Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το προγραμματάκι, ενώ το έχω βολευτεί πολύ, κάθε τόσο βρίσκει κι ένα καινούργιο τρόπο να μού σπάσει τα νεύρα!

Μέχρι τώρα έχω καταχωρήσει χιλιάδες ταινίες, για τις οποίες τραβάει πληροφορίες από το imdb όπως έχω ορίσει. Από χθες που το άνοιξα μετά από καιρό για να περάσω κάποιους νέους τίτλους, χωρίς να έχω αλλάξει τίποτα στις ρυθμίσεις του κι ενώ μέχρι και την προηγούμενη φορά όλα πήγαιναν κανονικά, έχει τρελαθεί ειδικά όσο αφορά το εξώφυλλο τής ταινίας: Εμφανίζει μεν το εξώφυλλο στην κάτω αριστερή γωνία (εφόσον υπάρχει στο imdb), αλλά κάνοντας κλικ επάνω του για να ανοίξει, βλέπω ότι είναι σε πάρα πολύ χαμηλή ανάλυση και διαστάσεις, ενώ ανοίγοντάς το απευθείας στο imdb είναι πολύ μεγαλύτερο.

Για να γίνει πιο κατανοητό, δείτε ένα ss από μια σημερινή καταχώρηση:

post-201720-0-82614200-1388273777_thumb.jpg

Το μέγεθος τής φωτογραφίας που παίρνει, είναι αυτό που φαίνεται να έχει ανοίξει στο πάνω μέρος...

Αυτό το βιολί άρχισε από χθες. Μέχρι τότε, κάθε νέα καταχώρηση που έκανα, ενσωμάτωνε το εξώφυλλο στις ίδιες ακριβώς διαστάσεις που έχει και στο imdb. Έψαξα στις ρυθμίσεις τού προγράμματος - αν και, όπως είπα, δεν έχω αλλάξει κάτι από αυτές - και δε βρήκα κάποια σχετική. Έχει κανείς ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό και πώς διορθώνεται; 

Δημοσ.

Μάλλον άλλαξε κάτι το imdb στη σελίδα του και θα πρέπει να περιμένεις μέχρι το πρόγραμμα να ανανεώσει τον κώδικα του και να το διορθώσει.

Δημοσ.

Μάλλον άλλαξε κάτι το imdb στη σελίδα του και θα πρέπει να περιμένεις μέχρι το πρόγραμμα να ανανεώσει τον κώδικα του και να το διορθώσει.

Το θεωρούσα πιθανό για να πω την αλήθεια, το να φταίει το site και όχι το πρόγραμμα. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει αυτό που λες. Μέχρι τότε, η δουλειά θα γίνεται με κάποια κλικ παραπάνω: Διαγραφή τού εξωφύλλου που παίρνει αυτόματα, κατέβασμά του από το imdb απευθείας και εισαγωγή στο πρόγραμμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...