ilectronio Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Έχω πάρει backup από το site μου επειδή θέλω να κάνω κάποιες αλλαγές και θέλω να τις κάνω πρώτα σε localhost για να τις δω. Χρησιμοποιώ το mowes αν και παλιό πάρα πολύ καλό κατά την γνώμη μου. Έχω αντιγράψει τον φάκελο του site στο www, έχω κάνει τις απαραίτητες αλλαγές στο configuration του joomla και επίσης έχω κάνει import και την βάση. Παρ'όλα αυτά μόλις πάω να μπω μου δείχνει λευκή σελίδα. Τι μπορεί να φταίει? Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2013 από ilectronio
ilectronio Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δεν έχει βγάλει κάποιο error log άλλαξα τον server γιατί έφταιγε εκείνος και τώρα όταν πάω να μπω μου βγάζει αυτά τα error(δεν τα έχω βγάλει όλα photo). Εμένα με ενδιαφέρει απλά να μπω να δω κάποια πράγματα στο Administrator Panel για ένα συγκεκριμένο module και το θέμα μου τίποτα άλλο. Τα logs είναι στο πρώτο μήνυμα
vacilis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Διέγραψε το plugin SEO Simple για να μπορεσεις να μπεις στο Administrator Panel
ilectronio Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Το απενεργοποίησα από το phpmyadmin μέσα από την βάση και μου βγάζει αυτό : Internal Server ErrorThe server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator at [email protected] to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error. More information about this error may be available in the server error log.
vacilis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Σβήσε τα αρχεία του και το αρχειο .htaccess
ilectronio Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Έσβησα τα αρχεία του και το .htaccess και πάλι δεν με αφήνει να μπω...
macabre_sunsets Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Για τα error που παραθέτεις, μάλλον φταίει η έκδοση της PHP που έχεις. Δοκίμασε να βάλεις την ίδια έκδοση με αυτή που έχει ο server που βρίσκεται η ιστοσελίδα σου. Όταν λες πως δεν σε αφήνει να μπεις, τι ακριβώς σου βγάζει; Επίσης, όπως σου προτάθηκε και παραπάνω, κοίτα το error_log του Apache (όχι του Joomla!). Ενδεχομένως να σου λέει ποιο είναι το πρόβλημα με την ιστοσελίδα.
panagiotis223 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Εναλλακτικά μπορεις να δοκιμάσεις και το Akeeba. Βαλτο στο live site, παρε το backup και μετα τρεξτο στο localhost.
defacer Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα. Τα screenshots που δίνεις δυστυχώς δε βοηθούν και το πιθανότερο είναι πως είναι τελείως άσχετα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Το συγκεκριμένο plugin που αναφέρεται εκεί είναι μεν σίγουρα κακογραμμένο η/και παμπάλαιο -- άσχημα και τα 2, αλλά σε λογικά πλαίσια η PHP αγνοεί τα προβλήματα και συνεχίζει. Δε μπορώ να το αποκλείσω μαθηματικά αλλά με μεγάλη πιθανότητα δεν είναι αυτό το πρόβλημα που έχεις. Τώρα όσο για το τι όντως συμβαίνει... αν δυσκολεύεσαι στο debugging καλύτερα να κοιτάξεις το error log μπας και δεις κάτι χρήσιμο εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα