Προς το περιεχόμενο

Αναζητηση tablet

stelarasg7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! Φέτος λέω να μου μπει το 2014 συγκαταλεγοντας στην gadgeto συλλογή μου ένα tablet! Το θέλω για να βλέπω ταινίες,να παίζω,να έχω κάτι να ασχολούμε σε ταξίδια και για καμία φωτό! Maximum δίνω 250 βία 300 €! Μπορείτε να με βοηθήσετε λιγάκι; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

ήθελα και γω να πάρω tablet και το ψαχνα,ρώταγα εδώ και καιρό...Αν και κατέληξα σε ipad (λογω δυσκολίας στη χρηση του android),είχα ακούσει ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ τα καλύτερα για το SAMSUNG GALAXY NOTE 8.0 WIFΙ...Από τιμές στο skroutz ξεκινά από 292 ευρώ..Εχει φοβερά χαρακτηριστικά...Τετραπύρηνο,με 2 gb ram,16gb εσωτερική μνήμη,8αρα οθόνη και μνήμη επεκτάσιμη ως 64..Αν δεν είχα θεμα με το λογισμικό android που προσωπικά δεν με βολεύει μιας και εχω συνηθίσει το ios,θα περνα αυτό το samsung...Για χαμηλότερη τιμή που να έχει και 3g αν θες και 3g ,τότε δες στο skroutz για samsung tab 3 ..Κάποια μοντελα είναι και 3g και είναι στην τιμή που δίνεις...

Τωρα αν θες IPAD (επειδή βλέπω στο μήνυμα σου SENT FROM IPHONE) ρίχνε καμιά ματιά τωρα τις γιορτές σε προσφορές όπως πχ αυτη προχτές με το ipad mini 32 gb στα 279 ευρω..Αυτό τελείωσε βέβαια,δεν υπάρχουν αποθεματα αλλά αν θες σε apple ρίχνε καμια ματια μηπως βγάλουν κανενα άλλο μοντέλο..

Για παιχνίδια δες nexus 7. Ανώτερο από την σειρά galaxy tab σε όλα τα επίπεδα.

Αν θες κάτι περισσότερο από ένα απλό τάμπλετ δες Dell venue 8pro. Θα έχεις και τάμπλετ και φουλ Windows 8.1 υπολογιστή. Toshiba encore 8 αν θες και HDMI.

• Like 1

παιδια ψαχνω για tablet μεχρι 100euro κ μεχρι τωρα ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κ θελω την γνωμη σας....ευχαριστω !!!

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/124592-lenovo-ideatab-a1000-16gb-android-tablet-7''#prettyPhoto

http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/tablets-accessories/tablets/bitmore-tab755

Stelara το nexus 7 ασυζητιτι! Τελεια χαρακτηριστικα,παντα ολα τα android updates πρωτοι,7αρα οθονη 1920x1200,2gb ram και παρα πολλα αλλα! Επισης δεν εχει διαφορες εφαρμογες απο τις εταιριες που κανουν το tablet αργο (πχ το note 8.0 εχει το touchwiz που αλλαζει το look του android και το κανει πολυ πιο αργο). Ακομη το βρισκεις 240-250 €

Sent from my Xperia U using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...