Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλους σας!

Αυτή τη στιγμή έχω το Source.png Πηγή: TP-LINK TL-WN822N v1.Όσο είχα τα win7 είμουν αρκετα ευχαριστημένος.Απο τότε που έβαλα τα win8 αρχίσαν τα προβλήματα.Συνεχείς αποσυνδέσεις η μία μετά την άλλη.Drivers για win8 στο site τηςTP-LINK δέν υπάρχουν και επειδή τα νεύρα μου δέν αντέχουν άλλο πάω για την αγορά κάποιου αντάπτορα συμβατό με win8.

Έριξα μιά ματιά στο skroutz,ξεχώρισα κάποια αλλά δέν είμαι σίγουρος τί είναι καλύτερο,σύνδεση με PCI ή USB;

Source.png Πηγή: NetGear N900 Wireless Dual Band USB Adapter

Source.png Πηγή: Geetek Janus II

Source.png Πηγή: D-Link DWA-547

Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια σας και καλή χρονιά σε όλους!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλους σας!

Αυτή τη στιγμή έχω το Source.png Πηγή: TP-LINK TL-WN822N v1.Όσο είχα τα win7 είμουν αρκετα ευχαριστημένος.Απο τότε που έβαλα τα win8 αρχίσαν τα προβλήματα.Συνεχείς αποσυνδέσεις η μία μετά την άλλη.Drivers για win8 στο site τηςTP-LINK δέν υπάρχουν και επειδή τα νεύρα μου δέν αντέχουν άλλο πάω για την αγορά κάποιου αντάπτορα συμβατό με win8.

Έριξα μιά ματιά στο skroutz,ξεχώρισα κάποια αλλά δέν είμαι σίγουρος τί είναι καλύτερο,σύνδεση με PCI ή USB;

Source.png Πηγή: NetGear N900 Wireless Dual Band USB Adapter

Source.png Πηγή: Geetek Janus II

Source.png Πηγή: D-Link DWA-547

Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια σας και καλή χρονιά σε όλους!!!!!!!!!!!

σαν μαρκες πρωτη την netgear δευτερη την d link.την αλλη την αφηνω εκτος.το usb εχει το καλο οτι του βαζεις και επεκταση και το μεταφερεις λιγο απο εδω λιγο απο εκει.το pci πρεπει να ανοιξεις το pc και συνηθως η κεραια ειναι στο πισω μερος του pc με αποτελεσμα αν το ρουτερ ειναι μακρυα να μην πιανεις καλο σημα.μπορει να μπει επεκταση με ομαξονικο αλλα μπλεκεις.εκτος αν το ρουτερ ειναι κοντα.

Δημοσ.

Το router είναι στον απέναντι τοίχο στα τρία μέτρα περίπου.Μήπως είναι καλύτερα σε PCI παρα σε USB απο θέμα ταχυτήτας, λέω εγώ τώρα,δέν ξέρω,απλά ρωτάω.Το λέω γιατί και όταν είχα τα win7,είχε τύχη κάποιες φορές να μου βγάλουν κάποιο μήνυμα τα win να δοκιμάσω σε άλλη θύρα USB που πιθάνώς θα έχω μεγαλύτερη ταχύτητα..Δέ θυμάμαι ακριβώς,αλλα κατι τέτοιο ήταν.Το είχα δοκιμάσει σε αρκετές θύρες αλλά πάλι το μήνημα το έβγαζε.Πάντως δέν ήταν κάτι ενοχλητικό,είχε γίνει 4-5 φόρες όλο και όλο.

Δημοσ.

Το router είναι στον απέναντι τοίχο στα τρία μέτρα περίπου.Μήπως είναι καλύτερα σε PCI παρα σε USB απο θέμα ταχυτήτας, λέω εγώ τώρα,δέν ξέρω,απλά ρωτάω.Το λέω γιατί και όταν είχα τα win7,είχε τύχη κάποιες φορές να μου βγάλουν κάποιο μήνυμα τα win να δοκιμάσω σε άλλη θύρα USB που πιθάνώς θα έχω μεγαλύτερη ταχύτητα..Δέ θυμάμαι ακριβώς,αλλα κατι τέτοιο ήταν.Το είχα δοκιμάσει σε αρκετές θύρες αλλά πάλι το μήνημα το έβγαζε.Πάντως δέν ήταν κάτι ενοχλητικό,είχε γίνει 4-5 φόρες όλο και όλο.

κατι θα ειχε γινει και αναγνωριζε την Usb sto pc σαν usb 1.1 αντι για Usb2.εχω χρονια να δω τετοιο μυνημα.οτι και ναπαρεις απο τα 2 δεν θα εχεις θεμα.το βασικο ειναι να δεις να εχει drivers για windows 8 που θες και να ειναι μια καλη μαρκα .πχ netgear,dlink κτλ

Δημοσ.

Τί θα μου πρότεινες απο αυτά εδώ:

Source.png Πηγή: TP-LINK TL-WDN4200 N900 WIRELESS DUAL BAND USB ADAPTER

Source.png Πηγή: NETGEAR WNDA4100 N900 WIFI DUAL BAND USB ADAPTER

Το TP-LINK το βρίσκω στα 39,90€ και το NETGEAR στα 44,50€ ετοιμοπαράδοτα.(εννοείτε οτι δέν υπάρχει θέμα στη μικρή διαφορά τιμής)

Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου. :) ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!(ναι φωνάζω :P )να έχεις.

Δημοσ.

το netgear αν και τα βρισκω αρκετα λεφτα για stickaki εκτος αν εχεις σκοπο να εκμεταλευτεις το dual band οπως και το N900.δεν ξερω σε τι λεφτα παιζει το ac τουλαχιστον να πας σε ac Που ειναι και το τελευταιο πρωτοκολλο για wifi και ειναι και backward compatible.

px http://www.netgear.com/home/products/networking/wifi-adapters/a6200.aspx#tab-techspecs

kai υπαρχει και αλλο μοντελο.

Δημοσ.

Τούμπανο το Α6200 αλλά ανεβαίνουμε στα 65,00€.Είναι πολλά.

απλα στο ειπα επειδη ηδη αυτο που παιρνεις ειναι αρκετα ακριβο και αμα δεν θες το dual band τζαμπα λεφτα.υπαρχουν 2 ac ενα ακριβο και ενα πιοφτηνο αμα δεις το site της netgear.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...