astymagos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι λογο μεγαλης ζητησης θα δωσουν ενα τεμαχιο ανα πελατη.οκ τους ειπα και μου ανεφεραν να περιμενω sms για παραλαβη 1
George! Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι λογο μεγαλης ζητησης θα δωσουν ενα τεμαχιο ανα πελατη.οκ τους ειπα και μου ανεφεραν να περιμενω sms για παραλαβη Θα δώσουν όμως το μοντέλο της περιγραφής ή μόνο το "κομμάτι" της φωτογραφίας;
leros2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Και σε μένα το ίδιο, ότι θα παραλάβω να περιμένω sms 1
spyrossss Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Και εμένα με πήραν μόλις τώρα και μου είπαν οτι θα δώσουν ενα κομμάτι ανα πελάτη,και οτι θα μου στείλουν sms για να περασω να παραλάβω!Μια χαρά από το να πέρναμε τα 3 τα μακρύτερα ακουστικά 1
xristoforos89 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μια από τα ίδια και εδώ (καλά στους φαντάρους δεν δίνουν περισσότερα; ) Το θέμα είναι τι τελικά θα παραλάβουμε; 1
spyrossss Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Ότι και να παραλάβουμε καλό θα είναι για τα χρήματα που θα δώσουμε! 1
takjar Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 pc1 ftwέχω την καλύτερη εμπειρία από αυτό το κατάστημα. Ειδικά από το service.
Skierpetros Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Με πήραν και μένα τηλέφωνο το ίδιο ακριβώς μου είπαν 1
spyrossss Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μου ηρθε μηνυμα οτι η παραγγελια ειναι ετοιμη και οτι μπορω να περασω να παραλαβω.Θα παω αυριο και θα σας πω!
leros2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Η κοπέλα που με πήρε ήταν πολύ αγχωμένη .... μάλλον έπεσε δουλειά σήμερα Η πλάκα είναι ότι μου είπε ακριβώς την ίδια πρόταση που γράψατε .... μα της λέω εγώ ένα τεμάχιο παρήγγειλα
alexiko Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 τουλαχιστον ολοι θα παρουν κατι... ΜΠΡΑΒΟ στο μαγαζι... Η κοπέλα που με πήρε ήταν πολύ αγχωμένη .... μάλλον έπεσε δουλειά σήμερα Η πλάκα είναι ότι μου είπε ακριβώς την ίδια πρόταση που γράψατε .... μα της λέω εγώ ένα τεμάχιο παρήγγειλα καλα βρε αλητη και εσυ επρεπε να την κομπλαρεις την κοπελα;; 1
gbouros Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μόλις τα παρέλαβα και είναι ότι φαίνεται στη φωτογραφία που έχει το κατάστημα. Τα έβαλα στο smartphone και σε ένα mp3 και παίζουν πολύ καλά. Είμαι ευχαριστημένος αφού προσωπικά με ενδιέφεραν μόνο ως ακουστικά και όχι handsfree. Φυσικά το πρόβλημα όπως είπε και ο Georgel είναι το πολύ μικρό καλώδιο που έχουν. Ξέρει κανείς αν υπάρχει πουθενά προέκταση; Κάτι σε βύσμα 3,5 στη μια πλευρά και θηλυκό που να δέχεται 3,5 από την άλλη με μήκος 50-60 εκατοστά;.
xristoforos89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά το δικό μου δεν θα προλάβω να το παραλάβω γιατί φεύγω εκτός Ελλάδας μεθαύριο. Όποιος το θέλει το δικό μου, ας στείλει μήνυμα για να του δώσω τα στοιχεία μου. Παραλαβή από το κατάστημα έχω επιλέξει.
sintalkas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 φίλε μου αν δεν το θέλει κανένας άλλος θα το ήθελα εγώ.Σε λίγο θα σου στείλω π.μ. για τα περαιτέρω
johnbond Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Αναρωτιέμαι πόσες φορές πρέπει να γράψω (και να δικαιωθω δυστυχώς από το αποτέλεσμα) για να το πιστέψετε ότι το "κατόπιν παραγγελίας" σε αυτό το μαγαζάκι σημαίνει 100% ότι δεν πρόκειται να παραλάβετε τίποτα περισσότερο από ένα email ακύρωσης... Sent from my XT890 using Insomnia Πως γίνεται το 100% να μην βγήκε; Ας ελεγες 99%....... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα