Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά!

Έχω ένα κατάστημα στην Καβάλα, στο οποίο θέλω να βάλω κάμερες να καταγράφουν όλο το 24ωρο. 

Υπάρχει ένα παλιό case, που όμως με μια αναβάθμιση μπορώ να το κάνω σαν "καινούργιο".

Τι χρειάζομαι ώστε να συνδέσω πάνω στον υπολογιστή τις 4 κάμερες?

Τι είδους κάμερες χρειάζομαι ώστε να μπορώ να βλέπω τι γίνεται στο μαγαζί από το internet? 

Υπάρχει λογισμικό το οποίο θα μπορεί να καταγράφει τα πάντα σε δίσκο, και να τα σβήνει 1 μήνα μετά ξέρω γω ?

Δε θέλω το κλασικό καταγραφικό μιας και ο υπολογιστής υπάρχει ήδη, θα χρησιμοποιηθεί και για άλλες δουλειές. 

Υπάρχουν απόψεις περί αυτού? 

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Χρόνια πολλά!

Δημοσ.

Έστω με DVR, πάλι δε θα πρέπει να υπάρχει υπολογιστής ώστε να συνδέετε επάνω? Μπορεί να τρέχει τελείως αυτόνομα το DVR? 

Για να δεις αυτά που καταγράφει φτάνει μόνο να συνδέσεις μια οθόνη πάνω του?

Επίσης ποια είναι τα ήδη καμερών που υπάρχουν γ' αυτήν την δουλειά ?

Ευχαριστώ και πάλι

• Moderators
Δημοσ.

Φυσικα και μπορεις να κανεις τη δουλεια με το pc αλλα θα πρεπει να ξοδεψεις καποιο χρονο στην παραμετροποιηση του.

Χρησιμοποιω ενα χαλασμενο laptop ως server για παρομοια δουλεια, το οποιο οταν ανιχνευει κινηση καταγραφει φωτογραφιες/βιντεο, τις ανεβαζει σε shared folder στο dropbox και παραλληλα στελνει ενημερωτικα μηνυματα σε δυο κινητα. Μοναδικο κοστος, αυτο του shareware προγραμματος που χρησιμοποιω (στα comments θα βρεις εναλλακτικη, δωρεαν προταση).

Προφανως σηκωνει και αλλη παραμετροποιηση εαν θελεις κατι πιο συγκεκριμενο, οπως ειπα και στην αρχη, θα πρεπει να κατσεις να ασχοληθεις καθως δεν ειναι plug n play. 

Δημοσ.

Αυτό μου ακούγεται όντως πιο δύσκολο... 
Παίδες για να το πάρουμε απ την αρχή επειδή είμαι εντελώς αρχάριος με το θέμα. ΤΙ θα χρειαστώ για να μπορώ να παρακολουθώ τον χώρο μου από το ιντερνετ(απ' το σπίτι) και ταυτόχρονα να καταγράφεται όλη η δραστηριότητα ?

Καταρχάς κάμερες. 4 νομίζω επαρκούν για την κάλυψη του χώρου. Πρέπει οι κάμερες να είναι IP για να μπορώ να τις βλέπω μέσω ίντερνετ? η παρεμβάλετε το καταγραφικό (οπότε και χωρίς IP κάμερες) μπορώ να τις βλέπω online?

Από μια μικρή έρευνα με την ελάχιστη μου εμπειρία, είδα πως υπάρχουν έτοιμα συστήματα CCTV(τα λεγόμενα) 

Έχετε να μου προτείνετε κάτι τέτοιο ? 

Υπάρχουν δυσκολίες στην εγκατάσταση ? εκτός του να απλώσεις τα καλώδια και τα καλύψεις επαρκώς ώστε να μην φαίνονται..

Πολλές οι απορίες.. υπάρχει κάποιο λινκ που να τα εξηγεί όλα αυτά?

Δημοσ.

οι καμερες δεν χρειαζεται να ειναι Ip καμερες.μπορει να ειναι κανονικες οι οποιες θα πεφτουν πανω στο dvr.το dvr θα καταγραφει στον σκληρο και το dvd θα συνδεεται με ethernet με το ρουτερ.θα κανεις port forward στο ρουτερ και θα μπορεις να βλεπεις τις καμερες απο μακρυα.θες καιενα service Οπως dyndns η Noip αν δεν εχεις static ip

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...