Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ,Χρονια Πολλα.

Εχω το Chrome αλλα ειναι βαρυ νομιζω για εναν Pentium 4 που εχω. Εχετε να προτεινετε κανενα ελαφρυ της προκοπης ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Βασικά η ram παίζει μεγαλύτερο ρόλο , ποσο εχεις ?

Θα σου έλεγα τον firefox αλλα αν εχει λιγο ram και αυτο βαρύ θα ειναι , αλλιως μετα ισως να δοκίμαζες τον opera

• Like 1
Δημοσ.

το εχω πει ξανα. skype ειναι πλεον πολυ βαρυ. Επισης εχει σημασια τι σελιδες εχεις ανοιχτες. Αλλο βαρος εχει το google, αλλο το facebook και αλλο η φαρμα.

Για πιο ελαφρυ browser δοκιμασε midori

• Like 1
Δημοσ.

Skype μια παλιά έκδοση να βρεις σταθερή (δεν ξέρω ποια, δεν ασχολούμαι πολύ, αλλά το filehippo πχ έχει παλιές εκδόσεις).

Για browser ο midori είναι πολύ ελαφρύς.

Σε ένα μηχανάκι lubuntu πάντως, είχα βάλει opera και συνολικά λειτουργούσε καλύτερα απο όλους.

Αλλά ότι και να βάλεις, αν ανοίξεις σελίδες με βαρύ flash περιεχόμενο, θα συρθεί όσο να 'ναι.

Δημοσ.

Τοσο βαρυ ειναι το skype ?  Σημερα το ειχα ανοιχτο μονο του κλαι τερματιζε ο επεξεργαστης. Μηπως εχει κανα προβλημα ο επξεργαστης ? Τραβαει ζορι απο πουθενα αλλου ?

Δημοσ.

O Κ-Μeleon είναι μακράν ο πιο ελαφρύς που υπάρχει. Για κάποια χρόνια είχε σταματήσει επίσημα η ανάπτυξη του, αλλά ευτυχώς υπάρχουν άτομα που απο μόνοι τους βοηθάνε στο να βγαίνουν νεες εκδόσεις του browser. Δοκίμασα τη νεα έκδοση που κατέβασα απο εδώ και είναι πραγματικά απίστευτα γρήγορος και ελαφρύς. Για updates του τσεκάρετε εδώ.

Δημοσ.

Xρονια Πολλα σε ολους.

Πολυ καλη η σκεψη σου φιλε solicited,o επεξεργαστης αν δεν εχω σελιδα ανοιχτη εχει μηδεν καταπονηση. Αρα ειναι γεροντακι και δεν αντεχει τα βαρη.

Στο  filehippo δε βρηκα και πολλες παλιες εκδοσεις ? Κναουν διαφορα αυτες που εχει ? Θα εχω κανενα προβλημα αν θα βαλω καμια πιο παλια ?

Δημοσ.

Δες και το maxthon

Τσεκαρε αυτο που σου δινει ο χρηστης Septagram αλλα αποψη μου η καλυτερη λύση ειναι ο Chrome.Απο εκει και περα με τετοιο συστημα που εχεις δυσκολα θα δεις διαφορες με ολους τους browsers..Δηλαδη λεπτομερειες...

Επισης τσεκαρε αν εχεις περασει προσθετα, toolbars κτλ...

• Like 1
Δημοσ.

O chrome δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ελαφρύς browser. Έχει αρκετές απαιτήσεις.

Εγώ θα έλεγα για midori ή opera για όποιον δεν θέλει το ie, γενικά όμως δεν φταίνε μόνο ο browser αλλά και οι σελίδες που συνήθως βρείθουν από διαφημηστικά και flash περιεχόμενο.

• Like 2
Δημοσ.

Εχεις δικιο φιλε paulostge. Eβαλα το midori αλλα μικρη η διαφορα. Ειναι τελικα πολυ παλιο το συστημα μου και δεν τραβαει.Μεχρι να βρω χρηματα να παρω κανα αλλο θα πορευτω ετσι.Ακουγα και εγω για τη μνημη οτι παιζει τον πρωτο ρολο σε τετοιες εφαρμογες και του εβαλα 2 γιγα. Τιποτα ο επεξεργαστης γονατιζει.

Καμια παλια εκδοση skype εχει κανεις υποψην του ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...