Προς το περιεχόμενο

Bruce Lee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα διαβασει οτι σκοτωθηκε στα γυρισματα , το οπλο στην επιμαχη σκηνη ειχε αληθινες σφαιρες αντι για ψευτικες

Αυτός ήταν ο Brandon Lee, ο γιος του και δεν ήταν ακριβώς αληθινές σφαίρες, αν και δεν έχει σημασία. Στα γυρίσματα του The Crow.

• Like 6
Δημοσ.

Ειχα διαβασει οτι σκοτωθηκε στα γυρισματα , το οπλο στην επιμαχη σκηνη ειχε αληθινες σφαιρες αντι για ψευτικες

Αυτός ήταν ο Brandon Lee, ο γιος του και δεν ήταν ακριβώς αληθινές σφαίρες, αν και δεν έχει σημασία. Στα γυρίσματα του The Crow.
Για τον Bruce ειχα διαβασει αλλα και ο γιος του παρομοιο θανατο ειχε . Τι ισχυει απ ολα αυτα δεν ξερω .
Δημοσ.

Πριν πολλα χρονια ειχα δει εκπομπη στην τηλεοραση που ασχοληθηκε αναλυτικα με αυτο το θεμα. Εδειξε πλανα απο το σπιτι που πεθανε ο Bruce γυρισμενα εκεινο το διαστημα. Μιλησε και συμπρωταγωνιστρια του που ηταν και αυτη που τον βρηκε νεκρο στο σπιτι της κατα την διαρκεια του υπνου του. Στα πλανα φαινοταν στον χωρο οπου βρεθηκε και ραφακια γεματα με φαρμακευτικα σκευασματα που χρησιμοποιουσε ο Bruce γιατι εκεινο το διαστημα διεμενε και εκει.

• Like 1
Δημοσ.

Ζει..οριστε

Πριν πολλα χρονια ειχα δει εκπομπη στην τηλεοραση που ασχοληθηκε αναλυτικα με αυτο το θεμα. Εδειξε πλανα απο το σπιτι που πεθανε ο Bruce γυρισμενα εκεινο το διαστημα. Μιλησε και συμπρωταγωνιστρια του που ηταν και αυτη που τον βρηκε νεκρο στο σπιτι της κατα την διαρκεια του υπνου του. Στα πλανα φαινοταν στον χωρο οπου βρεθηκε και ραφακια γεματα με φαρμακευτικα σκευασματα που χρησιμοποιουσε ο Bruce γιατι εκεινο το διαστημα διεμενε και εκει.

Σιγουρα κατι επαιρνε εδω εγω ενα γυμναστηριο παω και παιρνω πουδρα και βιταμινες,οποτε φαντασου τι επαιρνε το θηριο.

Αν και δεν θα επρεπε να παιρνει ΤΙΠΟΤΑ ! Δηλαδη Ο Δασκαλος του πως δεν επαιρνε κατι ;

Δημοσ.

Ζει..οριστε

Σιγουρα κατι επαιρνε εδω εγω ενα γυμναστηριο παω και παιρνω πουδρα και βιταμινες,οποτε φαντασου τι επαιρνε το θηριο.

Αν και δεν θα επρεπε να παιρνει ΤΙΠΟΤΑ ! Δηλαδη Ο Δασκαλος του πως δεν επαιρνε κατι ;

Και που το ξερεις οτι δεν επαιρνε ο δασκαλος;

Δημοσ.

Και που το ξερεις οτι δεν επαιρνε ο δασκαλος;

τι μπορουσε να παρει στο 1950 ; Φυσικα και δεν το ξερω αλλα απο ερωτησεις που εκανα σε διαφορους παλιους που γυμναζονταν δεν αναφερε κανεις για συμπληρωματα .

Φαντασου τωρα στην αρχαια κινα να ειχαν τετοια πραγματα. Με τιποτα. Για Αμερικη σιγουρα υπηρχαν.

Δημοσ.

Ζει..οριστε

Ποιος ειπε οτι επαιρνε κατι?

Δημοσ.

νομιζω ηταν η μπιχλα που ειχε μαζευτει απο τα ασφαιρα. που τον σκοτωσε.

Δημοσ.

Ζει..οριστε

Ποιος ειπε οτι επαιρνε κατι?

από αναβολικά λέει η μία εκδοχή ότι πέθανε. Η άλλη από σφαίρα. Εσύ τι πιστεύεις ; Εγώ ότι διάβασα λέω. Δεν γνωρίζω και πολλά.
Δημοσ.

Εκτος απο τα συνηθισμενα φαρμακευτικα αναβολικα οι Ασιατες κανουν μεγαλη χρηση βοτανων που σημερα αρκετα απο αυτα ειναι απαγορευμενα στην χρηση τους και καποια  θεωρουνται και αυτα ως αναβολικα και ειναι παρανομα για τους αθλητες οπως το βοτανο Μα Χουανγκ απο το οποιο εχει φαρμακευτικα δημιουργηθει η εφεδρινη και η ψευδοεφεδρινη.
Ετσι δεν αποκλειεται κακος συνδιασμος βοτανων με καποιες νεες τοτε φαρμακευτικες ουσιες που χρησιμοποιουσε ο Bruce να ειχε αυτο το θανατηφορο αποτελεσμα.
Το αν επαιρνε αναβολικα ο Bruce δεν μειωνει σε τιποτα το μεγεθος της αξιας του σαν αθλητη και δασκαλου των πολεμικων τεχνων, γιατι το στυλ του ηταν και παραμενει μοναδικο.Αρκει κανεις να προσεξει την ταχυτητα, την ακριβεια και την σιγουρια στις κινησεις του.
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...