Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,ειμαι μεταξυ 2 λαπτοπ,ενα με intel HD Graphics 4000 και ενα με AMD Radeon HD8330+8550M 1gb

Επειδη δεν ξερω και πολλα απο καρτες γραφικων μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι καλυτερη απο τις 2?Ας υποθεσουμε για λογους συγκρισης οτι επεξεργαστες και λοιπο hardware ειναι της ιδιας ισχυς.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Οι intel hd δεν τραβανε πολυ περα απο casual gaming στα low- med...οπωσδηποτε θα πας στην ανεξαρτητη καρτα hd8330

• Like 1
Δημοσ.

Οι intel hd δεν τραβανε πολυ περα απο casual gaming στα low- med...οπωσδηποτε θα πας στην ανεξαρτητη καρτα hd8330

Ειναι αναλογως βεβαια και με τι επεξεργαστη συνοδευεται η συγκεκριμενη καρτα γραφικων.

Γιατι συνηθως τις συνοδευουν καποιοι υπερβολικα αδυναμοι amd.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι αναλογως βεβαια και με τι επεξεργαστη συνοδευεται η συγκεκριμενη καρτα γραφικων.

Γιατι συνηθως τις συνοδευουν καποιοι υπερβολικα αδυναμοι amd.

ειναι o AMD A4-5000 4πυρινος στο 1,5ghz.

Nα ρωτησω και κατι αλλο,η intel HD Graphics 4000 θα την παλευει με full hd ταινιες?

Δημοσ.

ειναι o AMD A4-5000 4πυρινος στο 1,5ghz.

Nα ρωτησω και κατι αλλο,η intel HD Graphics 4000 θα την παλευει με full hd ταινιες?

Ανετα. Εδω την παλευει η intel hd (ουτε καν η 3000) με mkv 20gb με dts ηχο.

Μπορει ο Α4 να ειναι 4πυρηνος, παρολα αυτα ειναι πολυ αδυναμος.

Τσεκαρε εδω περα: http://www.notebookcheck.net/AMD-A-Series-A4-5000-Notebook-Processor.92867.0.html

Ακομα και ο i3 2310m που ειναι περιπου 3ων χρονων cpu, ειναι κατα πολυ καλυτερος απο τον συγκεκριμενο amd.

• Like 1
Δημοσ.

Ανετα. Εδω την παλευει η intel hd (ουτε καν η 3000) με mkv 20gb με dts ηχο.

Μπορει ο Α4 να ειναι 4πυρηνος, παρολα αυτα ειναι πολυ αδυναμος.

Τσεκαρε εδω περα: http://www.notebookcheck.net/AMD-A-Series-A4-5000-Notebook-Processor.92867.0.html

Ακομα και ο i3 2310m που ειναι περιπου 3ων χρονων cpu, ειναι κατα πολυ καλυτερος απο τον συγκεκριμενο amd.

τα εβλεπα αρθριστικα τα ghz και λεω 1.5 x 4 = 6 καλα ειναι..αλλα τωρα που τον εβαλα συγκριση με τον i3-3110M που ειναι 2.4 x 2 βγαζει τον i3 καλυτερο με σκορ 6.6 εναντι 6 του τετραπυρινου..! http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i3-3110M-vs-AMD-A4-5000

Δημοσ.

Οι μετρησεις δεν γινονται αθροιστικα μιας και τα περισσοτερα προγραμματα δεν χρησιμοποιουν καν ακομα τους 4 πυρηνες.

Αρα βολεψου με εναν intel ή εναν καλο amd (τουλαχιστον A10).

• Like 1
Δημοσ.

δεν πανε ποτε αθροιστικα.

Απο προσωπικη γνωμη θα σου πω οτι η HD3000 του i5 2430m που εχω τρεχει τα παντα απο ταινιες(με vlc Και hardware acceleration)ανετα,πουθενα δεν εχω συναντησει θεμα.

ο Α4 ειναι οντως τρομερα αδυναμος επεξεργαστης τον εχω δουλεψει σε λαπτοπ lenovo και πραγματικα ο i5 μου ειναι πολυ μπροστα

• Like 1
Δημοσ.

οποτε οι επιλογες ειναι : το intel HD Graphics 4000  με  i3-3110M

το AMD Radeon HD8330+8550M 1gb  με  AMD A4-5000 1,5ghz

τι προτεινετε?!

Δημοσ.

το πρωτο χαλαρα!

εφοσον ομως δεν σε απασχολει το gaming(οχι οτι με τον αλλο συνδιασμο θα επαιζες τιποτα,ελαχιστες παραπανω επιδοσεις σε γραφικα θα ειχες)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...