Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σκεφτόμουν μήπως πηγαινα σε msi η Saphire αλλά θα δω...τώρα είμαι διακοπές και έτσι δεν μπορω να το δω

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την έχω την κάρτα από το μεσημέρι είναι απλά άπαιχτη της έβαλα και το τελευταίο update του VBIOS (πρίν λίγες ώρες το ανέβασε η ASUS) θα ποστάρω τις επόμενες ημέρες για λεπτομέριες.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια η μεταβαση απ 6870 σε R9 270X αξιζει ;

εχω βρει μια gigabyte με 4gb ram, τα οποια ειναι καλα για κανα c/f στο μελον. γιατι διαφορετικα ειναι αχηστα.

Δημοσ.

Άχρηστα θα είναι τα 4GB ΙΜΗΟ σε αυτή την κατηγορία καρτών, ασε που για CF πάλι σε αυτή την κατηγορία δεν είναι ότι καλήτερο. Και θα θέλουν να στη δώσουν και ακριβά την 4GB…

ΙΜΗΟ δεν αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Άχρηστα θα είναι τα 4GB ΙΜΗΟ σε αυτή την κατηγορία καρτών, ασε που για CF πάλι σε αυτή την κατηγορία δεν είναι ότι καλήτερο. Και θα θέλουν να στη δώσουν και ακριβά την 4GB…

ΙΜΗΟ δεν αξίζει.

οποτε παμε για R9 280X ?

θελω μνημη στην καρτα γαιτι  6870 εχει 1 γιγα και ειναι ο λογος που θελει αλλαγη !!! 

Δημοσ.

Ανοίγοντας το Everest για να δώ τις θερμοκρασίες της κάρτας (θα μου πείτε γιατί δεν άνοιξα το GPU Tweak; παλιές συνήθειες βλέπετε) διαπίστωσα πως δεν ''βλέπει'' την κάρτα μήπως θα ήταν καλύτερα να το στήσω το λειτουργικό με κουμπωμένη την κάρτα στην μητρική από την αρχή; γιατί επίσης δεν μου ανοίγει και το Catalyst ενώ φαίνεται να είναι εγκατεστημένο (ίσως έπαιξε ρόλο που είχα την 5770).

Δημοσ.

Ανοίγοντας το Everest για να δώ τις θερμοκρασίες της κάρτας (θα μου πείτε γιατί δεν άνοιξα το GPU Tweak; παλιές συνήθειες βλέπετε) διαπίστωσα πως δεν ''βλέπει'' την κάρτα μήπως θα ήταν καλύτερα να το στήσω το λειτουργικό με κουμπωμένη την κάρτα στην μητρική από την αρχή; γιατί επίσης δεν μου ανοίγει και το Catalyst ενώ φαίνεται να είναι εγκατεστημένο (ίσως έπαιξε ρόλο που είχα την 5770).

Σιγουρέψου ότι απεγκατέστησες τους drivers της 5770 και έχεις τους πιο πρόσφατους stable την καινούργιας.

Δημοσ.

<p>Γιατι δεν πας για nvidia να χεις το κεφαλακι σου ησυχο?Καλες οι amd αλλα απο drivers δεν τα πηγαιναν ποτε καλα</p>

Ε ναι.να τρολαρω λίγο κ να πω τίποτα η να είμαι κύριος κ να πω ότι σε περιπτώσεις που ο χρήστης έχει ακολουθήσει μια νορμάλ διαδικασία αφαίρεσης και εγκαταστάσης,τα προβλήματα εκμηδενιζοντε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...