Προς το περιεχόμενο

Μνημη iphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, μπορει καποιος να μου πει αν τα 8gb για iphone 4s ειναι πολυ λιγα??
γιατι καπου διαβασα οτι ενα βιντεο μπορει να ειναι και 1gb και σκεφτομαι οτι αμα ειναι με 2-3 βιντεο και 100τραγουδια κ μερικες φωτογραφιες να τελειωνει η μνημη, τοτε να μην κοιταω καθολου για 8gb.
Οποτε θα με βοηθουσαν πολυ οι γνωμες σας.

Δημοσ.

Αναλογα με τις αναγκες σου.

Αν βάλεις 2-3 ταινίες σε ικανοποιητική ποιότητα, 30-40 τραγούδια, 50 φωτογραφίες και μερικά βαριά παιχνίδια πλησιάζεις επικίνδυνα τα όρια του 8GB. Αν αντίθετα δεν βλέπεις ταινίες στο iphone και δεν θες να περάσεις οτι mp3 εχεις κατεβάσει τα τελευταία 5 χρόνια, τοτε τα 8 παλεύονται άνετα. Είναι καθαρά θέμα χρήσης αλλά ακόμα κι αν τώρα σε φτάνουν τα 8, σε ένα χρόνο θα σε στριμώχνουν. 

Δημοσ.

Μαλιστα, καταλαβα... οχι ταινιες δεν εχω σκοπο να βλεπω, αλλα λογικα θα θελω καπου στα 100 τραγουδια. Και καποιες φωτογραφιες και βιντεο...
απλα τωρα εχω κολλησει στο ποια μνημη θα μου κανει καλυτερα. Ειναι και 100ευρω πανω τα 16gb, γι αυτο καθομαι και το ψαχνω τοσο.

Η μνημη που καταλαμβανει πχ μια φωτοφραφια ή ενα τραγουδι στο iphone δεν ειναι η ιδια με την μνημη σε ενα android smartphone, γιατι ειναι αλλη  η ποιοτητα...οποτε μπορω καπως να υπολογισω την μνημη που θα χρειαστω συγκριτικα με καποιο αλλο κινητο?

Δημοσ.

Κινητο που να παιρνει καρτα μνημησ εxω ποσα χρονια με sd 4gb και εχω χρησιμοποιησει μονο τα 2! Γι αυτο ρωταω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...