fenomeno89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα,θελω τη βοήθεια σας για αγορά ενός laptop με fhd οθόνη 15.6 ιντσων.Η χρήση του θα είναι για ταινίες ελαφρύ gaming,εργαλειο στη δουλειά μου και σερφαρισμα.Λόγω του οτι θα το εχω στη δουλειά θέλω να ειναι και αρκετα ομορφο. Τι μου προτείνετε;
xristoforos89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Το πιο φθηνο full hd με καλη κατασκευη: http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/nb-dell-inspir-5537,i5-4200u,4gb,500,fdo
arxaggelos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Όταν λες στη δουλειά σου, τί εννοείς; Μια καλή λύση πάντως είναι αυτό. Αν και το you μας προκαλεί ανησυχίες για το τί τελικά παραλαμβάνουμε. Btw, ΔΕΝ είναι touch. Edit με πρόλαβε ο χριστόφορος.
fenomeno89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Η δουλειά μου απαιτει χρηση office και σερφαρισμα στο internet.Θελω το λαπτοπ να μου κανει τη δουλεια για μια τριετια τουλαχιστον.Αυτο που μου προτεινετε ειναι πολυ χειροτερο απο αυτο http://www.skroutz.gr/s/3852518/Dell-Inspiron-15R-5537-i7-4500U-8GB-1TB-1920x1080.html; Οι επεξεργαστές εχουν μεγάλη διαφορά;Aξιζουν τα παραπανω χρηματα;
arxaggelos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Με τις δουλειές που θέλεις να κάνεις (internet, office, ελαφρύ gaming) δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου κάνει και το i5. Από την άλλη, το i7 είναι σε όλα καλύτερο (διπλάσιος σκληρός, διπλάσια RAM, καλύτερη κάρτα γραφικών, καλύτερος επξεργαστής) αλλά αυτά στο λινκ που δίνεις δεν έχουν FHD οθόνη που έθεσες σαν προϋπόθεση (Αν και με FHD δεν διαφέρει και πολύ από αυτά στο λινκ σου). Βέβαια, καλύτερος μεν, σχεδόν 250 ευρώ παραπάνω δε. Η προσωπική μου άποψη, ενδεχομένως και λανθασμένη είναι η εξής: εφόσον οι δουλειές που θέλεις δεν απαιτούν τόσο κτήνος μηχάνημα, να επενδύσεις σε αυτό που δεν αλλάζει μετά αν θελήσεις. Αυτά που δεν αλλάζουν είναι η οθόνη, ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών. Αφού όμως και ο i5 και η 8670m σου κάνουν πιστεύω, παίρνεις την FHD που θέλεις, και μπορείς με 100 περίπου ευρώ σε λίγο καιρό να πάρεις έναν 128g SSD και άλλη μια 4άρα μνήμη, και να αναβαθμίσεις σημαντικά το μηχάνημα, και πάλι να είσαι σχεδόν 150 ευρώ κάτω από τον i7. Αν πάλι σου περισσεύουν, εννοείται ότι πας στο καλύτερο, και η αναβάθμιση σε κάποιο διάστημα πάλι μόνο καλό θα κάνει, αν και μετά θα αγγίξει συνολικά το 1000ρικο Και μετά μπαίνουμε στο eternal loop, ότι κοντά στο 1000ρικο παίρνεις ακόμη καλύτερο επεξεργαστή, και πάει λέγοντας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα