Προς το περιεχόμενο

Bruce Lee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπώ το γεγονός οτι ακόμα και τώρα υπάρχει κόσμος που πιστεύει οτι το βιντσουν ειναι γυναικεία πολεμική τέχνη...

και τι ειναι ; Γουιν τσουν λεγεται.

Δημοσ.

Πάρε εδώ ντοκουμέντα και ξυδάκι.

Χαχαχα.ρε τι καραγκιοζης ειναι αυτος ο μαυρος μπουχεσοδρακος? Καλα η μητερα μου ειναι πιο γρηγορη. :)

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχα.ρε τι καραγκιοζης ειναι αυτος ο μαυρος μπουχεσοδρακος? Καλα η μητερα μου ειναι πιο γρηγορη. :)

Οντος εντελως " αμπαλος " Ο τυπος !

Δημοσ.

Χαχαχα.ρε τι καραγκιοζης ειναι αυτος ο μαυρος μπουχεσοδρακος? Καλα η μητερα μου ειναι πιο γρηγορη.

το διαπίστωσα χθές... B)

Δημοσ.

μιλαμε για εναν ανθρωπο που ειχε ψυχωση με την γυμναστικη η τεχνικη του ηταν εκπληκτικη και η επιταχυνση χεριων και ποδιων ηταν τετοια που ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ δεν την επιανε το ματι. Και αν δεν κανω λαθος η επιταχυνση πολλαπλασιασμενη με την μαζα δινει κατι που το λεμε φυναμη σωστα? Φυναμη, δυναμη κατι τετοιο τελοσπαντων.... Σωστα? Αρα?

Φιλε εχεις επηρεαστει πολυ απο το κινηματογραφο. Τα κολπακια που βλεπεις στην οθονη γινονται με τεχνικα μεσα, οχι λογω του οτι ο Μπρους ηταν υπερανθρωπος. Δες αυτη τη σκηνη απ το Enter the Dragon στο 1:44, ελπιζω να μη πιστευεις οτι η ταχυτητα της κλωτσιας ηταν αληθινη :)

Δημοσ.

Προφανως ρε φιλε ..εννοειται οτι καποιες σκηνες στις ταινιες ηταν στημενες..αλλα δες στο ποστ #143 στο 3:27 περιπου..που δειχνει κατι γροθιες....

Εμενα το ματι μου ειμαι σιγουρος οτι χανει καποια καρε απο την κινηση του..και δεν νομιζω να βαλανε ειδικα εφε στην συνεντευξη....

Ο τυπος ειχε απο τις πιο γρηγορες κινησεις...

Δημοσ.

Δεν φταίει το μάτι σου αλλά οι μούφα κάμερες της εποχής.

Aρα ηταν αργος ? μετριας ταχυτητας κινηση ?

Δημοσ.

Μόνο αυτό το βίντεο αρκεί να δει κάποιος για να καταλάβει το πόσο γρήγορος ήταν στις κινήσεις του.

Το θυμαμαι αυτο. Ελεγαν οτι αυτη η ταχυτητα του δεν ηταν τιποτα. Εχει κανει Live επιδειξη ταχυητας και η καμερα δεν μπορουσε να πιασει τις κινησεις του. Ηταν σιγουρα ανθρωπος περιπτωσαρα. Μια φορα στα 100 χρονια βλεπουμε κατι τετοιο. 

Δημοσ.

Προφανως ρε φιλε ..εννοειται οτι καποιες σκηνες στις ταινιες ηταν στημενες..

Kαποιες?... Ολες ειναι στημενες. Λες στ αληθεια να τρωγανε ξυλο οι ηθοποιοι?

Δημοσ.

Αναφερομαι στις ταινιες του bruce lee που οκ αν και ο ανθρωπος ηταν πολυ γρηγορος..καποιες υπερ-γρηγορες σκηνες παιζει και να ηταν φτιαχτες.

Δεν μιλαω για ολες τις σκηνες ολων των ταινιων...

Αν και σε καποιο βιντεο ελεγαν οτι γραφανε σε περισσοτερα καρε για να πιασουν την κινηση του..οχι οτι την κανανε αυτοι (ακομα) πιο γρηγορη.

Επισης σε ενα βιντεο του μιλαγε ο γιος του οταν ακομα ζουσε προφανως και ελεγε "δεν εχω προπονηθει με αλλον που να ηταν τοσο γρηγορος....ηταν υπερβολικα γρηγορος..θανατηφορα γρηγορος"...μιλωντας για τον πατερα του προφανως....

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι μια efficient πολεμική τέχνη;

Επίσης

Ετςι γράφεται αλλα ετςι δεν προσφέρεται.

Ακόμα και ο τσακιτσαν τις εχει αρπάξει...

Δημοσ.

Ειναι μια efficient πολεμική τέχνη;

Επίσης

Ετςι γράφεται αλλα ετςι δεν προσφέρεται.

Ακόμα και ο τσακιτσαν τις εχει αρπάξει...
Έτσι γράφεται . Παραπάνω δεν γνωρίζω. Είπα δεν είμαι ειδήμον.Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...