antreaslam Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Viber questions για το samsung galaxy s3... 1) δε θέλω να βλέπω τις φωτό των άλλων. γίνεται? 2) δε θέλω να ειδοποιεί με ήχο όταν έρχεται μήνυμα. (ενώ σε ΣΜΣ και μαίηλ, θέλω να με ειδοποιεί). γίνεται? 3) αυτόματο σβήσιμο ιστορικού καθημερινά, γίνεται?
panos- Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 1)Δεν γίνεται.. 2)Στις ρυθμίσεις υπάρχει επιλογή ''Ειδοποιήσεις'' 3)Νομίζω πως όχι.
antreaslam Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 pano, thanks, αλλά το 2ο, δεν υπάρχει. το είχα ψάξει, αλλά τώρα που μου το είπες, το ξανα-εψαξα...
panos- Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Εχω καιρο να χρησιμοποιησω viber. Οταν σταματησα την χρηση του πριν 1 χρονο υπηρχε κανονικα
antreaslam Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 τωρα δεν υπάρχει. γενικά, δεν έχει κ πολύ modification το viber γαμώτο. αλλά είναι καλό (δωρεάν => καλό) εργαλείο. αλλά ρωτάω, ΜΗΠΩΣ ξέρει κανείς πως να διορθώνουμε αυτα τα συγκεκριμένα που θέλω..
Iris_89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Εγώ πάλι θέλω να μην ξεκινάει μόνη της η εφαρμογή εφόσον κάνω sign out!
Γιάννης Τριαντα Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι που μου έκανε εντύπωση.Γιατί όταν είμαι με το wi-fi, αλλά το κινητό δεν έχει καλό σήμα, δεν πάμε τα μηνύματα; Πρέπει οπωσδήποτε να έχεις και σήμα; Λίγο περίεργο μου φαίνεται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα