Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα.

Ποιο antivirus έχεις; Δοκίμασε κάτι ελαφρύ όπως το panda clound ή το immunet.

Κάνε και έναν έλεγχο στον δίσκο με το hdsentinel. επειδή είναι παλιό το σύστημα μπορεί να έχει προβληματικά ή χτυπημένα sectors και αυτό επιβραδύνει πολύ το σύστημα.

Αν θέλεις internet ως επι το πλείστον δοκίμασε και ένα Lubuntu. Το τρέχεις από cd/dvd χωρίς εγκατάσταση και βλέπεις αν σου αρέσει. Αν ναι τότε προχωράς σε αυτόματη εγκατάσταση.

Δημοσ.

O chrome δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ελαφρύς browser. Έχει αρκετές απαιτήσεις.

Εγώ θα έλεγα για midori ή opera για όποιον δεν θέλει το ie, γενικά όμως δεν φταίνε μόνο ο browser αλλά και οι σελίδες που συνήθως βρείθουν από διαφημηστικά και flash περιεχόμενο.

Θα συμφωνησω εδω με τον φιλο για τον IE, ξεχασα να το αναφερω αλλα οποτε το λεω δεν ακουω και θετικα σχολια...

Εχεις δικιο φιλε paulostge. Eβαλα το midori αλλα μικρη η διαφορα. Ειναι τελικα πολυ παλιο το συστημα μου και δεν τραβαει.Μεχρι να βρω χρηματα να παρω κανα αλλο θα πορευτω ετσι.Ακουγα και εγω για τη μνημη οτι παιζει τον πρωτο ρολο σε τετοιες εφαρμογες και του εβαλα 2 γιγα. Τιποτα ο επεξεργαστης γονατιζει.

Καμια παλια εκδοση skype εχει κανεις υποψην του ?

Μην δινεις χρηματα για ενα τετοιο συστημα ειναι πεταμενα λεφτα, κανε υπομονη και μαζεψε χρηματα και με 350 εως 500 φτιαχνεις ενα καλο απλο συστημα...Οσο για skype τσεκαρε εδω...

http://www.oldapps.com/skype.php

Δημοσ.

Θα συμφωνησω εδω με τον φιλο για τον IE, ξεχασα να το αναφερω αλλα οποτε το λεω δεν ακουω και θετικα σχολια...

Άστους να λένε. Για παλιά συστήματα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Αν έχεις την πολυτέλεια να αντέχεις firefox και chrome το κάνεις. Αν όχι καλύτερα να μείνεις με ότι έχεις.

Δημοσ.

Για τους ιους εχω το nod.Mια χαρα νομιζω ειναι.Το δισκο τον ελεγχω καθε εβδομαδα,μια χαρα ολα.Το Lubuntu δεν το ξερω τι ειναι ?

Δημοσ.

Από το λινκ το paulostge κατέβασε το intel x86 desktop cd ή απευθείας ή μέσω torrent και κάψε το iso σε ένα cd με το πρόγραμμα εγγραφής που έχεις. Θα το κάψεις σαν αρχείο εικόνας (image file) και όχι σε data cd. Αν δεν έχεις κάποιο πρόγραμμα εγγραφής δοκίμασε το δωρεάν ashampoo free ή το imageburn.

Θα μπουτάρεις από το cd σαν να κάνεις format και θα μπεις στο live του lubuntu. Εκεί μάλλον θα σου βρει μόνο του την κάρτα δικτύου, οπότε θα μπορείς να μπεις άμμεσα στο internet και να το δοκιμάσεις.

Δημοσ.

μητρικη εχει QDI P41865B. Δε σηκωνει κανα αλλο παλιο αλλα καλυτερο επξεργαστη να κανουμε τη δουλεια μας,η ειναι πεταμενα λεφτα τελικα καθε κινηση  ?

Δημοσ.

Άστο καλύτερα. Προτιμότερα να βρεις μια μεταχειρισμένη μητρική με επεξεργαστή και μνήμη από τις αγγελείες παρά να δώσεις λεφτά γι αυτόν.

Δημοσ.

Εχεις δικιο φιλε paulostge. Eβαλα το midori αλλα μικρη η διαφορα. Ειναι τελικα πολυ παλιο το συστημα μου και δεν τραβαει.

Δοκίμασες τον K-Meleon που πρότεινα πιο πάνω; Έχει δημιουργηθεί ειδικά για υπολογιστές με παλιό υλικό και είναι απο τους browser με τη χαμηλότερη κατανάλωση πόρων.

Link για να το κατεβάσεις υπάρχει εδώ

http://k-meleon.weebly.com

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

http://kmeleon.sourceforge.net/

http://en.wikipedia.org/wiki/K-Meleon

Δημοσ.

δοκιμασε τον συνδυασμο antivirus avira free και τον opera . ακομη +1 για τον k meleon

μα πως να ακουσεις θετικα σχολια για τον 8?να μου ελεγες για τον 11 να πω μαλιστα :-)
Δημοσ.

δοκιμασε τον συνδυασμο antivirus avira free και τον opera . ακομη +1 για τον k meleon

μα πως να ακουσεις θετικα σχολια για τον 8?να μου ελεγες για τον 11 να πω μαλιστα :-)

Το αβιρα όμως όταν ανοίγεις το pc χρησιμοποιεί το 100% του επεξεργαστή για 2-3λεπτά. Θα πρότεινα avast, δοκιμασμένο Απο μένα σε πάνω από 10 desktop-laptop, ελαφρύ και με ωραίο ui.
Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι φταίει ο επεξεργαστής ή browser και όχι τα windows;

Πόσο καιρό έχει που έκανες τελευταία φορά φορμάτ; Τρέχουν πολλά προγράμματα στην εκκίνηση των windows;

Ανέβασε αν μπορείς ενα screenshot με τις διεργασίες που τρέχουν οταν είναι idle.

• Like 1
Δημοσ.

Φορματ χρειαζεταικαι σκοπευω να του κανω συντομα. Στην εκκινηση κολλαει και θελει ωεα για να ανοιξει. failure configuring windows update λεει και ανοιγει και ανοιγει. Δοκιμασα να το φτιοοαξω απο συμβουλες του φορουμ τιποτα.Πως θα βρω τις διεργασίες που τρέχουν οταν είναι idle?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...