Raikkonen86 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά μια βοήθεια. Επειδή θέλω να βάλω λεφτά στο playstation αλλά δεν μπορώ να τρέχω Θεσσαλονίκη για μια παλιοκαρτα βρήκα ένα site το mmoga.com που πουλάει τέτοιες κάρτες. Είναι ασφαλές το site η κλέβουν??? Επίσης αν είναι ασφαλές τι κάρτα πρέπει να πάρω? Θεωρητικά όλες οι κάρτες των ευρώ θα μπαίνουν έτσι? Δηλαδή γερμανικές,γαλλικές κλπ... Για βοηθήστε λίγο.
mtzs Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 που πας και μπλεκεις ρε αδερφε Μερες τωρα το φωναζουμε. Δες και κανα αλλο τοπικ Παρε αυτη η 2-3 τετοιες στα 16 ευρω http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/accessories/ps3/089263-sony-playstation-live-card-20-euro η αυτη εδω στα 40 http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/accessories/ps3/089264-sony-playstation-live-card-50-euro οτι σε βολευει Οι τιμες που γραφω ειναι αφου βαλεις στο καλαθι τα προϊοντα και προχωρησεις στην εξαργυρωση σου κανει αυτοματα την εκτπωση. Στην αρχικη σελιδα δε φαινεται η εκπτωση Καρτες απο γερμανικα και αγγλικα Playstation cards ξερω οτι δεν κανουν για το ελληνικο PSN store Στο site που ανεφερες το γραφει ξεκαθαρα οτι: Playstation cards ειναι εγκυρες για συγκεκριμενες μονο χωρες. (αυτες που εχει διπλα στην αναφορα της καρτας) The PlayStation Network Cards are only valid for a specific country. So far we offer PSN Cards for Germany, Austria, Great Britain and the United States. Προχωρα στα σιγουρα απο ελληνικα μαγαζια και μαλιστα πιο φθηνα απο εκει 2
parasaser Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 ένας από τους λόγους που έχω 2 account (ελληνικό και αμερικάνικο) δύστυχος δεν γίνετε να βάλεις άλλη κάρτα, άλλη γεωγραφικής περιοχής, πρέπει απαραίτητα να είναι της χώρας σου εγώ αυτό το σίτε χρησιμοποιώ. και το δικός σου που έβαλες έμπιστο φαίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα