kinitakias Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 για htc one παιζει λογος;;τα windows phone θελω απλα να τα πεταξω στην θαλασσα...
Tzikoz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Για κάποιον περίεργο λόγο το μοντέλο τον 16 GB που είναι και ποιο προσιτό δεν υπάρχει πουθενά τουλάχιστον στις μηχανές αναζήτησης (bestprice.gr , skroutz.gr) ίσως η HTC έχει ξεμείνει από stock εδώ στην Ελλάδα η άπλα λόγο του ότι και η ημερομηνία τις ανακοινώσεις του HTC ONE 2 πλησιάζει έχει σταματήσει τις γραμμές παράγωγης του ΟΝΕ , τέλος πάντων το 32 αρι υπάρχει σε ένα κατάστημα μεσώ bestprice στα 428 euro , και γι αυτό είναι λίγο off budget. http://www.bestprice.gr/item/2153371257/htc-one-32gb Π.Σ Τσέκαρε στις αγγελίες του insomnia , θα το βρεις φθηνότερα γύρο στα 350.
kinitakias Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 το εχω ψιλοψαξει στο ινσομνια και όλα είναι με ένα χτυπηματακι η λιγο ξεφλούδισμα και τετοια......εχεις κανα μεταχειρισμενο εσυ η καποιον αξιοπιστο να μου πουλησει καποιο high end smartphone?
Calexako Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Πάντως εγώ ως χρήστης του One το οποίο και πήρα μεταχείρισμενο από το Insomia είμαι πάρα πολύ ικανοποιημενος. Απίστευτος ήχος, για μένα η καλύτερη οθόνη της αγοράς από πλευράς απεικόνισης χρωμάτων και τρομερά γρήγορο. Και φυσικά το απίστευτο design που είναι σαφώς καλύτερο από τους Android ανταγωνιστές του.
kinitakias Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 ναι και γω σε αυτό κατεληξα απλως δεν το βρισκω ποθενα στο ινσομνια......αν μπορούσατε να με βοηθούσατε θα με σωζατε.....ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα