Προς το περιεχόμενο

FireWire και miniDV

Gary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα πάρω ενα αντάπτορα PCI FireWire - και συνδέσω μια miniDV θα μπορώ να κανω capture ??

Ποιο προγραμμα προτεινετε ;;

Δημοσ.

Nai !!! Basiki prohpo8esh na exeis kai ena PC !!!! :lol: :lol: :lol:

Ena programa pou einai EUKOLO kai arketa kalo einai to Pinnacle Studio 8.0-8.6 episis kai to Windows Movie Maker 1 & 2 einai arketa kalo gia arxh !!!! Oti allo 8es edw eimaste.. 8)

Δημοσ.

απλά πρόσεξε γιατί κάποιες κάμερες θέλουν το δικό τους καλώδιο για να λειτουργήσουν.. εμένα η jvc μου δεν παίζει παρά μόνο με το καλώδιο της αντιπροσωπίας... ή με κάποιο συμβατό, όχι όμως με τα standard firewire καλώδια.

Δημοσ.
απλά πρόσεξε γιατί κάποιες κάμερες θέλουν το δικό τους καλώδιο για να λειτουργήσουν.. εμένα η jvc μου δεν παίζει παρά μόνο με το καλώδιο της αντιπροσωπίας... ή με κάποιο συμβατό, όχι όμως με τα standard firewire καλώδια.

Auto to akouw proth fora!!!! Ti p@p@ries einai autes apo thn jvc ? Ade na gineis meta antagonistikh etairia sto xoro ton comcorders an kaneis tetoia pragmata me ton idi sklhro anagonismo pou hparxei apo SONY-CANON

Δημοσ.

Το να κάνεις capture είναι όσο εύκολο και να γράψεις μία κασέτα (αν θυμάται κανείς πια πώς γίνεται αυτό :-) ). Πατάς το play στην κάμερα και το record στο PC.... Τόσο απλά. Όσο για το Pinnacle Studio ίσως το πιο εύχρηστο και με πάρα πολλές δυνατότητες...

Δημοσ.
απλά πρόσεξε γιατί κάποιες κάμερες θέλουν το δικό τους καλώδιο για να λειτουργήσουν.. εμένα η jvc μου δεν παίζει παρά μόνο με το καλώδιο της αντιπροσωπίας... ή με κάποιο συμβατό' date=' όχι όμως με τα standard firewire καλώδια.[/quote']

Auto to akouw proth fora!!!! Ti p@p@ries einai autes apo thn jvc ? Ade na gineis meta antagonistikh etairia sto xoro ton comcorders an kaneis tetoia pragmata me ton idi sklhro anagonismo pou hparxei apo SONY-CANON

Ρε οχτρε ...παλι η jvc φταιει??? το ακους και πρωτη φορα...πρωτοπορος σε αυτην την ασυmβατοτητα με καλωδια firewire ηταν η sony.....

Aλλα ξεχασα...sony...don't touch

Δημοσ.
Το να κάνεις capture είναι όσο εύκολο και να γράψεις μία κασέτα (αν θυμάται κανείς πια πώς γίνεται αυτό :-) ). Πατάς το play στην κάμερα και το record στο PC.... Τόσο απλά. Όσο για το Pinnacle Studio ίσως το πιο εύχρηστο και με πάρα πολλές δυνατότητες...

Oxi einai pio aplo giati otan patiseis to REC (se syndesh DV) tote h entolh PLAY patietai monh ths :wink:

Δημοσ.
Pε οχτρε ...παλι η jvc φταιει??? το ακους και πρωτη φορα...πρωτοπορος σε αυτην την ασυmβατοτητα με καλωδια firewire ηταν η sony.....

Aλλα ξεχασα...sony...don't touch

Re c adams diske ligo ebestisia re gamwto.. Afoy ta katafera kai egrapsa sony-CANON den einai mia APISTEYTH proodos ? :lol: :lol: :lol:

Ade kai sto mellon elpizw na mporesw na grapsw kai PANASON$%%%?#*#&^! :P :P :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...