tassos822 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Καταρχην καλησπερα κ χρονια πολλα!!! Ηθελα να πω πρωτα πως δεν εχω κ πολλη ιδεα απο υπολογιστες αλλα εχω διαβασει μερικα topics κ ακουλουθησα μερικα βηματα, εχω κατεβασει το HWmonitor κ αυτην την στιγμη η θερμοκρασια βρισκεται στους 57 βαθμους απο οσα εχω διαβασει ειναι αρκετα υψηλη κ δεν τρεχει κανενα προγραμμα παρα μονο το broswer.... Θελω επισης να προσθεσω οτι μερικες φορες κρασαρη η οθονη κ μου πεταει μπλε οθονη κ κανει restart... Μπορω να κανω κατι εγω απο δω ωστε να διορθοσω την κατασταση? Ευχαριστω εκ τον προτερων...
SPANK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Το ποιο απλο που μπορεις να κανεις για αρχή ειναι να ανοίξεις το κουτί και να ρίξεις ενα καθάρισμα απο σκόνες στον επεξεργαστή στην κάρτα γραφικών και γενικότερα , κανε αυτο και βάλε παλι μετα μια εικόνα απο το hwmonitor να δουμε θεμροκρασίες και της κάρτας και του επεξεργαστή και γενικότερα ολου του pc , βασικα για ανέβασε και τωρα μια εικόνα πριν το καθάρισμα να δουμε πως ειναι οι θερμοκρασίεες 1
artshadows Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 επισης επιβεβαιωσε αν ολοι οι ανεμιστηρες λειτουργουν,αν παταει καλα η ψυκτρα, αν ολα ειναι καθαρα και λειτουργουν ,μπορει να χρειαζεται αλλαγη παστασ
tassos822 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Εχω αγορασει κατι σπρει με αερα κ το εχω κανει ενα φυσιματακι αλλα πανω στην καρτα εχω σιγουρα 2 με τρια χιλιαστα σκονη που δεν φευγη μπορω να βαλω πανω κανα βουρτσακι πινελακι? HWMonitor.txt
artshadows Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 ναι πινελακι και εκτος πριζας , μαλιστα καλο θα ηταν να περιμενεις λιγη ωρα απο την στιγμη που θα το βγαλεις απο την πριζα ,(μαλιστα υπαρχει και ενας τροπος αποφορτισης των πυκνωτων του συστηματος )(δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αναγκη),και επισης ακουμπα καλοριφερ η βρυση για να γειωθεις -στατικος
tassos822 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Θελω να προσθεσω οτι ο πυργος εχει 2 ξεχωριστους ανεμιστηρες η οποιοι ειναι με τρις σκαλες αργο μεσαια κ γρηγορα κ τα εχω στο τερμα κ η θερμοκρασια δεν πεφτει ουτε για αστειο ....
SPANK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δεν θα κανεις σωστή δουλειά με τα σπρευ , ανοιξε το κουτί και ρίξε ενα ολικό και κανονικο καθάρισμα , ρίξε αέρα με το ενα πιστολάκι για τα μαλλιά η κατι αλλο στους ανεμιστήρες της κάρτας να φύγει η οποια σκόνη και δοκίμασε και με το πινελάκι. Αν υπάρχει το περιθώριο να βγάλεις την βάση απο πανω που ειναι οι ανειμστήρες χωρις να βγει ολη η ψύκτρα απο την βάςη ωστε να βγει πλήρως η σκόνη ακομα καλύτερα
tassos822 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Ειναι δηλαδη οκ να ξεκουμπωσω την καρτα κ να την καθαρισω καλυτερα? πως περνω σε φωτο τα στοιχεια απο το ΗWmonitor ειναι ευκολο να μου πειτε?
SPANK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Ναι δεν υπάρχει πρόβλημα , συνήθως ξεβιδώνεις τις πλαινές βίδες στην ψύκτρα εκει που ειναι οι ανεμιστήρες και βγαίνει μοτο το καπάκι και βλέπεις τους ανεμιστήρες , δεν ξεκουμπώνει δηλαδη ολη η ψύκτρα απο την κάρτα. Βγάλε ομως καλύτερα την κάρτα απο πανω και ρίξε της αέρα με ενα πιστολάκι η κατι αλλο και με πινελάκι να φύγει η σκόνη Άνοιξε το hwmonitor πατα στο πληκτρολόγιο print screen μετα paste (επικκόληση) στο paint η σε καπιο αλλο πρόγραμα , σώζεις την εικόνα και την ανεβάζεις εδω.
tassos822 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες παιδες θα κανω τα ακολουθα κ θα ενημερωσω ...! Αυτο με το hmmonitor λυπαμε αλλα δεν το καταλαβα αλλα θα την βρψ την ακρη ...
stelios_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 ελατε ρε παιδια 50 βαθμοι και ειναι πολυ , αν θες δυναμωσε τον ανεμηστηρα της καρτας γραφικων. καποτε οι 50 βαθμοι ηταν θερμοκρασια λειτουργιας και τωρα ολοι αν περασουμε τα 25 τρελενομαστε. η θερμοκρασια ειναι πολυ καλη. αν παρ ολα αυτα θες να την κατευασεις. βγαλε την ψυχτρα ( και του επεξεργαστη και της καρτας γραφικων. ξεκουμπωσε και τους ανεμηστηρες απο πανω τους ( απο τις ψυχτρες ) και πληντες σε ζεστο νερο . αφησε τες να στεγνωσουν ΚΑΛΑ κανα δυωρο και ξανα τοποθετησε τες ( βαζοντας και λιγη θερμοαγωγημη παστα )
SPANK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Καλα πολυ καλή 57 βαθμοί για idle δεν ειναι στα παιχνίδια ποσο θα πηγαίνει 80 ? για το καλοκαίρι ποσο θα πηγαίνει το αφήνουμε ..... ενταξει οχι και 20 βαθμούς αλλα χαμηλότερα θα παει σίγουρα αν κανει ενα καθάρισμα απο σκόνες
tassos822 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 1) Καταρχην μολις τελειωσα τον καθαρισμο κ ειμαι πολυ χαρουμενος που δουλευει ξανα ο υπολογιστης μου γιατι πιστευα οτι δεν θα ξανα δουλευε αφου πρωτα τα ειχα κανει ολα φυλλο φτερο 2)Το τι εβγαλα απο κει μεσα μονο εγω το ειδα 3 ωρες μου πηρε μονο φιδια που δεν πεταχτηκαν ειδικα μεσα στην καρτα γραφικων την οποια την εκανα κομματια για να την καθαρισω κ οπως φαινεται κ στην φωτο αν δεν κανω λαθος η ψυκτρα απο την μια πλευρα δεν επερνε ανασα,κ το ανεμιστηρακι τινγκα στην σκονη .... 3)ανακαλυψα αργοτερα οτι τα 2 μπροστινα ανεμιστιρακια ηταν αποσυνδεμενα τα οποια επανασυνδεσα με επυτυχια....ξεχασα να πω οτι το pc το αγορασα μεταχειρισμενο πριν μια βδομαδα 150 ευρω με οθονη 22''παρα πολυ καλυ τιμη κ απλα ο τυπος που το πουλουσε νομιζε οτι ειχε χαλασει διοτι τα επαιζε η καρτα απο θερμοκρασια κ με ενα καθαρισματακι ηρθε στα ισια του ευχομαι να μην εχω αλλες μπλε οθονες κ επανεκκινησεις.... κ 4 τελος θα ηθελα να ευχαριστισω ολους εσας για τις πολυτιμες συμβουλες που μου δωσατε κ πραγματικα μπορεσα κ εβαλα σε μια ταξη στην ζουγλα που επικρατουσε εκει μεσα σορρυ για το spam καλες γιορτες κ καλη πρωτοχρονια σε ολους!!!!
SPANK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 :-D Ωραίος ναι το συνήθες φαινόμενο ειναι να βγάζεις νυχτερίδες και αράχνες αν δεν εχει καθαριστεί ποτε , απο περιέργεια τι λεει το hwmonitor απο θερμοκρασίες τωρα ?
tassos822 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 δεν ειπα καινουργιες θερμοκρασιες σορρυ με του που τα αναψα ηταν 33 βαθμους κ τωρα ανεβηκε στους 41 μονο χωρις να τρεχω καποιο αλλο προγραμα ειναι οκ? Κατεβασα κ ενα προγραματακι funmark για να την τεσταρο λιγο αλλα δεν ξερω να το δουλευω κ φοβαμε μην τυναξω την καρτα στον αερα, μπορει καποιος να με καθοδηγησει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα