Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα σε ολους...εχω ενα λαπτοπ τουρμπο-χ και ξαφνικα εδω και μια βδομαδα παρατηρω πως σε ασχετες στιγμες ανοιγει απο μονο του το πορτακι του dvd...χωρις να παταω το κουμπι εγω...για ποιο λογο μπορει να γινεται αυτο? 

Δημοσ.

το εχω 4 χρονια με πεντε.. ειναι το turbo-x model m765s.ανοιγει παντα σε ασχετες στιγμες...δεν μπορω να καταλαβω το γιατι...εχθες εκανα ενα φορματ και του περασα τα 7αρια...δεν μ εχει κανει κατι ακομα αλλα δεν εχει δουλεψει και πολυ ωρα κιολας...θα περιμενω να δω αν θα μου το κανει παλι..βεβαια αν εχει καποιος κατι στο μυαλο του για το τι μπορει να το προκαλει αυτο ας μου πει.

Δημοσ.

καλημερα και παλι στην παρεα...τελειωσα με φορματ και αναβαθμισεις..περασα απο την αρχη windows 7 απο αλλο cd με την αγγλικη εκδοση....μεχρι στιγμης ολα πανε ρολοι...ειναι τουμπανο...τρεχει...δεν κολλαει πουθενα...δεν ανοιγει μονο του το dvdrom πλεον...τι να πω..ελπιζω να διορθωθηκε το προβλημα...σας ευχαριστω για την βοηθεια σας...σας ευχομαι καλες γιορτες..

Δημοσ.

όταν σου παρουσιαζόταν το πρόβλημα ποιο λειτουργικό είχες?

το λαπτοπ απο την μανα του ειχε βιστα...μετα περασαμε τα 7αρια τα ελληνικα κατι συνεβαινε συνεχεια..μια ανοιγε το πορτακι μονο του μια κολλαγε η οθονη στα καλα του καθουμενου και γενικα ψιλο κολληματα...τωρα περασα τα 7αρια παλι απο αλλο ψιντι με την εγγλικη εκδοση και δν εχω ξανα προβλημα...βεβαια ειναι αρχη ακομα...θα δειξει

Δημοσ.

Έχω συναντήσει "παρόμοια" περιπτωση σε δυο laptop (οχι tublox). Και στις δυο περιπτωσεις όταν μέσα στον οδηγό είχα κάποιο δισκάκι, κάποιες φορές δεν μπορούσε να το διαβάσει, οπότε μετά απο λίγο άνοιγε το πορτάκι. Αυτό μου το έκανε ανεξάρτητα του λειτουργικου (windows και linux). Στην πρώτη περίπτωση αφου δοκίμασα οτι ήξερα, άλλαξα τον οδηγό dvd (τη συσκευή, οχι τον driver) και έληξε το πρόβλημα. Στη δεύτερη περιπτωση το άλλαξα απευθείας, χωρίς χρονοτριβές. 

Το συμπέρασμα που είχα βγάλει ειναι οτι οι οδηγοί dvd ήταν πολυκαιρισμένοι και είχαν αρχίσει να παραδίδουν πνεύμα αλλά δούλευαν όπως η διαφήμιση της wind (δεν σταματάς να μιλάς). Αν αρχίσει να στο κάνει και στα 7, αρχισε να ψάχνεις dvd

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...