Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kai ipv6 να βαλεις δεν θα παει πιο γρηγορα.

και μια που το εκανες καλο θα ηταν να πεις σε ποιο ρουτερ το εκανες και πως το εκανες και με ποιον παροχο για να το δει οποιος θελει.

• Like 1
Δημοσ.

Kai ipv6 να βαλεις δεν θα παει πιο γρηγορα.

και μια που το εκανες καλο θα ηταν να πεις σε ποιο ρουτερ το εκανες και πως το εκανες και με ποιον παροχο για να το δει οποιος θελει.

Το άλλαξα από περιέργεια δεν περίμενα να αυξηθεί η ταχύτητα, η ταχύτητα μου είναι σταθερή 30/3 κατέβασμα ανέβασμα.

Έχω το modem-router ZyXEL παροχο έχω Telfort.nl

Το ipv6 έχει διαφορετικοί ip adres π.χ.2a00:ag8:c3f1:bf74:fddbcd0:39b0:d0ca:d635

από ότι το ipv4.

και μια φώτο.

post-97453-0-53702400-1388313208_thumb.png

Δημοσ.

Αν εννοείς καλωδιακή, το ποσό είναι αρκετά λογικό σε σύγκριση με τις εγχώριες, αλλά αυτό εξαρτάται από τα γούστα καθενός (άλλα πακέτα έχει η Νόβα και άλλα ο ΟΤΕ).

Στην τιμή αυτή βάζεις vdsl 50/5 εδώ με τηλεφωνία και αρκετές υπηρεσίες, όπως πχ απεριόριστα σε, σταθερά, 5 ώρες σε κινητά (Wind) κλπ.

Δημοσ.

καλα και στην ελλαδα πιλοτικα ειναι.κανεις δεν δινει σε ολους ακομα.ε μια απο τα ιδια και εξω.ετσι και αλλιως για ολο τον κοσμο θα ειναι το ipv6

Δημοσ.

δεν το λες και πιλοτικά. η Forthnet το εχει πιλοτικά πάνω απο δύο χρόνια και εδώ και πολλούς μήνες παίζει default με dual stack. ειναι απο τους πρώτους παρόχους παγκοσμίως που ασχολήθηκε τόσο με το ipv6. και ο ΟΤΕ απο όσο ξέρω παίζει και έπαιζε με ipv6 ακόμα και πρίν το καλοκαίρι. το οτι δεν εχει όλος ο κόσμος στην Ελλάδα οφείλεται σε κάποια παλιά ρουτερ.

Δημοσ.

Εεεε... εχουμε και στην Ελλαδα IPv6. :P

Προσωπικα παιζω εδω και καιρο με IPv6 αφου πλεον εγινε native στο OpenWrt και η Forthnet το υποστηριζει...

dng182.png

15d3p6o.png

Δημοσ.

δεν το λες και πιλοτικά. η Forthnet το εχει πιλοτικά πάνω απο δύο χρόνια και εδώ και πολλούς μήνες παίζει default με dual stack. ειναι απο τους πρώτους παρόχους παγκοσμίως που ασχολήθηκε τόσο με το ipv6. και ο ΟΤΕ απο όσο ξέρω παίζει και έπαιζε με ipv6 ακόμα και πρίν το καλοκαίρι. το οτι δεν εχει όλος ο κόσμος στην Ελλάδα οφείλεται σε κάποια παλιά ρουτερ.

το πιλοτικο το εννοω με την εννοια οτι δεν εχει δοκιμαστει εκτενες και το βασικο δεν εχει δοκιμαστει σε πολλους εξοπλισμους.

και βεβαια πολυς κοσμος δεν εχει ακομα ρουτερ ipv6 αν και σε καποια με firmware update πχ thomson 784 σου δινει και ipv6.αλλα γενικοτερα εχει πολυ ψωμι ακομα μπροστα και σιγουρα θα βγουν αρκετα θεματακια με διαφορα ρουτερς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...