FANN Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Υπάρχουν πολλές εφαρμογές σε οτι αφορά το wi-fi,ανέβασα σε ενα σαιτ μερικές και μου της διέγραψαν,γιατι ειναι παράνομο μου είπαν,αφού τα εχει το google play ειναι δυνατόν να ειναι έτσι?
arc Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Οι εφαρμογές που ανέβασες είναι δωρεάν στο play store; Επισης όταν προμηθεύεσαι apk απο τρίτους, αυτά μπορεί να ειναι "πειραγμένα" και "μολυσμένα" κάτι που ο αρχάριος χρήστης δεν μπορεί να ξεχωρίσει. Οι όροι χρήσης του site (που ανεβασες τα apk) τι δεν επιτρέπουν;
FANN Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Nαι ηταν δωρεαν απο play store,δεν έχει καμμια αναφορά για apk,η δικαιολογία ήταν οτι είναι περιέχει hack το wi-fi apk. Δεν ξερω αν μπορούσα να βάλω ενα λινκ για να δεις τι θέλω να πω Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2013 από FANN
arc Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 δεν χρειάζεται. Καταλαβαίνω τι εφαρμογές είναι. Προφανως το συγκεκριμένο site εχει όρους χρήσης ενάντια σε τέτοιες εφαρμογές.
FANN Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Aρα το σαιτ είναι,και οχι ότι είναι παράνομο?ετσι δεν ειναι? Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2013 από FANN
arc Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Όχι δεν είναι έτσι. Αν προωθώ εργαλεία που χρησιμοποιούνται για παράνομες πράξεις (π.χ. να σπάσω και να εχω προσβαση σε wifi που δεν μου ανήκουν) τότε έμμεσα είμαι συν-αυτουργός της πράξης. Προφανώς το site θέλει να προστατευσει τον εαυτό του. Αν οι ίδιες εφαρμογές βρίσκονται στο play store ειναι θέμα του play store και μόνο. To site κάνει τις δικές του επιλογές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα