Προς το περιεχόμενο

Θέμα (theme) στον nova launcher

panosno1com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Hell-oh : :D
Έχω τον nova launcher. Πως μπορώ να του εισάγω ένα ..θέμα? Οταν ειχα το Γκαλαξυ1 με τον go launcher,εβρισκα στο play store θεματα. Εδω κ 6-7 μηνες με το LG p880 ομως,εχω τον nova κ προσφατα σκεφτηκα πχ πως να τοου βαλω background στο συρταρι εφαρμογων; Δεν εννοω στη κεντρικη οθονη αλλα εκει που ειναι ολες οι εφαρμογες κ οι φακελοι μου! Βαρεθηκα τη μαυριλα!! * :P  Οποτε το ψαχνω για να βρω themes αλλα δε βρισκω..Τι παιζει,ξερετε?
ευχαριστω κ καλη πρωτοχρονια!

*

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Hell-oh : :D

Έχω τον nova launcher. Πως μπορώ να του εισάγω ένα ..θέμα? Οταν ειχα το Γκαλαξυ1 με τον go launcher,εβρισκα στο play store θεματα. Εδω κ 6-7 μηνες με το LG p880 ομως,εχω τον nova κ προσφατα σκεφτηκα πχ πως να τοου βαλω background στο συρταρι εφαρμογων; Δεν εννοω στη κεντρικη οθονη αλλα εκει που ειναι ολες οι εφαρμογες κ οι φακελοι μου! Βαρεθηκα τη μαυριλα!! * :P  Οποτε το ψαχνω για να βρω themes αλλα δε βρισκω..Τι παιζει,ξερετε?

ευχαριστω κ καλη πρωτοχρονια!

*

θεματα δεν εχει ο νοβας,ο απεξ εχει κατι ψιλο,οποτε μονη λυση ειναι να βρεις ενα κανονικο θεμα να το επιλεγεις,μεχρι 4.3.1 ομως

τελικα ρυθμισα τη διαφανεια του συρταριου εφαρμογων στο μεγιστο κ ετσι φαινεται το wallpaper ,κατι ειναι κ αυτο... ευχαριστω για τηναπαντηση σου, καλη χρονια!!

τελικα ρυθμισα τη διαφανεια του συρταριου εφαρμογων στο μεγιστο κ ετσι φαινεται το wallpaper ,κατι ειναι κ αυτο... ευχαριστω για τηναπαντηση σου, καλη χρονια!!

Καλησπερα φιλε μου!!!μπες στο play store γραψε nova launcher themes!!!και στην αναζητηση που θα σου κανει!! αυτοματο θα σου εμφανισει αρκετα θεματα συμβατα με τον συγκεριμενο launcher που εχεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...