Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=37170&cat=5&sub=136&pmanuf=undefined&sort=3&step=3

Αν και με ενα 20αρικο ακόμα παίρνεις την 270x με bf4

Η διαφορά των δύο ποια είναι;

Ψάχνομαι για κάρτα κυρίως για να τρέχω προγράμματα τύπου Solidworks και Autodesk Inventor...

• Like 1
Δημοσ.

Ψάχνομαι για κάρτα κυρίως για να τρέχω προγράμματα τύπου Solidworks και Autodesk Inventor...

Η 270x είναι ουσιαστικά η overclocked 270.

Δημοσ.

Η δουλειά σου γινεται και με την απλή 270 , απλά η διάφορα τιμής ειναι μικρή και γι αυτό καλυτερα ειναι να πάρεις την x ... Ειδικά αν ασχολησε με gaming !!! Η προηγούμενη κάρτα σου ποια ήταν ; Τι τροφοδοτικο και ποιον επεξεργαστή έχεις ;
Δημοσ.

Λοιπόοοοοοοον.... Έφτασε η ώρα και η στιγμή που πήρα την απόφαση να αναβαθμίσω την παλιά αλλά καλή 4890 μου σε μια νέα κάρτα. Ύστερα από κάποια ερασιτεχνική έρευνα που έκανα κατέληξα ανάμεσα σε τέσσερις κάρτες: 7850, 7870, GTX 660, R9 270.

Από τη μία σκέφτομαι ότι η GTX 660 θα έχει και το PhysX το οποίο γουστάρω (επίσης έχει και καλύτερους drivers) αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι η ATi τώρα πια θα έχει και το  Mantle (επίσης η R9 270 υποστηρίζει και DirectX 11.2 - αν και δεν πρόκειται να βάλω τα 8αρια στο pc μου).

Το μπάτζετ είναι γύρω στα 150€ (10€ πάνω - 10€ κάτω δεν τρέχει και τίποτα). Λοιπόν, τί λέτε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Από περιέργεια τι επεξεργαστή έχεις;   

Δημοσ.

Από περιέργεια τι επεξεργαστή έχεις;   

i5 760. Λες να έχω bottleneck; Δεν νομίζω.

Τελικά και η τωρινή μου κάρτα είναι συνδεδεμένη με 2 εξάπινα οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

i5 760. Λες να έχω bottleneck; Δεν νομίζω.

Τελικά και η τωρινή μου κάρτα είναι συνδεδεμένη με 2 εξάπινα οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Όχι δεν θα έχεις είναι πολύ καλός επεξεργαστής .

Δημοσ.

Όχι δεν θα έχεις είναι πολύ καλός επεξεργαστής .

Πρέπει να είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει αυτός και οι μνήμες (Hyper-X) τις οποίες θεωρώ από τις πλέον κορυφαίες.

Δημοσ.

Θες και αλλαγή τροφοδοτικού όπως σου παν..

Όντως, απλά επειδή οι αποταμιεύσεις επενδύθηκαν σε κάρτα γραφικών θα περάσει λίγος καιρός μέχρι να γίνει αγορά τροφοδοτικού. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...