Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βαλτα ολα ultra και παιξε ..γιατι προς το παρον βλεπω ρυθμισεις optimized απο το παιχνιδι για την καρτα σου και οχι custom

Δημοσ.

βαλτα ολα ultra και παιξε ..γιατι προς το παρον βλεπω ρυθμισεις optimized απο το παιχνιδι για την καρτα σου και οχι custom

Δεν παει ultra μετα το high εχει extra και εκει επαιξα απο 45 μεχρι 65 το πολυ σε ανοιχτο χωρο

Δημοσ.

ΦΙλε η καρτα ειναι ενα απο τα καλυτερα vfm της αγορας αυτη τη στιγμη.Για να πας σε gtx 760 πρεπει να δωσεις 30-35 ευρω παραπανω για να παρεις σε ΟΡΙΣΜΕΝΑ παιχνιδια ενα 5% παραπανω.Σε παιχνιδια που ειναι optimized για amd καρτες,1 απο αυτα ειναι το battlefield 4,η 270x βγαζει παραπανω fps απο την 760.Η κοινη λογικη λεει 270 http://www.youtube.com/watch?v=DKEOhP9J0aY

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο εγραψα και σε προηγουμενα σχολια οτι η R9 270x εχει μικρη διαφορα απο την 760 και αξιζει με το παιχνιδι δωρο. Οσο για τα Ultra

Καλησπερα φιλε μου την εχω την καρτα και για τα λεφτα τις ειναι τερας φαντασου Call of Duty Ghosts στο ultra τα fps κατω απο 80 δεν τα ειδα και η θερμοκρασιες με 60% fan δεν περνανε 50 βαθμους να προσεξεις μονο να εχεις χωρο γιατι ειναι αρκετα μεγαλη.

Δεν παει ultra μετα το high εχει extra και εκει επαιξα απο 45 μεχρι 65 το πολυ σε ανοιχτο χωρο

Και παλι οπως βλεπεις μια χαρα σηκωνει τα καινουργια παιχνιδια.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

για google sketchup ειναι καλη ? για το photoshop ? 'η εκει υπερτερουν οι cuda cores ? εχει opengl 4.3 αξιοποιησιμο και για επαγγελματικες εδαρμογες ? Παντα αγοραζα παοχνιδοκαρτες αλλα κατι quadro λιγοτερων δυνατοτητων αποδιδανε καλυτερα...

Δημοσ.

Για Photoshop και Sketch Up δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα μιας ακόμα και η ταπεινή μου GT430 τα πάει περίφημα.Τα CUDA χρειάζονται και εκεί αλλά διαφορά θα δεις κυρίως σε επεξεργασία βίντεο που γίνεται πολύ rendering.Οι Quadro είναι λογικό να πήγαιναν καλύτερα από τις παιχνιδόκαρτες μιας και προορίζονται για αυτήν την δουλειά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...