Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι στα ίδια επίπεδα με το z11? Θα ήθελα ενα κουτί με πολλά ανεμιστηρακια ηδη πανω γιαυτό μου φαίνεται αρκετά καλυτερο το z11(ειδικα μετα το review του Linus :P)

Δημοσ.

Το Zalman στα λεφτα του ειναι επισης καλο,αλλα υποδεεστερο του coolermaster σε ενα θεμα. Ειναι μικροτερο σε χωρο εσωτερικα οπως μπορεις να δεις στις φωτο.Επισης χωρις να προσφερει κατι περισσοτερο πρακτικα,κοστιζει ακριβοτερα. Αντικειμενικα το corsair 200R ειναι καλυτερο και εχει ειδικη κατασκευη για ssd δισκους μεσα. Και review του Linus. :)

post-73690-0-58060600-1388367628_thumb.jpg

post-73690-0-84895900-1388367634_thumb.jpg

Δημοσ.

μα midi ειναι και το sharkoon

Ναι όντως με μπέρδεψε το σκρουτζ το έκανα search απο εκει κ το αναφέρει σαν full tower..

Δημοσ.

γιατι?ευρυχωρο φαινεται απλα χρειαζεται εναν ανεμιστηρα ακομα

Γτ δεν έχει καμια απολυτως επιλογή για διαχειρηση καλωδίων , γτ τα πλαστικα του ειναι αθλια, γτ εχει μονο ενα ανεμηστήρα,  γτ πολυ απλα με ελαχιστα ευρώ παραπανω περνεις πολυ πολυ καλυτερο κουτι...

• Like 1
Δημοσ.

Καλα μου φαινονται τα corsair και όλα που προτεινατε αλλά θα πάω για το zalman z11 διότι είναι αρκετά πιο ευρύχωρο απο αυτό που έχω και μικρή διάφορα σε σχέση με τα αλλά αλλά και έχει απο μονο του 4 ανεμιστήρες πανω(θα βάλω και εγώ εναν) οποτε είναι αρκετά vfm.

Δημοσ.

παιρνει ομως μεχρι 6 ανεμιστηρες εχοντας φιλτρα παντου και ειναι 

αρκετα ευρυχωρο για την κατηγορια του και ειπα για την συγκεκριμενη 

τιμη 

Δημοσ.

Καταρχάς θα πω κι εγώ με την σειρά μου πως πιστεύω πως στην κατηγορία κουτιών που κοιτάς δεν θα δεις σπουδαίες διαφορές στις θερμοκρασίες από το κουτί που ήδη έχεις. Περισσότεροι ανεμιστήρες ΔΕΝ σημαίνει απαραίτητα καλύτερο airflow και χαμηλότερες θερμοκρασίες*. Περισσότερο θόρυβο ΣΙΓΟΥΡΑ (ειδικά από τους δύο 80αρηδες που έχει στο πλάι το Ζ11) :) Η γεωμετρία και η κατασκευή του κουτιού είναι αυτό που με μετράει όπως επίσης και το σημείο που έχεις τοποθετημένο το κουτί (να μπορεί να πάρει κρύο αέρα από μπροστά, να έχε ι χώρο ελεύθερο πίσω για να διώξει τον ζεστό, να μην έχει καλοριφέρ κοντά, να μην είναι σε σημείο που μαζεύει σκόνες κλπ)

Αν σώνει και καλά θες όμως να αλλάξεις το κουτί σου, ο βασιλιάς στην κατηγορία βάσει Airflow είναι το CM HAF 912**, αν και αισθητικά μου είναι απεχθές προσωπικά. Τα Looks όμως του κουτιού είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στην επιλογή μας (ίσως και ο σημαντικότερος), οπότε προχώρα σε αυτό που σου αρέσει περισσότερο.

* Όπως αναφέρθηκε το 80C για VGA είναι απόλυτα φυσιολογικό για VGA. Αναφέρθηκε επίσης πως ΝΑΙ αλλά είναι χειμώνας, το καλοκαίρι τι θα γίνει. Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να ελέγξεις (και αυτό προαναφέρθηκε) στο πόσο % γυρνάνε οι ανεμιστήρες της για να πιάσεις αυτό το 80αρι. Αν γυρνάνε στο 100% τότε ΝΑΙ το καλοκαίρι μπορεί και να έχεις πρόβλημα (αν και στις VGA μέχρι και το 100οC είναι ανεκτό). Ένα πρόγραμμα που μπορείς να το δεις αυτό είναι το MSI AfterBurner, με το οποίο μπορείς να φτιάξεις και schedule για το πως θα δουλεύουν οι VGA σου βάσει θερμοκρασιών

** Στην οροφή παίρνει έναν 100αρι ανεμιστήρα που δεν παρέχεται. Δεν τον χρειάζεσαι αλλά αν βάλεις έναν θα δεις διαφορά. Πράττεις αναλόγως το καλοκαίρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...