Προς το περιεχόμενο

window 8 up date 8.01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ! αντιμετωπιζω ενα προβλημα στο λαπτοπ μου! Εκανα το update σε 8.01 στα windows 8 μου κ οταν παιζω ενα παιχνιδι μου βγαζει ενα μηνυμα οτι ο δισκος μου ειναι γεματος κ με πεταει απο το παιχνιδι!! Χωρις να ειναι γεματος ομως...καποιος κατι μου ειπε για λαθος των windows που δειχνει οτι γεμιζει η μνημη εικονικα... μου το ρυθμισε μεσο  team viewer  αλλα συνεχιζει να υπαρχει το προβλημα...ξερει κανεις κατι για να με βοηθησει?

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ! αντιμετωπιζω ενα προβλημα στο λαπτοπ μου! Εκανα το update σε 8.01 στα windows 8 μου κ οταν παιζω ενα παιχνιδι μου βγαζει ενα μηνυμα οτι ο δισκος μου ειναι γεματος κ με πεταει απο το παιχνιδι!! Χωρις να ειναι γεματος ομως...καποιος κατι μου ειπε για λαθος των windows που δειχνει οτι γεμιζει η μνημη εικονικα... μου το ρυθμισε μεσο  team viewer  αλλα συνεχιζει να υπαρχει το προβλημα...ξερει κανεις κατι για να με βοηθησει?

Εκανες εκαθαρηση με το προγραμμα CCleaner, ποιο laptop εχεις δωσε μοντελο και ονομα κατασκευαστη ακριβες.

Ασχετο: εσυ εισαι στην φωτο ;

Δημοσ.

Ναι εγω ειμαι στην φωτο... γιατι? Το λαπτοπ ειναι turbo x ι7 επεξεργαστη 8G μνημη 500ρι σκληρο N vidia GEFROCE 635m με το cleaner oxι δεν εχω κανει κατι!

Δημοσ.

Ναι εγω ειμαι στην φωτο... γιατι? Το λαπτοπ ειναι turbo x ι7 επεξεργαστη 8G μνημη 500ρι σκληρο N vidia GEFROCE 635m με το cleaner oxι δεν εχω κανει κατι!

Προσεχε γιατι θα την παθεις με την φωτο οπως την επαθα και εγω μια φορα....... στο φβ καποιος με βρηκε απο ενα φορουμ σαν και αυτο και πειρε ολες μου τις φωτο και τις εβαζε ως avast σε εκεινο το φορουμ τελιωσπατον φιλικα στο λεω. εγω φυσικα εκανα αλλο φβ με αλλη φωτο δεν ανεβαζω δικες μου πουθενα ουτε στο φβ εμαθα το μαθημα μου απο τοτε.

Στο θεμα μας τωρα καλο θα ηταν να εκανες ενα καθαρησμο με το cleaner και μια σαρωση με ενα αξιοπιστο antivirus οπως το norton ή το Kaspersky π.χ. και μετα βλεπουμε.

Ευχομαι να βοηθησα.

Δημοσ.

Προ εβολουσιον σοκερ13!

Οκ βρηκα το προβλημα που μπορει να ειναι. Πατησε δεξι κλικ με το ποντικη σου πανω στο εικονιδιο πηγαινε ιδιοτητες συμβατοτητα εκει επελεξε windows 7 sp1 μετα κλικ στο οκ και θα παιξει μια χαρα λογικα.

Δημοσ.

στο εικονιδιο του παιχνιδιου?

Ναι.

Εικονα 1: post-242068-0-54182700-1388479093_thumb.png

Εικονα 2: post-242068-0-61949500-1388479116_thumb.jpg

Σου ανεβασα και εικονες για να δεις.

Εσυ εκει που λεει ιδιοτητες θα επιλεξεις Windows 7 Serivce Pack 1 και μετα θα πατησεις στο ΟΚ.

Δημοσ.

δεν το εχω δοκιμασει με αλλο παιχνιδι ¨(((

υπενθυμιζω οτι εχω windows 8 νομιζω αυτο φιλε μου thelos ειναι στα windows 7?

Δημοσ.

δεν το εχω δοκιμασει με αλλο παιχνιδι ¨(((

υπενθυμιζω οτι εχω windows 8 νομιζω αυτο φιλε μου thelos ειναι στα windows 7?

Υπαρχει και στα windows 8 φιλε μου το ιδιο ακριβως απλος εσυ εκει που ειναι οι επιλογες θα επιλεξεις windows 7 sp1 και θα πατησεις οκ  μετα καταλαβες ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...