δεν είναι και αυτό ειναι το βασικό χαρτί σου. Η περιγραφη του new γράφει New: A brand-new, unused, unopened, undamaged item in its original packaging (where packaging is applicable). Packaging should be the same as what is found in a retail store, unless the item is handmade or was packaged by the manufacturer in non-retail packaging, such as an unprinted box or plastic bag. See the seller's listing for full details. Δεν του λες τιποτα αλλο. Αν δεν βρεις άλλους μαστορες βαράς dispute με τα παραπάνω και τον αφήνεις να χορεύει. Είναι δική σου επιλογή τι θα κάνεις. Σε κάθε περιπτωση «καλή τύχη»
billdaamax Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 H μαμα apple όταν δίνει άλλη συσκευή από εγγύηση, κρατά την παλιά. Γνώμη μου είναι οτι ο τύπος δεν εχει πληρώσει λογαριασμους και σκοπεύει να βαρέσει κανονι και πουλά το κινητό εκτός usa και σκασίλα του. Πάντως new δεν είναι και αυτό ειναι το βασικό χαρτί σου. Η περιγραφη του new γράφει New: A brand-new, unused, unopened, undamaged item in its original packaging (where packaging is applicable). Packaging should be the same as what is found in a retail store, unless the item is handmade or was packaged by the manufacturer in non-retail packaging, such as an unprinted box or plastic bag. See the seller's listing for full details. Δεν του λες τιποτα αλλο. Αν δεν βρεις άλλους μαστορες βαράς dispute με τα παραπάνω και τον αφήνεις να χορεύει. Είναι δική σου επιλογή τι θα κάνεις. Σε κάθε περιπτωση «καλή τύχη» μαλλον θα ανοιξω υποθεση...σου εστειλα να δεις και την αποδειξη που μου εστειλε
arc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Την είδα. Μπορεί όντως να είναι καινουργιο από αντικατάσταση . Αν αποφασίσεις να το γυρίσεις πίσω, το μονο σου όπλο που μπορεί να δεχτει το ebay είναι το new. «Κύριοι δεν μου εστειλε new γιατί ήταν κλειδωμένο και έλειπαν συσκευασίες, κλπ κλπ»
billdaamax Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Την είδα. Μπορεί όντως να είναι καινουργιο από αντικατάσταση . Αν αποφασίσεις να το γυρίσεις πίσω, το μονο σου όπλο που μπορεί να δεχτει το ebay είναι το new. «Κύριοι δεν μου εστειλε new γιατί ήταν κλειδωμένο και έλειπαν συσκευασίες, κλπ κλπ» ευχαριστω..τελικα ανοιξα υποθεση
arc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Στα υποψη οτι αν το στείλεις πίσω, να το στειλεις συστημένο, γιατί το ebay αναγνωρίζει refund σε προϊόντα που έχουν φτάσει στον προορισμό τους.
billdaamax Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Στα υποψη οτι αν το στείλεις πίσω, να το στειλεις συστημένο, γιατί το ebay αναγνωρίζει refund σε προϊόντα που έχουν φτάσει στον προορισμό τους. ευχαριστω για την διευκρινηση
kage Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 καταρχας εισαι τυχερος που δεν περασε τελωνειο.1.45 μερες εχεις απο πληρωμη.2.η αποδειξη ή οτι ειναι αυτο γραφει οτι εδωσε το παλιο για σερβις κ του δωσαν αλλο τον νοεμβρη.refurbished-ανακατασκευασμενο ειναι. δηλ.οπως στην φωτο μονο με τις ζελατινες χωρις κουτι,καλωδια κτλ.αυτα στα δωσε απο το αρχικο.3.η εγγυηση του 1ου κινητου εληγε τελη φλεβαρη.ποιο απο τα 2 imei εβαλες?τσεκαρες το Imei που γραφει στο κινητο σου ?τεσπα εγγυηση το πολυ μεχρι απριλη θα παρεις...4.η τιμη ειναι καλη(300ε δεινουν εδω ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ δηλ.χρησιμοποιημενα) ποσο μαλλον αν ξεκλειδωσει εδω.δες αν ξεκλειδωνεται http://9volto.gr/catalog/index.php?dispatch=categories.view&category_id=186 και τα υπολοιπα ειναι περιττα... ζητα κανα refund 30-50$ k εισαι οκ.αν γινεται ξεκλειδωμα με rsim,gevey ή με αλλο τροπο δεν εχω ασχοληθει με κλειδωμενα...(ρωτα iphonehellasforum)5.τωρα με το θεμα new αλλοι πιστευουν και εδω οτι τα refurbished ειναι σαν new.εγω παλι οχι. o τυπος πρεπει να ναι λιγο στοκος(ειπε οτι του πεσε) παρολα αυτα του το αλλαξαν.οπως και οτι εβαλε μια αγγελια οτι να ναι.δεν εγραψε refurbished,δεν εγραψε για φορτιστες,ακουστικα και αν ειναι unlocked!!! http://support.sprint.com/support/article/unlocking_GSM_compatible_devices/b3c3351e-5daa-4d69-8c61-3465c9fa1081
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα