Defector Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μάλλον συμφωνούμε αν και δεν κατάλαβα τι ήθελες να πεις. Με συγχωρείς για το ασαφές μήνυμα. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι, όντως, η A&H είναι, μακράν, η καλύτερη εταιρεία σε είδη επαγγελματικού ήχου. Όλες οι εταιρείες οι οποίες παράγουν παρόμοια προϊόντα θα πρέπει να έχουν ως πρότυπο την A&H και μόνο. Στο θέμα μας, όμως. @thelos257 Το μόνο που έχω να προτείνω είναι να αγοράσεις 2 turntables. Γι' αρχή, το να παίζεις με ένα πικάπ είναι μία πάρα πολύ πρωτότυπη και απόλυτα σεβαστή επιλογή. Εξάλλου, αν τα τραγούδια 'μιλάνε', οι μίξεις περισσεύουν.
viper2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μην αγχωνεσαι, δεν πρόκειται να σου παρει κάποιος το μεροκάματο. 1
Defector Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Εκ των οποίων, και οι 5 κατεβάζουν την μουσική τους από το ίντερνετ, να υποθέσω, ε;Δε χρειάζεται να μιλήσω για τα ''τραγούδια'' που ''παίζουν'', προφανώς. Θα μου πάρει χρόνια να αναλύσω τα κλειστά μυαλά που κουβαλάνε όσοι αυτοαποκαλούνται DJ-παίζω-ό,τι-κυκλοφορεί-σε-ραδιόφωνα-και-τηλεοράσεις-και-είμαι-και-πολύ-τρέντι. 2
aledjo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Εκ των οποίων, και οι 5 κατεβάζουν την μουσική τους από το ίντερνετ, να υποθέσω, ε; το χειροτερο ειναι οτι παιζουν απο youtube rip Μην αγχωνεσαι, δεν πρόκειται να σου παρει κάποιος το μεροκάματο. εχω αποχωρησει απο το επαγγελμα
aledjo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=406148309519323
viper2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 εχω αποχωρησει απο το επαγγελμα Λογιστικά, δεν υπηρχες στο επάγγελμα. Εκτός εάν έκοβες αποδείξεις... 1
aledjo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Λογιστικά, δεν υπηρχες στο επάγγελμα. Εκτός εάν έκοβες αποδείξεις... ουφ.... αν το παρεις ετσι τοτε στην ελλαδα εχουμε μονο 50 djs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα