Προς το περιεχόμενο

Bruce Lee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω στο google που κοίταξα όλα τα site που έχουν ηχογραφημένη την προφορά γουιν το λένε.

Πήγαινε πάρε κάνα πτυχίο πρώτα και μετά κάνε μαθήματα στους άλλους.

Ο ήχος δεν υπάρχει, είναι παρόμοιος με το γαλλικό , σαν το αγχος και μπούρδες.

ρε παιδια μεινετε στο θεμα. ελεος

Εσυ πώς το προφέρεις το wing;

Δημοσ.

Εγω στο google που κοίταξα όλα τα site που έχουν ηχογραφημένη την προφορά γουιν το λένε.

ρε παιδια μεινετε στο θεμα. ελεος

Γουιν είναι. Το G δεν το προφέρουν οι Άγγλοι. Οι κινέζοι δεν ξέρω και δεν με νοιάζει απο τη στιγμή που το διαβάζω στα αγγλικά.Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Καλά εγώ σου απαντώ σοβαρά και εσύ με τρολάρεις. Σου είπα πτυχιούχος αγγλικής φιλολογίας είμαι.

Άντε παράτα μας βραδυάτικα, να ασχολούμαι με 15χρονο....

Γουιν είναι. Το G δεν το προφέρουν οι Άγγλοι. Οι κινέζοι δεν ξέρω και δεν με νοιάζει απο τη στιγμή που το διαβάζω στα αγγλικά.Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Άλλος ειδήμων αγγλικής εδώ. Το g στη λέξη wing ακούγεται είπα όπως το γ στην ελληνική λέξη άγχος.

Εκτός και αν γνωρίζεις περισσότερα από εμένα που έφαγα μαθήματα IPA pronounciation για τρία εξάμηνα στο πανεπιστήμιο.

Δημοσ.

Ακριβώς. Δες το Way of the Dragon και θα καταλάβεις.

Mα τι λες? Δηλαδη ηταν ταχυτατος ο Μπρους που βαραγε, ηταν ταχυτατος και ο αντιπαλος που επεφτε κατω απ το χτυπημα του? :lol:

Ακόμα και ο τσακιτσαν τις εχει αρπάξει...

Aκομα και ο σοκοσουγκι.

Δημοσ.

Καλά εγώ σου απαντώ σοβαρά και εσύ με τρολάρεις. Σου είπα πτυχιούχος αγγλικής φιλολογίας είμαι.

Άντε παράτα μας βραδυάτικα, να ασχολούμαι με 15χρονο....

Άλλος ειδήμων αγγλικής εδώ. Το g στη λέξη wing ακούγεται είπα όπως το γ στην ελληνική λέξη άγχος.

Εκτός και αν γνωρίζεις περισσότερα από εμένα που έφαγα μαθήματα IPA pronounciation για τρία εξάμηνα στο πανεπιστήμιο.

Εγώ που πήγα απλά αγγλικά το 84 σου λέω οτι δεν το προφέρεις το G. Αυτό θα γινόταν μόνο εαν ήταν η λέξη wings. Καθηγητή μου εσύ :)Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Επίσης μόλις το ακούσα στο google και στα κινέζικα καθηγητή μου. Λεει ξεκάθαρα " γουιν τσουν" .

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Εγώ που πήγα απλά αγγλικά το 84 σου λέω οτι δεν το προφέρεις το G. Αυτό θα γινόταν μόνο εαν ήταν η λέξη wings. Καθηγητή μου εσύ :)Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Καλά, πετάει ο γάιδαρος, ό,τι πεις.

Εδώ ο Λι ήταν σούπερμαν μας λες, δεν θα μας πεις και ότι γνωρίζεις περισσότερα από πτυχιούχους;

Άντε το γαλατάκι σου, θα έρθει ο μπαμπούλας!

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς. Δες το Way of the Dragon και θα καταλάβεις.

Mα τι λες? Δηλαδη ηταν ταχυτατος ο Μπρους που βαραγε, ηταν ταχυτατος και ο αντιπαλος που επεφτε κατω απ το χτυπημα του? :lol:

Ακόμα και ο τσακιτσαν τις εχει αρπάξει...

Aκομα και ο σοκοσουγκι.

Σε αυτό δεν έχεις άδικο. Μπορει να ήταν και αργός για τώρα όμως για τότε ήταν στο top3. Δείτε λίγο ποιος είναι ο προπονητής της κορεατικής ομάδας στις πολεμικές τέχνες. ...Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Καλά, πετάει ο γάιδαρος, ό,τι πεις.

Εδώ ο Λι ήταν σούπερμαν μας λες, δεν θα μας πεις και ότι γνωρίζεις περισσότερα από πτυχιούχους;

Άντε το γαλατάκι σου, θα έρθει ο μπαμπούλας!

Γαλατακι στα 40 δύσκολα πρώτον και δεύτερον πήγα αγγλικά το 1984. Απο τότε έτσι προφέρεται. Μου θυμίζεις τον Κωνσταντίνου στην ελληνική ταινία που μάθαινε αγγλικά τις μπαροβιες. Χαχα !Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...