Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο Φορουμ,μιας και διαμενω σχεδον ενα χρονο πια στην Γερμανια,σε κανα δυο μηνες σκεφτομαι να κατεβω αδεια για κανα μηνα,το αυτοκινητο μου το εχω σε προσωρινη ακινησια με παραδομενες πρωσορινα πινακιδες,εχω δυο ερωτησεις, η πρωτη ειναι αποτι γνωριζω η ελαχιστη διαρκεια ασφαλισης ειναι 3 μηνες,υπαρχει καποια ασφαλιστικη που σε ασφαλιζει για λιγοτερο καιρο?Επισης το ΚΤΕΟ μου ληγει τον Ιανουαριο αλλα εγω θα κατεβω Μαρτιο,θα αναγκαστω να πληρωσω και προστιμο που θα αργησω? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

EDIT:Επισης υπαρχει ισως και καποιος τροπος ας πουμε να "παγωσεις" την ασφαλεια και να συνεχισεις αργοτερα?

Δημοσ.

Το προστιμο του ΚΤΕΟ δεν το γλυτώνεις

Για την ασφαλεια μπορεις να κανεις τριμηνη και να την κοψεις όταν θελεις και να σου επιστρεψουν τα λεφτα που αναλογουν

Δημοσ.

Ακριβώς είχα παραδώσει πινακίδες και σήμερα το έβγαλα, πήρα στο κτέο γιατί έπρεπε να περάσει πριν 6 μήνες, μου παν δεν πληρώνω κανένα πρόστιμο αρκεί να πάω μέσα σε 15 μέρες και ναι έχω μαζί μου ένα δικαιολογητικό από την εφορία οτί το είχα παραδώσει.

Δημοσ.

και ναι έχω μαζί μου ένα δικαιολογητικό από την εφορία οτί το είχα παραδώσει.

Το δικαιολογητικό από την εφορία είναι το ίδιο το χαρτί της ακινησίας, από το οποίο φαίνεται η έναρξη και η λήξη της. Φυσικά απαραίτητη προϋπόθεση είναι τη στιγμή που έγινε η ακινησία να υπήρχε δελτίο ελέγχου ΚΤΕΟ σε ισχύ.

Δημοσ.

ξέρεις αν αυτό ελέγχεται την στιγμή που πας να παραδώσεις τις πινακίδες; Δηλαδή, έστω ότι είμαι ήδη εκπρόθεσμος και πηγαίνω να παραδώσω πινακίδες. Θα το δουν και δεν θα δεχτούν τις πινακίδες, ή θα παραδώσω κανονικά, και όταν με το καλό τις ξαναπάρω πίσω και πάω να περάσω κτεο θα δούν ότι ήμουν εκπρόθεσμος πριν τις παραδώσω; Δύσκολη ερώτηση ε; :-)

Δημοσ.

ξέρεις αν αυτό ελέγχεται την στιγμή που πας να παραδώσεις τις πινακίδες; Δηλαδή, έστω ότι είμαι ήδη εκπρόθεσμος και πηγαίνω να παραδώσω πινακίδες. Θα το δουν και δεν θα δεχτούν τις πινακίδες, ή θα παραδώσω κανονικά, και όταν με το καλό τις ξαναπάρω πίσω και πάω να περάσω κτεο θα δούν ότι ήμουν εκπρόθεσμος πριν τις παραδώσω; Δύσκολη ερώτηση ε; :-)

Όχι βέβαια, ούτε ΚΤΕΟ, ούτε τέλη κυκλοφορίας, ούτε ασφάλεια, ούτε τίποτα παρόμοιο ζητάνε στην εφορία για να καταθέσεις προσωρινά πινακίδες. Μόνο να είναι δύο οι πινακίδες :P

Όσο για το ΚΤΕΟ, αν είχε λήξει το παλιό τη στιγμή που κατέθεσες πινακίδες, πληρώνεις κανονικά το πρόστιμο.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...