Προς το περιεχόμενο

new smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας λοιπον οπως λεει ο τιτλος αγορα καινουργιου κινιτου..(ειχα το LG L9 αλλα κατα 99% καηκε motherboard και επειδη ηταν ροοτ και τα σχετικα δεν το βλεπω να φτιαχνεται...οποτε ετοιμαζομαστε για καινουργιο)..ποσο που διαθετουμε 450(λιγοτερα δεν μασ χαλαει) μονο απο εσωτερικο και απο κατασημα αξιοπιστο...

Καποιες ιδεες που εχω

Samsung Galaxy 4

Lg nexus 5

Θελω μεγαλη οθονη :) και ανδροιδ..Ακουω προτασεις! :) ευχαριστω

Δημοσ.

απαιτησεις? σχετικα νορμαλ ειμαι..μερικα παιχνιδακια..και απλες εφαρμογεσ..διαβασμα κανα πδφ αυτα...

μεταξυ αυτων που ειπατε ειμαι προς htc nexus και s4 ...

Δημοσ.

Καταρχάς όλα όσα αναφέρθηκαν είναι αξιόλογα smartphone, από εκεί και πέρα όποιο και αν επιλέξεις θα κάνεις τι δουλειά σου. Τώρα αν μπούμε στη διαδικασία σύγκρισης (ερμηνεύοντας υπέρ και κατά), αυτό έχει να κάνει με ποικίλους παράγοντες συμπεριλαμβανομένου και του προσωπικού γούστου.

Εφόσον το θέλεις για όλα αυτά, προσωπικά προτείνω το LG Google Nexus 5 - που είναι value for money (αν και στην Ελλάδα του 2013 η τιμή τσιμπάει και αδικείται - εκτός και αν είσαι άνετος από budget), θα παίρνει εγγυημένα κάθε νέα android αναβάθμιση για τους επόμενους 18 μήνες, φοράει καθαρό android, γεγονός που το καθιστά το πιο γρήγορο από όλα κατά εμέ. 

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας λοιπον οπως λεει ο τιτλος αγορα καινουργιου κινιτου..(ειχα το LG L9 αλλα κατα 99% καηκε motherboard και επειδη ηταν ροοτ και τα σχετικα δεν το βλεπω να φτιαχνεται...οποτε ετοιμαζομαστε για καινουργιο)..ποσο που διαθετουμε 450(λιγοτερα δεν μασ χαλαει) μονο απο εσωτερικο και απο κατασημα αξιοπιστο...

Καποιες ιδεες που εχω

Samsung Galaxy 4

Lg nexus 5

Θελω μεγαλη οθονη :) και ανδροιδ..Ακουω προτασεις! :) ευχαριστω

Btw πιθανον να σου το φτιαξουν στο service.Αν εχεις εγγυηση πηγαινε το δεν εχεις κατι να χασεις

• Moderators
Δημοσ.

Btw πιθανον να σου το φτιαξουν στο service.Αν εχεις εγγυηση πηγαινε το δεν εχεις κατι να χασεις

Αυτο. Αν εχει οντως καει η motherboard τοτε απλα δε φαινεται το root, αλλωστε εσυ ξυπνησες και το βρηκες ετσι το πρωι.

Δημοσ.

Αυτο. Αν εχει οντως καει η motherboard τοτε απλα δε φαινεται το root, αλλωστε εσυ ξυπνησες και το βρηκες ετσι το πρωι.

Με λιγο ψαξιμο στα φορουμς 2-3 ειχα παθει αυτο...αλλα με αυτους στο σερβισ ολα τα περιμενεις (το εστειλα προχθες..ηρθε κουριερ γτ στην θεσσαλονικη δεν εχει..αλλο και αυτο)...αλλα το ειχα ροοτ το ειχα περασμενο και cyanogen αλλα αυτο που σκεφτομαι ειναι να το παιξω αδιαφορος και χαζος και αν μου τυχει καλος...γτ οσο νανε ειναι καινουργιο κριμα να δωσω παλι λεφτα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...