AMD Expert Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Στο τωρινό crazy sundays το e-shop έβγαλε σε προσφορά το CM Storm Qucikfire TK πληκτρολόγιο.Χαμηλότερη τιμή στο skroutz : 96,92€ (από Cosmodata)Στο e-shop : 83,90€ Link : http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806895&sid=1 Μοντέλο: SGK-4020-GKCR1(Red switch). Key Switch: Cherry MX Red. Πλήκτρα: ABS, επικάλυψη λαβής, αφαιρούμενα. Εξαγωγή πλήκτρων: Ναι, ring-puller. Οπίσθιος φωτισμός: Όλα τα πλήκτρα, Κόκκινος, 5 επίπεδα, 3 λειτουργίες. Key Rollover: NKRO (μόνο σε windows). Polling Rate: 1000 Hz /1 ms. Σύνδεση: USB 2.0 full speed. Καλώδιο USB: 1.8m, πλεκτό, επιχρυσωμένο, αφαιρούμενο. Dimensions: 377.5(L) χ 138(W) χ 33(H)mm. Βάρος: 544 g. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2013 από AMD Expert spoilers
johnko1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Επειδή είμαι άσχετος από μηχανικά πληκτρολόγια, κόκκινα είναι καλά;
AMD Expert Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Τα κόκκινα είναι καλά για Gaming (όπως και τα μαύρα). Τα μπλε για γράψιμο είναι καλύτερα (εννοώ πληκτρολόγηση,όχι ανθρώπους ) Τα καφέ είναι κάτι το ενδιάμεσο.Τα κόκκινα πατιούνται πιο εύκολα,καθιστόντας τα καλύτερα από τα μαύρα για Gaming
cleeverblade Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 επίσης λέγεται ότι τα κόκκινα είναι καλύτερα για μετάβαση από πληκτρολόγιο μεμβράνης που είναι τα συμβατικά και που χρησιμοποιούνται κατά κόρον 1
johnko1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Με τα κόκκινα πάλι Δεν θα έχω κανένα θέμα στο γράψιμο σωστά; θέλω να αλλάξω το παλιό Microsoft που έχω εδώ και 6 χρόνια γιατί πολλά πλήκτρα πατιουνται με δυσκολία (κολλάνε) και Δεν βολεύει καθόλου στο γράψιμο.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Με τα κόκκινα πάλι Δεν θα έχω κανένα θέμα στο γράψιμο σωστά; θέλω να αλλάξω το παλιό Microsoft που έχω εδώ και 6 χρόνια γιατί πολλά πλήκτρα πατιουνται με δυσκολία (κολλάνε) και Δεν βολεύει καθόλου στο γράψιμο. Αγορασε το τοτε, θα παθεις πλακα... Οχι blue switces ειναι πολυ θορυβωδεις καλυτερα brown
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Η χαμηλοτερη τιμη σχεδον μονιμα αν δειτε ιστορικο σκρουτζ, ηταν στα 88 ευρω απο μαγαζι που τωρα δεν το εχει και δεν ειναι στην λιστα. Η διαφορα λοιπον ειναι μολις 5%, δεν το θεωρω ιδιαιτερη προσφορα αλλα ας το αφησουμε επειδη ειναι "αποδεκτη" τιμη για τα Ελληνικα δεδομενα χωρις ιδιαιτερο καπελο σε σχεση με εξω. http://www.skroutz.gr/s/2954526/CoolerMaster-QuickFire-TK.html Στο e-shop : 83,90€ (δωρεάν μεταφορικά) Στο σαιτ τους λεει αλλα: Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων ύψους 90 € και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν ενώ για αγορές μικρότερου ύψους το κόστος είναι 3 €, εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση. Αλλαξαν κατι προσφατα και δεν το "ξερουν";
takjar Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Επειδή είμαι άσχετος από μηχανικά πληκτρολόγια, κόκκινα είναι καλά; http://mechanicalkeyboards.com/mechanical_switches.php
AMD Expert Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Η χαμηλοτερη τιμη σχεδον μονιμα αν δειτε ιστορικο σκρουτζ, ηταν στα 88 ευρω απο μαγαζι που τωρα δεν το εχει και δεν ειναι στην λιστα. Η διαφορα λοιπον ειναι μολις 5%, δεν το θεωρω ιδιαιτερη προσφορα αλλα ας το αφησουμε επειδη ειναι "αποδεκτη" τιμη για τα Ελληνικα δεδομενα χωρις ιδιαιτερο καπελο σε σχεση με εξω. http://www.skroutz.gr/s/2954526/CoolerMaster-QuickFire-TK.html Στο σαιτ τους λεει αλλα: Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων ύψους 90 € και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν ενώ για αγορές μικρότερου ύψους το κόστος είναι 3 €, εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση. Αλλαξαν κατι προσφατα και δεν το "ξερουν"; oops νόμιζα 80 ήταν
Oric atmos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Επειδή είμαι άσχετος από μηχανικά πληκτρολόγια, κόκκινα είναι καλά; η ίδια εταιρεία τους φτιάχνει όλους, η αίσθηση αλλάζει, οπότε καλύτερα να τα τσεκάρεις από κοντά αν μπορείς. Είναι δλδ υποκειμενικο, εγω πχ προτιμώ μπλε και για gaming
katsouras Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μολις πηρα ενα,ισως το τελευταιο γιατι λεει πλεον εξαντλημενο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα