Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Αγορασα σημερα ενα psp-E1000 με το Grand tourismo και εχει σε λογισμικο την 6.60. Πως μπορω να το hackαρω? Εψαξα βρικα καποιες οδηγιες περασα μεσα την 6.60 pro c2 αλλα οταν κατεβαζω ενα παιχνιδι (μοργη αρχειου cso) και παω και παω να το περασω στην καρτα μου βγαζει ενα μηνυμα ''can't read from the the sourse file or disk''. Τι λαθος εχω κανει? 

Δημοσ.

αυτο το μυνημα ειναι σαν να μην μπορει να διαβασει απο το Pc σου και οχι να μην μπορει να γραψει.εκτος αν δεν καταλαβα κατι εγω καλα.

Δημοσ.

Προσπαθησε να κατεβασεις απο καπου αλλου(δεν ειναι δυσκολο)μηπως αυτο που κατεβασες εχει προβλημα γιατι εχει δικιο σε αυτο που σου ειπε ο Πουλινος.

Δημοσ.

Αφου μπεις σε cfw πατα select να σε παει στις επιλογες

μετα καπου στα settings εχει memory card mode. Εκει βαλτο σε επιταχυνομενο η game mode

επισης τα cso πρεπει ναναι στον φακελο ISO ο οποιος πρεπει να ειναι στο root directory του Memory stick. Βλεπεις εικονιδιο του παιχνιδιου στην στηλη Games?

Δημοσ.

επισης καθε φορα που το ανοιγεις πρεπει να τρεχεις το αρχειο Pro Update (αν το ανοιγεις απο το off)  αν ειναι σε standby mode δε χρειαζεται ξανα τρεξιμο

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας!!! Ειναι ολα κομπλε οσον αφορα το hack. Καλη χρονια να εχετε με τις καλυτερες ευχες!!!!

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας!!! Ειναι ολα κομπλε οσον αφορα το hack. Καλη χρονια να εχετε με τις καλυτερες ευχες!!!!

καλη χρονια και σε σενα και μην μεταφερεις με το card reader.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...