sonyxp Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Λογικο ειναι μια συσκευη που δεν τρεχει εφαρμογες backgroung, δεν τρεχει services, δεν εχει true multitasking να ειναι ασφαλης. Οταν δεν κανεις τιποτα δεν υπαρχουν και κίνδυνοι. Μα αγαπητέ μου! νομίζεις ότι τα προγράμματα παρακολούθησης είναι τίποτα ηλιθιο-εφαρμογές? πίστεψέ με αυτά κρύβονται μια χαρά... ούτε στα processes σου θα τα βρεις, ούτε στο net-trafic ούτε πουθενά!
jimakos00 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλειά μας σε οτιδήποτε. Και όσα μας υπόσχονται μερικοί για ασφάλεια, αυτά είναι για καθαρά ψυχολογικούς λόγους. Είδα προχθές σε ένα "επώνυμο" μαγαζί, μία κυρία στο ταμείο και είχε αγοράσει ένα tablet, θήκη και antivirus για το tablet. Είπα να την πω τίποτα μπας και γλυτώσει κανένα φράγκο αλλά αυτά παθαίνεις όταν είσαι απληροφόρητος και όταν αγοράζεις πριν ψαχτείς.
Hawk7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Καθε μερα σας υποκλεπτουν,σας παρακολουθουνε στα παντα,και οι περισσοτεροι το βρηκαν ως πατημα να ξεσπαθωσουν για δηθεν αδυναμια του Knox στην samsung;νταξ...τι να πει κανεις... Η apple,η microsoft,η yahoo,η NSA,και καθε λογης καρυδι,εχει "αδυναμια" σε ολα τα apps,και τις συσκευες ακριβως για αυτον τον λογο. Τωρα εδω μεσα ολοι πεσανε απο τα συννεφα;ακομη γελαω... Οταν αλλοι λενε τα ιδια,μας λετε συνομωσιολογους,τωρα σας ενοιαξε ξαφνικα;κατι δεν παει καλα με μερικους. Οταν εκει στο πενταγωνο θα μαθουν να μην παρακολοθουνε και αυτοι,τοτε να ξεκινησουν να ζητανε συσκευες 100,1% ασφαλεις. Εδω δακτυλικα αποτυπωματα δινετε και θα δινετε σαν τις καραμμελες,μια τρυπα σε λογισμικο σας πειραξε;ξερετε καποια εφαρμογη,'η συσκευη που να μην εχει τετοια προβληματα; Ας συνεχισω τον καφε μου τωρα,διοτι αρκετα γελασα.Μ'αρεσει που λενε μερικοι οτι θα κλεισει η Samsung.Χαχαχα...κατασκευαστρια ειναι,ειναι.οχι υπερκοστολογημενος κινεζικος ντιλερ!!! 1
nhzt Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Καθε μερα σας υποκλεπτουν,σας παρακολουθουνε στα παντα,και οι περισσοτεροι το βρηκαν ως πατημα να ξεσπαθωσουν για δηθεν αδυναμια του Knox στην samsung;νταξ...τι να πει κανεις... Η apple,η microsoft,η yahoo,η NSA,και καθε λογης καρυδι,εχει "αδυναμια" σε ολα τα apps,και τις συσκευες ακριβως για αυτον τον λογο. Τωρα εδω μεσα ολοι πεσανε απο τα συννεφα;ακομη γελαω... Οταν αλλοι λενε τα ιδια,μας λετε συνομωσιολογους,τωρα σας ενοιαξε ξαφνικα;κατι δεν παει καλα με μερικους. Οταν εκει στο πενταγωνο θα μαθουν να μην παρακολοθουνε και αυτοι,τοτε να ξεκινησουν να ζητανε συσκευες 100,1% ασφαλεις. Εδω δακτυλικα αποτυπωματα δινετε και θα δινετε σαν τις καραμμελες,μια τρυπα σε λογισμικο σας πειραξε;ξερετε καποια εφαρμογη,'η συσκευη που να μην εχει τετοια προβληματα; Ας συνεχισω τον καφε μου τωρα,διοτι αρκετα γελασα.Μ'αρεσει που λενε μερικοι οτι θα κλεισει η Samsung.Χαχαχα...κατασκευαστρια ειναι,ειναι.οχι υπερκοστολογημενος κινεζικος ντιλερ!!! Μ΄αρέσει που γελάς με τους άλλους που ασχολούνται και εγώ με σένα που ασχολείσαι μ΄αυτούς . Βασικά ο καθένας με τον εγωισμό που τον διακρίνει ασχολείται με τους άλλους και μ΄αυτά που λένε. Κουβέντα να γίνεται... Βασικό όμως σε κάθε συζήτηση να σεβόμαστε τη γνώμη του άλλου .Μην περιγελάς . Νάσαι σίγουρος ότι η γνώμη σου δεν είναι πάντα σωστή.
Hawk7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Βασικό όμως σε κάθε συζήτηση να σεβόμαστε τη γνώμη του άλλου .Μην περιγελάς . Νάσαι σίγουρος ότι η γνώμη σου δεν είναι πάντα σωστή. Μονος σου το ειπες.Αυτο ισχυει και για σενα.Οποτε,δεν καταληγεις πουθενα.Εγω γελαω με αυτα που λενε αλλοι,και αυτοι με τα δικα μου. Βασικά ο καθένας με τον εγωισμό που τον διακρίνει ασχολείται με τους άλλους και μ΄αυτά που λένε. Κουβέντα να γίνεται... Και΄γω κουβεντα κανω. Μ΄αρέσει που γελάς με τους άλλους που ασχολούνται και εγώ με σένα που ασχολείσαι μ΄αυτούς . Και'γω με σενα,που ασχολεισαι με ολους μας. Κατι επι της ουσιας δεν ειπες ομως.Συμφωνεις,ή διαφωνεις με αυτα που ειπα;
tasos1995 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Διάβασα πιο πάνω οτι θα κλείσει η Samsung....πάτε καλά η Samsung τα λεφτά που βγάζει δε τα βγάζει απο τις ήεκτρονικές συσκευες που πουλάει....ούτα καν την ενδιαφέρουν, τα λεφτά τα βγάζει απο ταναυπιγία που εχει στην κατοχη της.
tashauna2 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Ναι είναι γνωστό οτι η Samsung παράγει smartphones, tablets κ τηλεοράσεις από χόμπυ έτσι για να την σπάει σε μερικούς!
DJTaurus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Knox, Knox! Who’s there? Every hacker in the world. Come on in, door’s wide open! 1
Dr.Richard Axel Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 http://www.redorbit.com/news/technology/1113035342/samsung-knox-flaw-discovered-1225113/ A Samsung spokesman told the Wall Street Journalthat the company “takes all security vulnerability claims very seriously” and promised to further investigate the university lab’s claims.” The source told the paper the threat did appear to be equivalent to some well-known attacks, but added that the university lab’s breach of the system was conducted on a device that did not have the extra software a corporate client would normally use in conjunction with KNOX. Λεπτομέρεια
Captain Nemo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Πάει και το Fort Knox μπούκαρε ο χρυσοδάκτυλος 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Καλά όλα αυτά, αλλά, δεν βλέπω κανέναν να μιλάει για το σημαντικότερο χαρακτηριστικό που έλειπε τόσα χρόνια από το Android. Πρωτοερχόμενος σε επαφή με το λειτουργικό έμεινα άναυδος από την απουσία οποιασδήποτε ουσιαστικής προστασίας προσωπικών δεδομένων που θα μπορούσε κατά τα άλλα άνετα να παρέχει.Ο λόγος περί του αυτονόητου και αναγκαίου χαρακτηριστικού των αναλυτικών δικαιωμάτων πρόσβασης. Ο τρόπος που χρησιμοποιεί μέχρι σήμερα το σύστημα είναι επιεικώς απαράδεκτος ("ναι" σε όλα τα δηλωμένα δικαιώματα, αν θέλω έστω για μια στιγμή να δω την εφαρμογή, διαφορετικά δεν τρέχει). Μη πει κανίς για overhead που αυτό θα δημιουργούσε. Η εκτέλεση μερικών IF σε ένα αρχικό σημείο της εφαρμογής ούτε κοστίζει σε χρόνο εκτέλεσης ούτε σε κόπο στον προγραμματιστή (ο οποίος έτσι και αλλιώς πρέπει να ελέγχει τέτοια πράγματα μιας και δεν είναι όλα τα χαρακτηριστικά διαθέσιμα σε όλα τις συσκευές, ή όλη την ώρα - GPS). Όποιος ισχυριστεί το αντίθετο απλά προσβάλει τον εαυτό του. Το χαρακτηριστικό αυτό είναι τόσο καίριο που κάθε αυτοσεβόμενος προγραμματιστής θα το είχε υλοποιήσει εξ αρχής. Οι μόνοι που επωφελούνται από το υπάρχον σύστημα είναι οι κακόβουλοι προγραμματιστές (συγγραφείς δούρειο ίππων). Για τους προαναφερθέντες είναι υγρό όνειρο ένα τέτοιο μοντέλο μιας και η ελάχιστη χρήση απαιτεί πλήρη πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά που δηλώνει η εφαρμογή ανεξαιρέτως. Η ανάγκη για ένα ασφαλέστερο πιο αναλυτικό μοντέλο πρόσβασης σε κάποιον που σκέφτεται, γνωρίζοντας περί ασφάλειας, είναι τόσο μεγάλη που η παράληψη φαίνεται σχεδόν εσκεμμένη.Τώρα, πόσα χρόνια/εκδόσεις μετά, πάνε να το να υλοποιήσουν Google και Cyanogen, ο καθένας με τον δικό του τρόπο (App Ops και Incognito mode αντίστοιχα). Η υλοποίηση τους και η ενσωμάτωση στο λειτουργικό δεν είναι δεδομένη, γι' αυτό οι χρήστες θα πρέπει να ενημερωθούν και να καταλάβουν τι κέρδος έχουν από τέτοια νέα μοντέλα πρόσβασης. Πρέπει να μιλάμε για αυτά, έτσι ώστε να υπάρχει ικανή πίεση προς αυτή την κατεύθυνση. Συγχωρήστε το θερμό ύφος, απλά μου έχει πέσει το σαγόνι τόσα χρόνια με όλη αυτή την ιστορία.
spsomas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Θα συμφωνήσω με τον φίλο Arkos όσον αφορά στην χρησιμοποίηση των εφαρμογών (έστω και δοκιμαστικά) στην ΠΛΗΡΗ πρόσβαση στο κινητό μου (επαφές,που βρίσκεσαι,φωτ/κή μηχανή,μικρόφωνο) ΄στα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ θέλουν πρόσβαση (χωρίς να έχω καταλάβει το γιατί). Απλά αυτό ΚΑΝΕΙΣ δεν το έχει επισημάνει; Για την ασφάλειά του παίρνει μόνο antivirus?Μου φαίνεται ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ πάντως η όποια εφαρμογή να έχει ΠΛΗΡΗ πρόσβαση στο κινητό. Μα ΠΛΗΡΗ?!!!
Black Demis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Καλά όλα αυτά, αλλά, δεν βλέπω κανέναν να μιλάει για το σημαντικότερο χαρακτηριστικό που έλειπε τόσα χρόνια από το Android. Πρωτοερχόμενος σε επαφή με το λειτουργικό έμεινα άναυδος από την απουσία οποιασδήποτε ουσιαστικής προστασίας προσωπικών δεδομένων που θα μπορούσε κατά τα άλλα άνετα να παρέχει.Ο λόγος περί του αυτονόητου και αναγκαίου χαρακτηριστικού των αναλυτικών δικαιωμάτων πρόσβασης. Ο τρόπος που χρησιμοποιεί μέχρι σήμερα το σύστημα είναι επιεικώς απαράδεκτος ("ναι" σε όλα τα δηλωμένα δικαιώματα, αν θέλω έστω για μια στιγμή να δω την εφαρμογή, διαφορετικά δεν τρέχει). Μη πει κανίς για overhead που αυτό θα δημιουργούσε. Η εκτέλεση μερικών IF σε ένα αρχικό σημείο της εφαρμογής ούτε κοστίζει σε χρόνο εκτέλεσης ούτε σε κόπο στον προγραμματιστή (ο οποίος έτσι και αλλιώς πρέπει να ελέγχει τέτοια πράγματα μιας και δεν είναι όλα τα χαρακτηριστικά διαθέσιμα σε όλα τις συσκευές, ή όλη την ώρα - GPS). Όποιος ισχυριστεί το αντίθετο απλά προσβάλει τον εαυτό του. Το χαρακτηριστικό αυτό είναι τόσο καίριο που κάθε αυτοσεβόμενος προγραμματιστής θα το είχε υλοποιήσει εξ αρχής. Οι μόνοι που επωφελούνται από το υπάρχον σύστημα είναι οι κακόβουλοι προγραμματιστές (συγγραφείς δούρειο ίππων). Για τους προαναφερθέντες είναι υγρό όνειρο ένα τέτοιο μοντέλο μιας και η ελάχιστη χρήση απαιτεί πλήρη πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά που δηλώνει η εφαρμογή ανεξαιρέτως. Η ανάγκη για ένα ασφαλέστερο πιο αναλυτικό μοντέλο πρόσβασης σε κάποιον που σκέφτεται, γνωρίζοντας περί ασφάλειας, είναι τόσο μεγάλη που η παράληψη φαίνεται σχεδόν εσκεμμένη.Τώρα, πόσα χρόνια/εκδόσεις μετά, πάνε να το να υλοποιήσουν Google και Cyanogen, ο καθένας με τον δικό του τρόπο (App Ops και Incognito mode αντίστοιχα). Η υλοποίηση τους και η ενσωμάτωση στο λειτουργικό δεν είναι δεδομένη, γι' αυτό οι χρήστες θα πρέπει να ενημερωθούν και να καταλάβουν τι κέρδος έχουν από τέτοια νέα μοντέλα πρόσβασης. Πρέπει να μιλάμε για αυτά, έτσι ώστε να υπάρχει ικανή πίεση προς αυτή την κατεύθυνση. Συγχωρήστε το θερμό ύφος, απλά μου έχει πέσει το σαγόνι τόσα χρόνια με όλη αυτή την ιστορία. 99% πληθυσμού ουσιαστικά.....χε... αν τους παρακολουθεί καποιος η όχι αν τους πεις εμείς δεν φοβόμαστε τπτ αφού δεν έχουμε κάνει κάτι
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Θα συμφωνήσω με τον φίλο Arkos όσον αφορά στην χρησιμοποίηση των εφαρμογών (έστω και δοκιμαστικά) στην ΠΛΗΡΗ πρόσβαση στο κινητό μου (επαφές,που βρίσκεσαι,φωτ/κή μηχανή,μικρόφωνο) ΄στα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ θέλουν πρόσβαση (χωρίς να έχω καταλάβει το γιατί). Απλά αυτό ΚΑΝΕΙΣ δεν το έχει επισημάνει; Για την ασφάλειά του παίρνει μόνο antivirus?Μου φαίνεται ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ πάντως η όποια εφαρμογή να έχει ΠΛΗΡΗ πρόσβαση στο κινητό. Μα ΠΛΗΡΗ?!!! Ναι και εμενα μου εχει σπασει τα νευρα αυτο με τα permissions και με βλεπω συντομα να την κανω για ubuntu phone μολις σταθεροποιηθει και βγει για moto g και nexus 4. Εδω μεχρι και το tunein radio ζηταει προσβαση ΠΛΗΡΗ ομως σε ολη την συσκευη! Modify/delete/create files on/from/to κλπ κλπ δεν μας τα λενε καλα 99% πληθυσμού ουσιαστικά.....χε... αν τους παρακολουθεί καποιος η όχι αν τους πεις εμείς δεν φοβόμαστε τπτ αφού δεν έχουμε κάνει κάτι Δεν ειναι το θεμα, "Ελα μωρε τοσους πολιτες παρακολουθουν για εμενα θα ψαξουν;" Αν ομως εγω π.χ θελω να βγαλω φωτο το νεογεννητο παιδι μου και κρατησω την φωτο στο κινητο μου ποιος μου δινει εγγυηση οτι η xy εφαρμογη που ζηταει ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στην καρτα sd μου και γενικα σε ολο το κινητο, δεν θα παρει την φωτο, και σε 5 χρονια δεν θα δω το παιδι μου σε συσκευασια για pampers στην Τουρκια. Ξερω πολυ τραβηγμενο αλλα ρε φιλε (οχι εσυ προσωπικα, γενικολογω) οταν κατεβαζεις γαμημ.νη εφαρμογη για μουσικη τι σκατα θελει την προσβαση στην ΚΑΜΕΡΑ και την ΓΚΑΛΕΡΙ και τις επαφες και τις κλησεις και τα μηνυματα;
Black Demis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Ναι και εμενα μου εχει σπασει τα νευρα αυτο με τα permissions και με βλεπω συντομα να την κανω για ubuntu phone μολις σταθεροποιηθει και βγει για moto g και nexus 4. Εδω μεχρι και το tunein radio ζηταει προσβαση ΠΛΗΡΗ ομως σε ολη την συσκευη! Modify/delete/create files on/from/to κλπ κλπ δεν μας τα λενε καλα Δεν ειναι το θεμα, "Ελα μωρε τοσους πολιτες παρακολουθουν για εμενα θα ψαξουν;" Αν ομως εγω π.χ θελω να βγαλω φωτο το νεογεννητο παιδι μου και κρατησω την φωτο στο κινητο μου ποιος μου δινει εγγυηση οτι η xy εφαρμογη που ζηταει ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στην καρτα sd μου και γενικα σε ολο το κινητο, δεν θα παρει την φωτο, και σε 5 χρονια δεν θα δω το παιδι μου σε συσκευασια για pampers στην Τουρκια. Ξερω πολυ τραβηγμενο αλλα ρε φιλε (οχι εσυ προσωπικα, γενικολογω) οταν κατεβαζεις γαμημ.νη εφαρμογη για μουσικη τι σκατα θελει την προσβαση στην ΚΑΜΕΡΑ και την ΓΚΑΛΕΡΙ και τις επαφες και τις κλησεις και τα μηνυματα; ετσι όπως τα λες είναι .... και ακούγετε λογικό αλλά πλέον κάνεις δεν νοιάζεται.......... ουσιαστικά χε..........ν για όλα......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα