Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,οταν βαζω τα ακουστικα στον υπολογιστη μου ακουω εναν ηχο απο τα ηχεια (πουπ πουπ) επισης και οταν τα βγαζω....Επισης τα ακουστικα δεν δουλευουν ενω αν χρησιμοποιησω linux (στον ιδιο υπολογιστη δουλευουν κανονικα).Χρησιμοποιω laptop Dell

Δημοσ.

Καλησπερα,οταν βαζω τα ακουστικα στον υπολογιστη μου ακουω εναν ηχο απο τα ηχεια (πουπ πουπ) επισης και οταν τα βγαζω....Επισης τα ακουστικα δεν δουλευουν ενω αν χρησιμοποιησω linux (στον ιδιο υπολογιστη δουλευουν κανονικα).Χρησιμοποιω laptop Dell

το πουπ πουπ το ακους και στο Linux?

Δημοσ.

Βαλε τα ακουστικά στην θέση των ηχείων και δες αν ακούγεται , εμενα στο αλλο pc σε κατι turbox ηχειάκια ακουγόταν μετα απο λιγο καιρό κατι σαν παράσιτα και έφταιγαν τα ηχεία τελικα

Δημοσ.

Οταν βαζω τα ακουστικα ακουγεται 2 φορεσ το τουπ και αντιστοιχα οταν τα βγαζω...και μετα δεν δουλευουν τα ακουστικα..Οχι δεν εχω κατι ασυρματο...Επισης και γενικα το κανει το τουπ τουπ χωρις λογο..

Δημοσ.

Οπως ειπα και πριν στα linux δουλευουν ολα καλα χωρις καποιο προβλημα...Οτι και να βαλω το κανει

Τωρα το εβαλα να τα δοκιμασω και δεν μου το κανει.Μου το εκανε και παλια και δεν του εδωσα σημασια και μετα εφτιαξε παλι μονο του το ιδιο και τωρα....Για πιο λογο ομως;

Δημοσ.

Δεν το εχω δοκιμασει...Και δεν κανουν συνεχομενο θορυβο κανουν ενα τουπ τουπ οταν βγαζω η βαζω κατι στην εισοδο.....Και καμια φορα το κανει απο μονο του ετσι στο ακυρο...

Δημοσ.

δοκιμασε το αν μπορεις.αν δεν παιζουν και τα αλλα ε τοτε θεμα windows αφου στο Linux ολα οκ.που μαλλον κατι γινετε με τα windows εφοσον τα ακουστικα ξερουμε οτι παιζουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...