Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάγκες καλησπέρα. Αγόρασα την παραπάνω κάρτα, την έβαλα και λέω αυτά είναι γιορτές θα κάτσω και θα λιώσω!!!! Αμ έλα όμως που μια στο τόσο μου πετάει μπλε οθόνη. Ψάχνοντας στο νετ τον αντίστοιχο κωδικό, αλλά και διαβάζοντας το minidumb αρχείο μου λέει ότι έχει να κάνει με έναν συγκεκριμένο driver τον atikmdag.sys...

Πολλοί κατά περιόδους έχουν αναφέρει αυτό το πρόβλημα από όσο είδα ψάχνοντας, αλλά μια οριστική λύση δεν...Έχω δοκιμάσει διάφορα, (όπως μια λύση όπου πρέπει να κάνεις expand το συγκεκριμένο αρχείο με μέσω command prompt- δε λειτούργησε).. Κάποιοι λένε να απεγκαταστήσεις τον Catalyst και να αφήσεις μόνο τον driver. Τώρα είμαι σε αυτή τη φάση και τσεκάρω.... Η απεγκατάσταση του CCC έγινε με το atiman tool και τώρα έχω περασμένο μόνο τον driver. Αν δεν πετύχει και αυτό, θα απεγκαταστήσω το msi afterburner μήπως έχει κάποια σχέση (το διάβασα και αυτό)....

Η κάρτα μπήκε μετά από φορμάτ στον υπολογιστή. Τη συγκεκριμένη μπλε οθόνη την πετάει σε random στιγμές, δλδ είτε όταν παίζω, είτε όατνα απλά σερφάρω, είτε χωρίς να κάνω τπτ... Επίσης την πετάει είτε όταν είναι κλοκαρισμένο το σύστημα, είτε είναι όλα στα default... Το τροφοδοτικό είναι ένα Toughpower 775 watt, 2.5 ετών χωρίς να έχω φορτώσει ιδιαίτερα το σύστημα...( ένας hdd, ένας ssd, i7 950@4ghz, radeon 290 και 2 dvd, 5 ανεμιστήρια)

Οποιαδήποτε βοήθεια, για αυτό το..πολύ εκνευριστικό ευπρόσδεκτη....

Ευχαριστώ

post-65865-0-40018200-1388335925_thumb.jpg

post-65865-0-10776700-1388336000_thumb.jpg

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκιμασε αυτο με τον catalyst και βλεπεις.

προσωπικα δεν μου εχει πεταξει ποτε μπλε οθονη.μα ποτε......

τον τελευταιο μηνα δεν τον εχω τον catalyst αλλα και οταν τον ειχα,δεν μου ειχε πεταξει τιποτα.

Δημοσ.

Επικοινώνησε με το κατάστημα που την αγόρασες μήπως σε κάνουν αλλαγή την κάρτα αν και δύσκολο πιστεύω αξίζει μια προσπάθεια . 

Δημοσ.

Ουτε εγω εχω δει μπλε οθονη,μαυρη  μπορει ,μπλε ποτε :P Κατσε να δεις αυτο με το driver αν εφτιαξε και βλεπουμε μετα.

Win 8 εχεις?

επισης την διαδικασια αφαιρεσης του Driver την εκανες απο Safe mode με το DDU? Δοκιμασε να βαλεις τον 13.11 9.5V.

• Like 1
Δημοσ.

windows 7 ultimate 64 bit. Τη διαδικασία την έχω κάνει με το tool του atiman που τα έσβησε όλα...τώρα περιμένω και βλέπω...μέχρι στιγμής όλα οκ...(σιγά βέβαια που δε θα πάνε όλα στραβά, την τύχη μου την ξέρω...) :P

Δημοσ.

Παντα με DDU εγω..δοκιμασε με αυτο και βαλε τον Driver που σου ειπα.

Θα το κάνω αν μου ξαναπετάξει...προς το παρόν περνάω metro 2034, βάζω να παίξω και βλέπουμε :) ....Σας ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμασε αυτο με τον catalyst και βλεπεις.

προσωπικα δεν μου εχει πεταξει ποτε μπλε οθονη.μα ποτε......

τον τελευταιο μηνα δεν τον εχω τον catalyst αλλα και οταν τον ειχα,δεν μου ειχε πεταξει τιποτα.

Εσυ χωρις τον τον catalyst, ξερεις οτι frame pacing no go εεεε?? 

Δημοσ.

οχι δεν το ξερω.βαλμενο τον εχω μωρε απλα απενεργοποιημενο.αλλα θα μου πεις,το ιδιο ειναι.

καλα θα τον ξαναβαλω για χαρη σου εαν το θυμηθω.

Δημοσ.

Λοιπόν μετά από κάμποσες ώρες metro last light όλα καλά (άσχετο, αλλά βαρύ παιχνίδι, maxed out τα πάντα unplayabe.....:P )

Αν λοιπόν, λέω ΑΝ τελικά δεν ξαναεμφανίσει μπλε οθόνη και τελικά ο Catalyst είναι ο υπαίτιος χάνω κάτι σε επιδόσεις?(δε νομίζω just asking)....άντε μετά σε κάθε νέα έκδοση να ξαναδοκιμάσεις και να βλέπεις αν έστρωσε ή όχι...(βέβαια ας είναι αυτό το θέμα και να ησυχάσω, διότι άντε μετά να βγάλεις άκρη...)

@Thanos η κάρτα δεν πάνε οι μνήμες πάνω από 1350 και ο πυρήνας στα 1050, μετά μάλλον θέλει ρεύμα, πράγμα το οποίο το αποκλείουμε, μιας και στο metro έπιασε 87 βαθμούς...(βέβαια πριν είχα μια 6950 με ένα άθλιο cooler της Sapphire, η οποία χτύπαγε 100άρια για πλάκα)

Δημοσ.

6950 με Non stock cooler Και κατοσταρια πρωτη φορα ακουω.εμενα με το εργοστασιακο ειχε πολυ καλες θερμοκρασιες.ποτε δεν αγγιζε τους 80.

1050 ο πυρηνας ε?εσυ εισαι χειροτερα απο εμενα.εμενα 1070-1080 ο πυρηνας σε στοκ κατασταση.

gigabyte πηρες και εσυ ε?

Δημοσ.

6950 με Non stock cooler Και κατοσταρια πρωτη φορα ακουω.εμενα με το εργοστασιακο ειχε πολυ καλες θερμοκρασιες.ποτε δεν αγγιζε τους 80.

1050 ο πυρηνας ε?εσυ εισαι χειροτερα απο εμενα.εμενα 1070-1080 ο πυρηνας σε στοκ κατασταση.

gigabyte πηρες και εσυ ε?

Είχα μια έκδοση της Sapphire που είχε ένα μόνο ανεμιστηράκι στη μέση....τα 90άρια τα είχε για πλάκα και σχεδόν κατοστάριζε το καλοκαίρι...ναι της gigabyte πήρα, αλλά και σε πολλά reviews που είδα κάπου εκεί φτάνει γύρω στα 1070 και οι μνήμες ότι κάτσει....η τιμή της με το bf4+3 χρόνια εγγύηση στα 4 κατοστάρικα ήταν σχετικά καλό deal....τελικά ο catalyst με τις επιδόσεις δεν πρέπει να έχει να κάνει κάτι σωστά?? Πάντως ακόμη αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχει παιχνίδι που γονατίζει την κάρτα στα 1920Χ1080 :P 

Ελπίζω ότι τελικά ήταν θέμα του Catalyst, αλλά αν δεν περάσει μια βδομάδα δε βάζω το χέρι μου τη φωτιά...θα ανοίξω και ένα θέμα στο φόρουμ της amd, αν και από ότι είδα και άλλοι έχουν τέτοιο θέμα.

Δημοσ.

Είχα μια έκδοση της Sapphire που είχε ένα μόνο ανεμιστηράκι στη μέση....τα 90άρια τα είχε για πλάκα και σχεδόν κατοστάριζε το καλοκαίρι...ναι της gigabyte πήρα, αλλά και σε πολλά reviews που είδα κάπου εκεί φτάνει γύρω στα 1070 και οι μνήμες ότι κάτσει....η τιμή της με το bf4+3 χρόνια εγγύηση στα 4 κατοστάρικα ήταν σχετικά καλό deal....τελικά ο catalyst με τις επιδόσεις δεν πρέπει να έχει να κάνει κάτι σωστά?? Πάντως ακόμη αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχει παιχνίδι που γονατίζει την κάρτα στα 1920Χ1080 :P

Ελπίζω ότι τελικά ήταν θέμα του Catalyst, αλλά αν δεν περάσει μια βδομάδα δε βάζω το χέρι μου τη φωτιά...θα ανοίξω και ένα θέμα στο φόρουμ της amd, αν και από ότι είδα και άλλοι έχουν τέτοιο θέμα.

Αναλόγως και το παιχνίδι http://www.extremetech.com/extreme/173511-nvidias-gameworks-program-usurps-power-from-developers-end-users-and-amd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...