Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα κ παλι λοιπον ...

Εχω το παραπανω λαπτοπ απο το 2010 καποιες φορες κολλουσε κ εσβηνε απο μονο του ισως καποιες φορες απο υψηλες θερμοκρασιες διοτι το ειχα συνεχεια στα ποδια μου χωρις καποια βαση ,τεσπα μετα αγορασα ολα καλα ...εχει τωρα ενα 3μηνο που το παρατησα διοτι δεν αναβει η οθονη ενω οταν παταω το κουμπι εκκινησεις ο σκληρος ακουγεται που περνει μπρος ανεμιστηρες ολα δουλευουν οθονη γιοκ δοκιμασα κ εξωτερικη οθονη αλλα παλι τιποτα λετε να τα επαιξε η καρτα γραφικων κ σε αυτην την περιπτωσει ? μηπος χρειαζομαι κ εδω ενα καθαρισματακι τωρα που πηρα φορα? :-D  :-D  :-D

Να συμπληρωσω οτι κ πριν τα παιξει τελειως το εκαμνε αλλα το εσβηνα απο το κουμπι Ευεκκινησεις κ μετα το εδινα μπρος κ ολα καλα μεχρι την επομενη φορα που θα εμφανιζοταν το ιδιο προβλημα ...

Ευχαριστω εκ τον προτερων...

Δημοσ.

Μάλλον έχει χαλάσει η κάρτα  γραφικών. Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ με το toshiba L 450D. Με την βοήθεια ενός βίντεο στο youtube τον άνοιξα έβγαλα την μητρική γιατί ήταν ενσωματωμένη η κάρτα γραφικών και τηλεφώνησα στην αντιπροσωπεία της toshiba. Μου είπαν ότι η μητρική κάνει 320 Ευρώ, τους ευχαρίστησα πολύ και έκλεισα το τηλέφωνο. Έψαξα στο διαδίκτυο την αντίστοιχη μητρική και την βρήκα στις ΗΠΑ με 65 Ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Την παρήγγειλα και μέσα σε 20 μέρες την παρέλαβα και την τοποθέτησα. Μου περίσσεψαν βέβαια κάνα δυο βίδες από το λαπτοπ άλλα όλα δουλεύουν ρολόι. 

Δημοσ.

η βάση είναι ημίμετρο σε αυτές τις περιπτώσεις.

όταν ο φορητός υπολογιστής παρουσιάζει προβλήματα από θερμοκρασίες θέλει άνοιγμα και συντήρηση.

αυτό που καταφέρνεις με την βάση είναι να μένει σε υψηλή θερμοκρασία, αλλά λίγο πιο κάτω από εκείνη που κλείνει,

οπότε μετά από κάποιο διάστημα καίγεται τελείως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...