lupo2109 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα σας.Με τη σειρα μου ψαχνω και εγω ενα πιο μεγαλο αυτοκινητο γιατι δεν θα χωραμε σε λιγο καιρο.Εχω βρει πολλες προσφορες σε vw passat 1.6 b6 fsi και audi a4 b6 1.6 fsi.Εχω λοιπον κολλημα με αυτα τα 2 και εχω καποιες ερωτησεις. Αξιοπιστια κινητηρων fsi; Αν τοποθετηθει αεριο σε fsi θα εχω προβλημα; Ποσα χλμ να περιμενω απο εναν 1.6 fsi να μου βγαλει; Καταναλωση πραγματικη; Και τελος αν υπαρχει καποια αλλη προταση γερμανικου οικου... Sorry ricers..
leftermann Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 άλλη πρόταση γερμανικού οίκου... Opel Zafira, VW Touran. Προσωπικά "οικογενειακό αυτοκίνητο" θεωρώ αυτήν την κατηγορία, και όχι τα σενταν που ψάχνεις. Ασύγκριτα καλύτεροι χώροι και ανέσεις για φαμίλια με πιτσιρίκια που τα σενταν δεν μπορούν να προσφέρουν. Με αντάλλαγμα την αισθητική, καθότι η δικιά τους είναι μικρού πούλμαν όμως...
paylidis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα σας.Με τη σειρα μου ψαχνω και εγω ενα πιο μεγαλο αυτοκινητο γιατι δεν θα χωραμε σε λιγο καιρο.Εχω βρει πολλες προσφορες σε vw passat 1.6 b6 fsi και audi a4 b6 1.6 fsi.Εχω λοιπον κολλημα με αυτα τα 2 και εχω καποιες ερωτησεις. Αξιοπιστια κινητηρων fsi; Αν τοποθετηθει αεριο σε fsi θα εχω προβλημα; Ποσα χλμ να περιμενω απο εναν 1.6 fsi να μου βγαλει; Καταναλωση πραγματικη; Και τελος αν υπαρχει καποια αλλη προταση γερμανικου οικου... Sorry ricers.. ΠΡΟΣΕΞΕ, τα Α4 2006-2010 1,6 εχουν σοβαρα μηχανικα προβλήματα - απο πολλαπλασιαστές μέχρι και ραγισμένα κεφαλάρια... Και εμενα μου άρεσε και εν τέλει το απεφυγα επειτα απο την προτροπη 2 μηχανικων και φιλων... Σε mercedes δε κοιτας κατι; π.χ. C180 ?
lupo2109 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Opel δεν επιλεγω γιατι μετα απο το astra '93 που ειχαμε στην οικογενεια,οσα δοκιμασαμε μετα ηταν κουβαδες.Πανω απο 1.6 δεν μς συμφερει να ανεβω.Αν ειχα δυνατοτητα για αυτοκινητο μετα το '10 δεν θα το συζητουσαμε τωρα χαχαχαχα.Σε bmw αξιζει να δω κατι;Golf mk5 θα με καλυπτε λετε;Μια τρελα με το vag την εχω.Skoda;
lary7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Αξιοπιστια κινητηρων fsi; Εγω σε 100.000χλμ fsi 1.6 δεν ειχα σοβαρα προβληματα, οι πολλαπάσιαστες χαλανε (σε αλλους, οχι σε εμενα...) αλλα με 35Ε τον ενα τους αλλαζεις. Λαδια δεν καιει, καηκε ενας αισθητηρας (NOX) που κανει 400++ η αλλαγη αλλα το αφησα ως εχει και δεν εχω κανενα προβλημα.Αν τοποθετηθει αεριο σε fsi θα εχω προβλημα; Απο λιγο που το εψαξα υπαρχουν λιγα καλα σετ αεριου για fsi (BRC) και κανουν κανενα 1500ρι, οποτε ειναι ποιο ακριβο το αεριο απο οτι ενος MPI κινητηρα.Ποσα χλμ να περιμενω απο εναν 1.6 fsi να μου βγαλει; Θεωρητικη ερωτηση, με καλη συντηρηση, ΚΑΛΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ και λιγο τυχη μπορει να σου βγαλει καμια 300.000 σιγουρα. Απλα σαν συγχρονα αυτοκινητα ολο και κανενα αισθητηρα θα καψει η θα βγαλει καποια μικροβλαβη. Αν εισαι ατυχος και σπασει κατι σημαντικο(που εχει σπασει σε αρκετους...) τοτε αλλαγη μοτερ.Καταναλωση πραγματικη;Σε Golf 1.6 με 120 εθνικη 6-6.8lit/100,Και τελος αν υπαρχει καποια αλλη προταση γερμανικου οικου...SEAT, VW, SKODA, AUDI μηχανολογικα ειναι πανω κατω το ιδιο, οι διαφορες τους ειναι στα υλικα του εσωτερικου τους και στον εξοπλισμο. Το Golf μια χαρα ειναι αλλα δεν εχει μεγαλο πορτ μπαγκαζ οπως ενα passat,δες και κανενα octavia.Sorry ricers..
lupo2109 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις και την βοηθεια! Sorry ricers...
paylidis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 lupo, καλες οι μπεμπες αλλα 1ον ειναι ακριβούτσικες, δεύτερον πολυ ηλεκτρονικές-->χαζοπροβληματακια και τρίτον απο το 2007 και μετά οι 1600 κινητήρες τους καινε πολλαπλασιαστές (αν και λενε οτι διορθώθηκε - εγω δε το βλέπω). Κόστος όσο ειπώθηκε, 40 ο γνησιος, 25 ο συμβατός Bosch... ΑΝ το αντεχει η τσέπη σου και το εχεις να κάνεις γούστο μη μασας ορμα σε εναν άσσο ή τριάρι (μάλλον για τριαρι εισαι γιατι τον άσσο που εχω δε θα τον ελεγα και πολυ οικογενειακό)... Η συντήρηση τους είναι σε φυσιολογικά επίπεδα και γενικα τα οποία προβλήματα τους είναι χαζα αλλα ακριβά, πχ και εμένα έχει κάψει τον ΝΟΧ αλλα δεν τον αλλάζω μα παει να χεστει... Με τις βενζίνες που έχουμε δε βρίσκω νόημα να τον αλλάξω μιας και θα ξανάχαλάσει, είναι δεδομένο... Ότι χρειαστείς σχετικά ρωτάς... Υγ το γκάζι σε άμεσου ψεκασμού το ξεχνάς....
kage Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 o 1.6fsi ειχε προβληματα οταν βγηκε στο 5αρη golf αν εχει ακομη μετα απο τοσα χρονια ας το κλεισουν το μαγαζι... εμενα απο σκοντα μ αρεσε το superb για μεγαλο αυτοκινητο...τσεκαρε το σιγουρα θα τα σκοτωνουν γιατι δεν ειχε "περαση"το αμαξι για αεριο μην πεφτεις σε παγιδα.ενα tsi δεν καιει τοσο οπως και αν δεν κανεις ΠΟΛΛΑ κμ την μερα δεν σου χρειαζετε... http://www.insomnia.gr/topic/490236-peugeot-406-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CE%B6%CE%B9/page-2?do=findComment&comment=52823013
lupo2109 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μεχρι 6 χιλιαρικα μπορω να δωσω.Μιλωντας και με φιλο ειπε να περιμενω για καινουργιο.Μιας και μεχρι να σουλουπωσω το lupo μου φυγε μια περιουσια και η σειρα προτεραιοτητας για παραδεισο (βλ. Καντηλια,καγκελα,αγιοι).Οσο και αν κπιταξα δεν βρισκω tsi καλοσυντηρημενο με αυτα τα χρηματα.fsi σε 5αρι απο ποια περιοδο και μετα ΔΕΝ ειχε προβληματακια;Καλη η superb αλλα κιβωτος.Εδω το passat και ειναι βαρκα.Κατι οικογενειακο που αν μου κατσει να μπορω να το πατησω και να μπω και λιγο ατσαλα σε στροφες.π.χ. Ε46 (ακριβο σπορ) Επισης εχω βρει Αυστρια ενα jetta mk5 2006 1.4tsi gt με 6000.Αλλοι λενε φερτο και δηλωσε το 2010,αλλοι οτι θα μου παει ο κουκος αηδονι στο τελωνειο. Εν ετει 2014 και ακομα τελωνειο πληρωνουμε... Ξερω σας μπερδευω...
paylidis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 .Κατι οικογενειακο που αν μου κατσει να μπορω να το πατησω και να μπω και λιγο ατσαλα σε στροφες.π.χ. Ε46 Ξερω σας μπερδευω... Όλα εγω νόμισα θα έδινες κανένα δεκαρι για αυτο δεν ασχολήθηκα με το 46. Το συγκεκριμένο είναι πολυ καλο μοντέλο και γενικα απροβληματιστο. ΑΣΕ που και κάτι να πάθει βρωμάει ο τόπος απο μεταχειρισμένα ανταλλακτικά..! Πολυ καλη επιλογή κατ έμε...
gidimosxari Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μακρια απο valvotronic(βλαβηtronic) e46
lupo2109 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μακρια απο valvotronic(βλαβηtronic) e46 Καποια παραπανω στοιχεια;
paylidis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Καποια παραπανω στοιχεια;Μα δε το τεκμηριωσε...;; Χαχαχα Η πλάκα είναι ότι το valvotronic το έχουν όλα τα bmw με κιλινδρους σε σειρά οπότε ουσιαστικά σου ακυρώνει σχεδόν τα πάντα...
lupo2109 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μιλησα με τον μηχανικο μου και τελικα κατεληξα σε passat 1.6 fsi αλλα θα περιμενω ενα 6μηνο.Μιλησα με ιδιοκτητη που του το ξεψαχνισα.Κανονισαμε πως αν δεν πουληθει σε 6 μηνες θα το ριξει στα 5500 απο 7000.Το αυτοκινητο εχει 67000 χλμ και ολα τα extra.isofix για το καθισματακι,χωρους για μπαλα.....αλλα κατι ζαντες πολυ χαλια χαχαχαχαχα Επισης επειδη εγω εψαχνα σαν χαζος απο ισυοσελιδες,συμβουλευω να κανετε και μια βολτα σε μεγαλα συνεργεια ή και σε αντι/πιες και να ρωτησετε αν εχουν καποιον με μεταχειρισμενο για πουλημα.Πολλοι απλα αφηνουν στοιχεια και οχι το αυτοκινητο.Και δεν βρισκονται και στο car.Σαν τον 62χρονο που βρηκα εγω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα