Livagoth Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα σας και χρόνια πολλά σε όλους, Έχω το παρακάτω σύστημα: CPU: Phenom II X4 965 BE Motherboard: Gigabyte 970A-UD3 Rev. 1.0 Ram: Corsair XMS3 2 x 4GB 1600MHz VGA: Sapphire 6970 2GB Ξέρω πως ο συγεκριμένος επεξεργαστής είναι ξεκλειδωτος, αλλά με την συγκεκριμένη motherboard γίνεται OC? Αν ναι πώς; Από ψύξη δεν έχουμε πρόβλημα, υπάρχει ήδη μία Noctua πάνω στην CPU. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 ποια noctua εχεις τωρα?γινετε ανετα overclock ετσι οπως εισαι. απο τροφοδοτικο πως παμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Livagoth Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 ποια noctua εχεις τωρα?γινετε ανετα overclock ετσι οπως εισαι. απο τροφοδοτικο πως παμε? Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω την Noctua NH-U12S. Τροφοδοτικό 550W της High-Power. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 τι τροφοδοτικο ειναι παλι τουτο?ειλικρινα δεν το ξερω.εισαι σιγουρος οτι αυτη ειναι η μαρκα? ποσες 12αρες γραμμες εχει στο ταμπελακι του, τουλαχιστον και με ποσα amperes η καθε μια? μια φωτογραφια του τροφοδοτικου θα βοηθουσε. εκτος και εαν ειναι κατι τετοιο ριξε μια ματια και πες μας γιατι ειναι σημαντικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Livagoth Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 τι τροφοδοτικο ειναι παλι τουτο?ειλικρινα δεν το ξερω.εισαι σιγουρος οτι αυτη ειναι η μαρκα? ποσες 12αρες γραμμες εχει στο ταμπελακι του, τουλαχιστον και με ποσα amperes η καθε μια? μια φωτογραφια του τροφοδοτικου θα βοηθουσε. εκτος και εαν ειναι κατι τετοιο ριξε μια ματια και πες μας γιατι ειναι σημαντικο. Ναι αυτό ειναι, το είχα φέρει απο εξωτερικό και γενικά είναι αξιόπιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 ναι καλο ειναι.αρα εισαι οκ με αυτο τωρα. λοιπον.κατεβασε cpuz-hw monitor-occt και ανοιξε cpuz και βαλε να τρεξει ενα τεστ στο occt και πες μας ποσο ρευμα δινει στον επεξεργαστη (vcore) κατα την διαρκεια του τεστ και με τι θερμοκρασιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterisv Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 καλημερα αδερφε,τα εκανες αυτα που σου λεει ο Thanos1972? γιατι με ενδιαφερει κ εμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Livagoth Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Τα αποτελέσματα: Uploaded with ImageShack.us Νομίζω απο θερμοκρασίες είμαστε κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 αμα ηταν λιιιγο πιο κατω το hwmonitor να βλεπαμε τους πυρηνες καλα θα ηταν.δινει 1.42 η μητρικη σου μαξ ε.... ανεβασε τον πολλαπλασιαστη σου απο το bios στο 18 ετσι οπως εισαι και ξαναδοκιμασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Γιατι δινει τοσο πολυ η μητρικη ? Εγω εχω τον 955 και maximum του δινει 1.39V ενδειξη του HWmonitor, ενω η τιμη του BIOS ειναι 1.4V (στο αυτοματο). Τον επεξεργαστη τον εχω στρεσαρει (για πολλες ωρες) με Prime95, IntelBurnTest και OCCT διαδοχικα, στα 1.3625V και στα 3.2GHZ και 3.4GHz, και στα 1.375V και στα 3.6GHz και 3.8GHz, χωρις προβλημα (αλλαγη μονο του πολλαπλασιαστη - οι τιμες της VCore ειναι τιμες απο το BIOS, και οι πραγματικες ειναι πιο κατω). Ενω οπως προηγουμενως ειπα, ο επεξεργαστης μπορει να δουλεψει xωρις κανενα προβλημα και στα 1.3625V (τιμη BIOS) μεχρι τα 3.4GHz, τελικα την ταση την εχω ρυθμισει απο το BIOS μονιμα στα 1.375V (στο auto δινει 0.025V παραπανω, δηλαδη 1.4V). Σημειωση: Ειχα τρεξει και το σρες τεστ του AMD OverDrive (που ειναι μαλλον η καλυτερη λυση για overclocking). Το καλο με το AMD OverDrive ειναι οτι υπερχρονιζεις τον επεξεργαστη μονο οταν το χρειαζεσαι. Παντως, μεχρι τωρα δεν χρειαστηκε να κανω υπερχρονισμο, παρα μονο στην αρχη που ειχα κανει τα στρες τεστ. Δεν χρειαστηκε (προς το παρον) να υπερχρονισω για να παιξω καποιο παιχνιδι. Παντως υστερα απο ολα τα στρες τεστ που ειχα κανει, ξερω οτι μπορω να το παω στα 3.8GHz χωρις φοβο, αν χρειαστει. Και κατι που ηθελα να επισημανω: Παρολο που στο BIOS εχω 1.375V, στο CPU-Z η Core Voltage δεν εχει ανεβει πανω απο τα 1.352V και στο HWmonitor η VCore δεν εχει ανεβει πανω απο τα 1.36V. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2013 από duffyduck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Livagoth Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Με multiplier x 18 πάλι το ίδιο voltage δινει. Για κάποιο περίεργο λόγο θερμοκρασίες δεν μου δείχνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 εχεις το core unlocker ανοιχτο μηπως?σου τις δειχνει 0?εαν ναι,αυτο ειναι. ωραια αφου δινει το ιδιο voltage ανεβασε ακομη 0.5 τον πολλαπλασιαστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Livagoth Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 εχεις το core unlocker ανοιχτο μηπως?σου τις δειχνει 0?εαν ναι,αυτο ειναι. ωραια αφου δινει το ιδιο voltage ανεβασε ακομη 0.5 τον πολλαπλασιαστη. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Οκ και με 18.5 στα 3.7. Όσο για το core unlocker, δεν βρήκα κάτι στα BIOS, μήπως εννοείς το CPU Unlock? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 ναι αυτο εννοω.ωραια δοκιμασε παραπανω τωρα μια. τεσταρεις βεβαια εαν εισαι σταθερος ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Livagoth Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Uploaded with ImageShack.us Είμαι στους 46 σταθερά σε full load. Λες να τον ανεβάσω κ άλλο ή φτάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα