Προς το περιεχόμενο

Bruce Lee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση: αν ζούσε ο Bruce Lee σε πραγματική μάχη και όχι ταινία θα μπορούσε να χάσει από ένα θηρίο μποξέρ ; από πρωταθλητή εννοείται.

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Εγω πιστευω οτι σε μερικα μονο δευτερολεπτα θα του ειχε σπασει αν ηθελε το ποδι του μποξερ.Και δεν θελω να κανω πιο βιαιες σκεψεις :) 

+ 1000Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
  • Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

-Αυγα αν γινεται με τη φλουδα.

Εγώ πιστεύω ότι οι μπουνιές του ήταν πιο γρήγορες και από φωτόνια και ότι έσπαγε γέφυρες με τη μύξα του, αλλά αυγό με το τσόφλι δεν πιστεύω ότι έτρωγε παιδιά.

Επίσης, "φλούδα αυγού", το κρατάω.

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι οι μπουνιές του ήταν πιο γρήγορες και από φωτόνια και ότι έσπαγε γέφυρες με τη μύξα του, αλλά αυγό με το τσόφλι δεν πιστεύω ότι έτρωγε παιδιά.

Επίσης, "φλούδα αυγού", το κρατάω.

ΔΕΝ τρωγεται !!!

Δημοσ.

Ρε παιδιά είστε σοβαροί και τα πιστεύετε αυτά? Είπαμε ο τύπος είναι θρύλος, είναι απο τους top γνωστούς/διάσημους στις πολεμικές τέχνες (ίσως ο καλύτερος), αλλά μην διαβάζω π*πες του τύπου "έδινε κλωτσιά σε σάκο 140kg και τον εκσφενδόνιζε στο ταβάνι". Βαρέστε με κλωτσιά σάκο 140kg και αν κινηθεί 2m στα πλάγια ζήτημα είναι. Πόσο μάλλον κλωτσιά ώστε να πάει ο σάκος στο ταβάνι. Έλεος δηλαδή, ακόμη και η πόρωση & η μυθοποίηση έχει τα όριά της!

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά είστε σοβαροί και τα πιστεύετε αυτά? Είπαμε ο τύπος είναι θρύλος, είναι απο τους top γνωστούς/διάσημους στις πολεμικές τέχνες (ίσως ο καλύτερος), αλλά μην διαβάζω π*πες του τύπου "έδινε κλωτσιά σε σάκο 140kg και τον εκσφενδόνιζε στο ταβάνι". Βαρέστε με κλωτσιά σάκο 140kg και αν κινηθεί 2m στα πλάγια ζήτημα είναι. Πόσο μάλλον κλωτσιά ώστε να πάει ο σάκος στο ταβάνι. Έλεος δηλαδή, ακόμη και η πόρωση & η μυθοποίηση έχει τα όριά της!

Συμφωνω ομως πως μπορουμε να ξερουμε εμεις οτι δεν το εκανε ; 

Εχω εναν φιλο που γυμναζεται,κανει μπαρα γυρω στα 200. Αν τον δεις θα πεις δεν κανει με τιποτα πανω απο 140,ομως αυτος τα κανει ! Δεν ειναι απο εκεινα τα θηρια " ντουλαπες" εχει μυς αλλα οχι και τερας ! Αρα τα φαινομενα σιγουρα απατουν !

Δημοσ.

Γιατι εκει που γραφει μπαρα 57 κιλων την κρατουσε με ισια τεντωνενα χερια 20δευτερα.Γενικα το αρθρο εκεινο στο 99% ηταν ακυρο.Καλος ηθοποιος τελειως καρατεριστας αλλα μεχρι εκει.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι εκει που γραφει μπαρα 57 κιλων την κρατουσε με ισια τεντωνενα χερια 20δευτερα.Γενικα το αρθρο εκεινο στο 99% ηταν ακυρο.Καλος ηθοποιος τελειως καρατεριστας αλλα μεχρι εκει.

Για να τα γραφουν εστω και μια φορα θα τα εκανε ετσι πιστευω. Αλλιως πως γραφτηκαν ολα αυτα ; Τυχαια ;

http://www.astrology.gr/GIA-PROHORIMENOYS/URANIAN/item/165-bruce-lee

Μηδεν λιπος!! Αυτο τα λεει ολα !

Δημοσ.

Τι διαβάζω βραδιάτικα, θα αρχίσω να τραβάω τα μαλλιά μου. Δεν υπάρχει άνθρωπος με μηδέν λίπος. Πήγαινε σε αγώνες bb, πίσω απο στα παρασκίνια, άνθρωποι τούμπανα με λιγότερο απο 4% λίπος, να λιποθυμάνε & να τους συνεφέρνουν με αιθέρα. Και ο bruce είχε 0% λίπος. Χμ...  :-(

• Like 1
Δημοσ.

Τι διαβάζω βραδιάτικα, θα αρχίσω να τραβάω τα μαλλιά μου. Δεν υπάρχει άνθρωπος με μηδέν λίπος. Πήγαινε σε αγώνες bb, πίσω απο στα παρασκίνια, άνθρωποι τούμπανα με λιγότερο απο 4% λίπος, να λιποθυμάνε & να τους συνεφέρνουν με αιθέρα. Και ο bruce είχε 0% λίπος. Χμ...  :-(

Διαβαζεις οτι εχουν γραψει φιλε μου. ΕΓΩ δεν φταιω ! Παντως χωρις να εχω ιδεα οπως εγραψα εξαρχης οταν ανοιξα το θεμα, στις ταινιες αυτος ο αθλητης δεν φαινεται να εχει λιπος. Τωρα ποσο ειχε στα αληθεια...θα μας πει καποιος ειδικος.

Δημοσ.

Για να τα γραφουν εστω και μια φορα θα τα εκανε ετσι πιστευω. Αλλιως πως γραφτηκαν ολα αυτα ; Τυχαια ;

Ποσοστο λιπους χρησιμοποιειται για την προστασια των εσωτερικων οργανων του σωματος απο τρανταγματα, κτυπηματα που εχουμε στην καθημερινη ζωη μας .

Σωματα με ακραια ελλειψη λιπους παρουσιαζουν προβληματα και στο ορμονικο συστημα.

• Like 2
Δημοσ.

Ποσοστο λιπους χρησιμοποιειται για την προστασια των εσωτερικων οργανων του σωματος απο τρανταγματα, κτυπηματα που εχουμε στην καθημερινη ζωη μας .

Σωματα με ακραια ελλειψη λιπους παρουσιαζουν προβληματα και στο ορμονικο συστημα.

δεν λέω όχι. Το θέμα είναι ο Lee είχε και αν ναι πόσο ;Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...