stelrp Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, Η HOL μου άλλαξε το router που μου είχε στείλει εδώ και 2+ χρόνια λόγω προβλήματος και μου έδωσε το ΖΤΕ του τίτλου, το οποίο είναι ΟΚ σε όλα του εκτός από ένα. Στο android κινητό Galaxy mini με android 2.3.5 έχω εγκαταστήσει από το Google play ένα πολύ απλό free πρόγραμμα ( από τα πολλά που υπάρχουν) που λέγεται RapFOX FTP Server, το οποίο παίρνει μέσω του DNS του router διεύθυνση για το κινητό π.χ. 192.168.10.102 και θύρα 2121. Στη συνέχεια άνοιγα ένα FTP client Π.χ. Filezilla και έμπαινα ασύρματα στην SD κάρτα του κινητού μου. και έκανα μεταφορές αρχείων με ασύλληπτες ταχύτητες. 3mb/sec. καλύτερες ακόμα και απο USB ή από το απαίσιο Samsung KIES. To ίδιο κάνω και σε σπίτια φίλων μου όπου ασύρματα μέσω router επικοινωνεί το κινητό με άλλα κινητά ή PC. χωρίς να υπάρχει ειδικό software στο PC. Υπόψη ότι υπάρχει και FTP client για android κινητό ( χρησιμοποιώ το ελαφρύ AndFtp ). Μετά την αλλαγή του router την πάτησα, και σίγουρα είναι ρύθμιση που δεν τη ξέρει η εξυπηρέτηση πελατών της HOL. Δοκίμασα port forwarding , disable firewall τίποτα. Βάζω άλλο παλιό router από τη cyta, όλα ΟΚ, χωρίς απολύτως καμία ρύθμιση . Κάνω factory reset στο δικό μου τίποτα. Καμιά Ιδέα ? Η ανωτέρω κατάσταση έχει δοκιμαστεί με διάφορα android κινητά, τα οποία παίζουν στο γειτονικό διαμέρισμα που έχει router pirelli από την forthnet χωρίς καμία ρύθμιση....
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 η forthnet δεν δινει pirelli.η Hol δινει. β.μηπως εχει καποιο firewall μεσα το zte και για αυτο δεν σε αφηνει?με αλλο προγραμμα δοκιμασες να δεις ? το κινητο εχει ιντερνετ κανονικα χωρις θεμα απο το zte?
stelrp Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 ναι το κινητό έχει κανονικά internet. Σε άλλα ρουτερ πιάνει το κόλπο, και στο παλιό που δεν το έχω επιστρέψει ακόμα. Έχω απενεργοποιήσει το firewall. Τώρα, συγκεκριμένα δουλεύει μέσω του royter του γείτονα όπου έχω απλά το password , και εννοείτε δεν με αφήνει να πειράξω τίποτα.
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 δεν μπορω να φανταστω τι γινετε.δοκιμασε αλλη εφαρμογη.ή δες μηπως υπαρχει αλλο firmware ειτε απο την hol ειτε απο την ιδια την zte.σοβαρη εταιρεια η zte αλλα οκ.επισης ασχετο αλλα για το galaxy mini δεν υπαρχειο πιο νεα εκδοση android γιατι αυτη ειναι παλια. τωρα για το ρουτερ οτι βρεις σχετικα με προστασια ειτε firewall ειτε ids/ips κλειστα ολα. και restart το ρουτερ μετα για να εισαι σιγουρος οτι πηρε τις αλλαγες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα