Προς το περιεχόμενο

overclock 4670k

sotkiritsis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημέρα μαγκες.ειμαι καινούργιος στο site.έκανα αναβάθμιση πριν απο ενα μηνα. βασικά εδώ και 3 χρόνια έχω μπει στην μπριζα με τα pc.πείρα μια maximus vi formula και εναν 4670κ.πριν ειχαν πεσει στα χερια μου μια rampage extreme 775 και εναν 9550και μπήκα σιγα σιγα στο club τον overclocer.εκανα ετσι μια δοκιμουλα στο καινουργιο set upκαι ανεβασα τον επεξεργαστη στα 4.4 με 1.216vcore πιο κάτω μου εκανε ασταθια και case και input ολα στο auto.το αφισα μια ωρίτσα σε aida 64 θερμοκρασιεσ μεχρι 55cητανε ολα κομπλε.δεν έχω εμπειρία και θέλω να μου πείτε αν ειναι καλεσ τιμεσ γιαυτον τον cpu και οτιδήποτε μικροαλαγεσ αν χριαζετε να κάνω .και να μου εξηγήσετε λιγο αυτο το ενα προσ ενα δαχτυλίδι πολαπλασιαστη.και επίσης κατι αλλο ξεκαρφοτο.στο update flashback τη διαδικασια.καπου ειδα οτι πρεπει να μεταονομασω το bios kai πώς το ονομάζω η δεν χριαζετε καθολου βάζω το bios στο στικακι ετσι οποσ ειναι και προχωράω κανονικα στη διαδικασια.εχω αλαξει 2 φορεσ bios με flash χωρίς να μεταονομασω αρχειο.αυτα για αρχη θέλω να ευχαριστήσω εκ τον προτέρων οσουσ θα ασχοληθούν μαζι μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ασχετο αλλα εχεις 4670k και μητρικη την πανακριβη http://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes.html?keyphrase=asus+vi+formula_ και τροφοδοτικο Turbo χ και Gpu 7770???

• Like 1

ναι 

Αλλαξε τροφοδοτικο και μετα το συζηταμε.. :)

ναι σιγα σιγα δεν μπορούσα να τα παρω ολα μαζί. προς το παρόν την κανω την δουλεια μου.καμια απάντηση γιαυτα που ρώτησα?ευχαριστω

ναι 

ναι σιγα σιγα δεν μπορούσα να τα παρω ολα μαζί. προς το παρόν την κανω την δουλεια μου.καμια απάντηση γιαυτα που ρώτησα?ευχαριστω

Βασικα μια χαρα μπορουσες αν επαιρνες μια αλλη μητρικη τυπου Asus Sabertooth ή Asus Hero και ενα σοβαρο επωνυμο τροφοδοτικο. Το καλο τροφοδοτικο ειναι απο τα πιο βασικα πραγματα ενος υπολογιστη και αλλωστε στους Haswell δυστηχως για το ποσο καλο oc θα κανεις παιζει ρολο ο επεξεργαστης που θα σου κατσει. 

Τωρα οσον αφορα το oc που κανεις, η χρηση του υπολογιστη ποια ειναι κυριως και κοιτας για παραπανω απο 4.4 που εισαι τωρα μια χαρα??

• Like 1

ok.καταρχήν δεν εχω τελειώσει με την αναβάθμιση. προτίμησα να παρω αυτα και τον επόμενο μηνα που θα εχω λεφτα να παρω και τα υπόλοιπα. εξαλου αμα διαβάσετε ειπα οτι εκανα μια δοκιμή .τώρα σε στοκ ειμαι.καμια πρόταση για κανενα τροφοδοτικο?και κατι αλλο δεν ξερω αν οφείλετε αυτο στο τροφοδοτικο και θα ηθελα να μου πειτε.4.4 δουλευει με 1.216vcore στα 4.5 1.23vcoreκαι για να παω στα 4.6 1.29vcore γιατι τοσο μεγαλη διαφορα απο 4.5 σε 4.6 και ολα τα αλλα ρευματα στο auto 

Βασικα μια χαρα μπορουσες αν επαιρνες μια αλλη μητρικη τυπου Asus Sabertooth ή Asus Hero και ενα σοβαρο επωνυμο τροφοδοτικο. Το καλο τροφοδοτικο ειναι απο τα πιο βασικα πραγματα ενος υπολογιστη και αλλωστε στους Haswell δυστηχως για το ποσο καλο oc θα κανεις παιζει ρολο ο επεξεργαστης που θα σου κατσει. 

Τωρα οσον αφορα το oc που κανεις, η χρηση του υπολογιστη ποια ειναι κυριως και κοιτας για παραπανω απο 4.4 που εισαι τωρα μια χαρα??

λιγο απο ολα.μια χαρα ειμαι μη σου πω οτι και με stok καλημενος ειμαι απο αυτο που ειχα αλλα μου αρεσει αυτη η διαδικασια και γιαυτο το λογο πείρα και αυτα τα πραγματα .δεν θα το παω παραπάνω απο 4.4 θελω να ξερω τα πραγματα που εχω ποσο πανε.

πες μου οτι το ΤΟΥΒΛΟ-Χ στο προτεινε επιμονα καποιος μακακας πολιτης του πλαισιου! ε ρε κλοτσιες που θελουν . οπως σου ειπαν τα παιδια ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τροφοδοτικο ! και μετα προχωρας σε oc . http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640645  μια καλη επιλογη

• Like 1

πες μου οτι το ΤΟΥΒΛΟ-Χ στο προτεινε επιμονα καποιος μακακας πολιτης του πλαισιου! ε ρε κλοτσιες που θελουν . οπως σου ειπαν τα παιδια ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τροφοδοτικο ! και μετα προχωρας σε oc . http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640645  μια καλη επιλογη

ευχαριστώ φιλε για την απαντηση.ναι και εγω σαν αρχάριος ψώνισα απτο πλαισιο.βεβαια αυτο ειχε γινει πιο παλια οταν ειχα ενα δυπυρινο  τωρα μονο eshop.το τροφοδοτικο που μου προτεινεις μου φαίνεται μια χαρα.και οχι και πολύ ακριβο

Βασικα για να προτεινουμε ενα τροφοδοτικο πρεπει πρωτα να γνωριζουμε ποσα χρηματα διαθετεις και τι καρτα θα βαλεις πανω,για να δουμε τι τροφοδοτικα ειναι ιδανικα για σενα. Σαν περιπτωση φτηνου αλλα καλου τροφοδοτικου ειναι η παραπανω του Thermaltake που ανεφερε ο Trujilo. Βεβαια αναλογα με το τι Budget διαθετεις και τι καρτα θα βαλεις υπαρχουν και αλλες προτασεις.

• Like 2

Βασικα για να προτεινουμε ενα τροφοδοτικο πρεπει πρωτα να γνωριζουμε ποσα χρηματα διαθετεις και τι καρτα θα βαλεις πανω,για να δουμε τι τροφοδοτικα ειναι ιδανικα για σενα. Σαν περιπτωση φτηνου αλλα καλου τροφοδοτικου ειναι η παραπανω του Thermaltake που ανεφερε ο Trujilo. Βεβαια αναλογα με το τι Budget διαθετεις και τι καρτα θα βαλεις υπαρχουν και αλλες προτασεις.

για καρτα μεχρι 200 και τροφοδοτικό μεχρι κανα 80.το τροφοδοτικο θα παρω πρώτο και αργότερα την καρτα 560 τι η 8780

για καρτα μεχρι 200 και τροφοδοτικό μεχρι κανα 80.το τροφοδοτικο θα παρω πρώτο και αργότερα την καρτα 560 τι η 8780

Θα προτεινα την R9 270x με δωρο το BF4 στα 200ευρω(Gigabyte,Msi ή Asus). Αλλα επειδη εχεις καλο επεξεργαστη και παρα πολυ καλη(αν και λιγο Overkill)μητρικη θα ελεγα να δεις και την Gtx 760 με 227 ευρω. Για τροφοδοτικο μιας και κοιτας κατι σε Haswell, θα προτεινα το Xfx 650 στα χρηματα αυτα που ειναι και Haswell ready.  Αν σε ενδιαφερουν οι μεταχειρισμενες καρτες κοιτας σε 7970 στα χρηματα αυτα.

• Like 1

Θα προτεινα την R9 270x με δωρο το BF4 στα 200ευρω(Gigabyte,Msi ή Asus). Αλλα επειδη εχεις καλο επεξεργαστη και παρα πολυ καλη(αν και λιγο Overkill)μητρικη θα ελεγα να δεις και την Gtx 760 με 227 ευρω. Για τροφοδοτικο μιας και κοιτας κατι σε Haswell, θα προτεινα το Xfx 650 στα χρηματα αυτα που ειναι και Haswell ready.  Αν σε ενδιαφερουν οι μεταχειρισμενες καρτες κοιτας σε 7970 στα χρηματα

μαλλον αυτο το τροφοδοτικο θα παρω.μεταχειρισμενη καρτα δεν ειναι λιγο μουφα?

μαλλον αυτο το τροφοδοτικο θα παρω.μεταχειρισμενη καρτα δεν ειναι λιγο μουφα?

οσο για τη μητρική ηθελα να εχει καλη καρτα μουσικησ. λογο τον hχιων που εχω.ειχα μια xfi extreme music για vista.h supreme fx formula φοραει καλητερο dac kai για αργοτερα full υδροψυξη.θα επερνα την hero αλλα ηθελα και μια καρτα μουσικησ κανα 130 η xfiδεν ειναι pci expresκαι το waterblok για την hero εχει κανα 80 οποτε πηγαινε πολύ παραπάνω το κόστος και θα ειχα και hero

Αρα για αυτα που σε ενδιαφερουν κοιτας ή σε R9 270x με δωρο το BF4 πχ

http://www.skroutz.gr/s/4244025/Gigabyte-Radeon-R9-270X-2GB-Battlefield-4-Limited-Edition-GV-R927XOC-2GD-GA.html

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.513638(σε αλλο topic μου ειπαν οτι και το Eshop το δινει δωρο να ρωτησεις το καταστημα αν την αγορασεις απο εκει τελικα)

Και απο Nvidia μερια 

http://www.skroutz.gr/s/3569485/Asus-GeForce-GTX760-2GB-DirectCU-II-OC.html

Και τροφοδοτικο Xfx 650 με 5 χρονια εγγυηση ή το παραπανω Thermaltake με 3.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...