Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρονια πολλα,

Επειδή ενα βιντεο ειναι 1000+ λέξεις σας δείχνω ακριβώς τι κάνει ενα pc που έχω για κατεβαστήρι κ αν καταλαβαίνετε κατι δώστε τα φώτα σας!! Η οθόνη πάντως δεν δείχνει τίποτα και η μονη ενεργεια που έχω κάνει ειναι οτι έχω δοκιμάσει το τροφοδοτικό σε άλλο pc (γι αυτό ειναι και βγαλμένο) και δούλευε κανονικότατα!

http://www.youtube.com/watch?v=i1Z7u90n1Ro

Δημοσ.

Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις αλλο τροφοδοτικό αλλα αφου λες οτι σε αλλο pc λειτουργεί κανονικά με το επόμενο για τετοια συμπεριφορά ειναι η motherboard ....

Αν μπορείς λύσε ολο το pc και άναψε το στο πάτωμα χωρίς δίσκους επάνω (αν εχει και καμια ενσωματομένη κάρτα γραφικών ακομα καλύτερα αλλιως δεν πηράζει) να δεις τι γίνεται , αν δεν ειναι η motherboard ισως ακουμπάει κατι καπου στο κουτί και γίνεται κανενα βραχυκήκλωμα και για αυτο , δοκιμασε το στο πάτωμα αν μπορει και πες παλι

Δημοσ.

οταν κλεινει απο θερμοκρασια δεν κανει επανεκινηση αμεσως εγω 

θα καθαριζα πρωτα τις ram και θα τις δοκιμαζα μια μια σε διαφορετικα slot

και αφου δεν ειναι το τροφοδοτικο το πρωτο υποπτο σε τετοιες περιπτωσεις 

το επομενο που θα κοιταγα ειναι η mobo 

Δημοσ.

το λες επειδη εχει την μια βαση σπασμενη?

εγω το κοβω για mobo και θα δοκιμαζα και αλλο τροφοδοτικο 

στο ιδιο συστημα και για τις μνημες δεν εχει να χασει και 

τιποτα αν τις καθαρισει

Δημοσ.

επειδή μου χε τύχει ίδια περίπτωση σε pc φίλου και είχα ψάξει τα πάντα....στο τέλος ανακάλυψα οτι κόλλαγε το power μπουτόν και έκανε συνεχώς restart. Οπότε έλεγξε τα κουμπιά power και reset μήπως μένουν πατημένα, στην ανάγκη βγάλε τα φισάκια τους από τη motherboard και κάνε εκκίνηση βραχυκυκλώνοντας στιγμιαία τα πινάκια του power με ενα κατσαβιδάκι.

Δημοσ.

Παιδια πάντως το pc δουλευε τουλ 8-9 μηνες ετσι με το ποδαρακι να λειπει, τωρα τι αλλαξε? Οπως κ να έχει θα αλλαξω μια ψυχτρα που είναι το πιο γρήγορο και θα σας πω τι εγινε. Μακάρι να ειναι αυτό

Δημοσ.

Πατα ρε αδερφε με το χερι σου το σπασμενο ποδαρακι και προσπαθησε.

Αν εκανε και ετσι τελεια επαφη χωρις προβλημα τοτε το εργοστασιο θα ειχε στην ψυκτρα τρια ποδαρακια οχι τεσσερα.

Και φυσικα,ισχυει να κανει restart απο θερμοκρασια και αλλες φορες να σβηνει τελειως.

Ισως ομως ο επεξεργαστης να μας αφησε με το ζορι που τραβαγε.Εισαι για πολυ ψαξιμο.

Δημοσ.

δεν ειπα οτι δεν κανει restart η οτι δεν σβηνει απο heat η cpu  αλλα οσες εχω δει σβηνουν τελειως και 

για να επανεκινησουν περναει καποια ωρα ωστε να πεσει η θερμοκρασια οπου θερμοκρασια

ειναι η τιμη που εχει οριστει μεσα απο bios θα συμφωνησω να πατηθει δυνατα η ψυχτρα απο το να αλλαχθει

εκτος κ αν υπαρχει ηδη αλλη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...