ison Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 εμενα δε μου χρεωσε ουτε ευρω παραπανω με paypal... Πιστευω κανουν οτι εκανε και ο κοτσοβολος και ειναι πολυ εξυπνο. Πανε να βγαλουν με βαση το τζιρο και ας ειναι λιγοτερα ευρω στο κομματι. Αν σκεφτεις οτι πχ το προμηθευονται 330 ευρω, βγαζουν 29 ευρω στο κομματι και επειδη ειναι ενα προϊον που δεν υπαρχει στην αγορα (ειναι σαν προπαραγγελια παλι για το launch) ξερουν οτι ΟΛΟΙ οι υποψηφιοι δε μπορουν να πανε σημερα/αυριο/μεθαυριο να το παρουν απο καπου, αρα κανοντας προπαραγγελια τους συμφερει να κανουν στον φτηνοτερο... Οποτε αν πχ αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχουν 1000 ατομα στην Ελλαδα που περιμενουν να ερθει η επομενη παρτιδα απο Sony, εστω οι 500 απο αυτους αν ενημερωθουν απο γνωστους κλπ και το παρουν απο το deal αυτο, ο τυπος θα βγαλει 15 χιλιαρικα σε 1 μερα με 29 ευρω το κομματι... Οταν θα υπαρχει σε αφθονια προφανως δε μπορει να παιξει τετοιο deal γιατι δε θα εχεις 1000 ατομα να περιμενουν με το δακτυλο στη σκανδαλη να κανεις τετοια "αρπαχτη" , θα μοιραζονται οι πωλησεις καθολη τη διαρκεια του χρονου... Το ιδιο εκανε και ο κοτσοβολος με τα 344 και οταν ολοι αναρωτιοσασταν αν θα πεσει Χ , ηταν μια απλα πολυ εξυπνη κινηση για να παρει τη μεριδα του λεοντος απο προπαραγγελιες σε σχεση με τον ανταγωνισμο... Θεωρω οτι στις κονσολες το κερδος ειναι κατω του 5% (για να μην πω πιο κατω) οποτε καποιο λακο εχει η φαβα...μην κοιτας το Κωτσο που ηταν καθαρα θεμα λαθους και ηθελε να αποφυγει το κραξιμο ...κατα την αποψη μου τα εδωσε με ζημια τα ps4. 1
Thrylos7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Θεωρω οτι στις κονσολες το κερδος ειναι κατω του 5% (για να μην πω πιο κατω) οποτε καποιο λακο εχει η φαβα...μην κοιτας το Κωτσο που ηταν καθαρα θεμα λαθους και ηθελε να αποφυγει το κραξιμο ...κατα την αποψη μου τα εδωσε με ζημια τα ps4. δεν ξερω ποιο ειναι το ποσοστο κερδους αλλα πολυ χλωμο να ειναι μονο 5%, τοσο δεν ειναι ουτε σε προϊοντα πιο πιεσμενα οπως επεξεργαστες πχ... Παντως τα νουμερα που εβαλα ειναι ενδεικτικα. Στα 400 ευρω που ειναι η επισιμη τιμη τα 75 ειναι ΦΠΑ. 325 δηλαδη βγαζει το μαγαζι. Οταν το πουλαει 359 χωρις το ΦΠΑ ειναι 292 για το μαγαζι δηλαδη 33 ευρω κατω απο την αρχικη τιμη στην οποια πουλαει. Θεωρω οτι σιγουρα εχει μεγαλυτερο κερδος απο 33 ευρω στην κανονικη τιμη αρα κερδισμενος ειναι.... Επισης του Κοτσοβολου δε το θεωρω καθολου λαθος, αλλωστε εγινε ταυτοχρονα και σε PS4 και σε Xbox One αυτη η εκπτωση, δε γινεται να εγινε καταλαθος... Φυσικα και βγηκε κερδισμενος ο κοτσοβολος....(εννοωντας οτι δε μπηκε μεσα). Απο την αλλη, δε μπορεσε να προβλεψει τον Αυγουστο οτι θα γινουν αναρπαστα ολα τα κομματια και δεν υπηρχε λογος να κανει την προσφορα...
ison Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Τι να σου πω αδερφε νομιζω οτι το περιθωριο κερδους σε κονσολες ειναι περιορισμενο αλλα μπορει να κανω και λαθος...εκτιμηση ηταν..αν υπαρχει καποιος γνωστης ας μας διαφωτισει.
dungeon master Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 δεν ξερω ποιο ειναι το ποσοστο κερδους αλλα πολυ χλωμο να ειναι μονο 5%, τοσο δεν ειναι ουτε σε προϊοντα πιο πιεσμενα οπως επεξεργαστες πχ... Παντως τα νουμερα που εβαλα ειναι ενδεικτικα. Στα 400 ευρω που ειναι η επισιμη τιμη τα 75 ειναι ΦΠΑ. 325 δηλαδη βγαζει το μαγαζι. Οταν το πουλαει 359 χωρις το ΦΠΑ ειναι 292 για το μαγαζι δηλαδη 33 ευρω κατω απο την αρχικη τιμη στην οποια πουλαει. Θεωρω οτι σιγουρα εχει μεγαλυτερο κερδος απο 33 ευρω στην κανονικη τιμη αρα κερδισμενος ειναι.... Επισης του Κοτσοβολου δε το θεωρω καθολου λαθος, αλλωστε εγινε ταυτοχρονα και σε PS4 και σε Xbox One αυτη η εκπτωση, δε γινεται να εγινε καταλαθος... Φυσικα και βγηκε κερδισμενος ο κοτσοβολος....(εννοωντας οτι δε μπηκε μεσα). Απο την αλλη, δε μπορεσε να προβλεψει τον Αυγουστο οτι θα γινουν αναρπαστα ολα τα κομματια και δεν υπηρχε λογος να κανει την προσφορα... Καλό το σενάριο σου αλλά irl 10 γιούρα βγάζουν οι λιανέμπορες από κάθε ps4, όσα δλδ από 1-2 παιχνίδια, τα χωρίς φπα κόλπα κάποτε στο τέξας, δεν δίνει η σονυ ελλάς ούτε καλώδιο άνευ, απλά όλη η ιστορία με τα κονσολάκια γίνεται για τις λεγόμενες "συμπληρωματικές πωλήσεις", παιχνίδια, pads κλπ εκεί βαράνε όλοι, η κονσόλα είναι το δόλωμα τπτ παραπάνω. Οι κώτσοι έκαναν απλά μια δυνατή προωθητική κίνηση που κράτησε ελάχιστα, την χασούρα σκοπεύουν να την βγάλουν από τα παρελκόμενα, άσε που ούτως η άλλως χρωστάνε τον πατέρα τους και την μάνα τους στις τράπεζες, για μερικά χιλιάρικα ακόμη δεν χάλασε και ο κόσμος.
darksoho33 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 εγω πηρα ενα και ο θεος βοηθος....παντως πληρωσα με paypal και θα παιξει claim αμα δεν το φερουν μεχρι τελος Ιανουαριου... Λογικα απο sony hellas θα ειναι για να λενε και 15-30 ιανουαριου παραδοση...και απλα το 2 χρονια ειναι λαθος τους Ελεγα γενικα να παρω το πακετο με τα 509ε οταν ερθει σε αφθονια γιατι θελω το δευτερο dualshock, αλλα το η καμερα δε με πολυενδιαφερει και το killzone θα το πουλαγα οποτε ειπα να παρω αυτο και ενα dualshock απο κοτσο στα 47 συνολο 406 ευρω...αρκει να μη παιξει μλκια με αυτους... Εχει αγορασει κανεις ποτε απο xtypiseto.gr οτιδηποτε αλλο? παρελαβες?
Thrylos7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 παρελαβες? οχι ακομα καμια ενημερωση, αλλα δε το εχω ψαξει κιολας γιατι αφου δεν εχει ερθει νεα παρτιδα απο Sony δε θεωρω πως θα μπορουσαν να παραδωσουν και αυτοι... ΥΓ: Κανενας αλλος εχει παραγγειλει ή ειμαι το μονο πειραματοζωο?
jimsyn Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 παρελαβες? οχι ακομα καμια ενημερωση, αλλα δε το εχω ψαξει κιολας γιατι αφου δεν εχει ερθει νεα παρτιδα απο Sony δε θεωρω πως θα μπορουσαν να παραδωσουν και αυτοι... ΥΓ: Κανενας αλλος εχει παραγγειλει ή ειμαι το μονο πειραματοζωο? Παντως τα περισσοτερα καταστηματα εδω και δεκα μερες παραλαμβανουν τμηματικα ποσοτητες στο απλο πακετο και τελος του μηνα αναμενονται λιγα τεμαχια σε σχεση με τη ζητηση στο bundle των 509 καθως το πακετο βγαινει εκτος παραγωγης..οποτε ψαξου λιγο με αυτους..
darksoho33 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 απαντηση απο email του xtipiseto το πρώτο πακέτο έχει ήδη φύγει και έχει παραδοθεί στους παραλήπτες την προηγούμενη εβδομάδα.Έχει τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας (με επιβεβαιωμένη παραγγελία), πιστεύουμε ότι μέχρι τέλος του μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί οι αποστολές (έτσι μας έχει διαβεβαιώσει και η προμηθεύτρια εταιρεία).Παρόλα αυτά μπορείτε αν θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και να σας επιστραφεί το ποσό που καταβάλατε.
Thrylos7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 απαντηση απο email του xtipiseto το πρώτο πακέτο έχει ήδη φύγει και έχει παραδοθεί στους παραλήπτες την προηγούμενη εβδομάδα. Έχει τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας (με επιβεβαιωμένη παραγγελία), πιστεύουμε ότι μέχρι τέλος του μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί οι αποστολές (έτσι μας έχει διαβεβαιώσει και η προμηθεύτρια εταιρεία). Παρόλα αυτά μπορείτε αν θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και να σας επιστραφεί το ποσό που καταβάλατε. καλο ακουγεται...αν και εκανα πολυ νωρις την αγορα και θα φανταζομουνα πως θα ειμαι στην πρωτη φουρνια...τεσπα. Παντως το paypal δινει 45 μερες για dispute? Οποτε εχουμε ακομα...
gunman Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 έχει παραλάβει κανείς ακόμα?? και εγώ περιμένω ακόμα.. και σε μένα το ίδιο email έστειλαν
darksoho33 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 τιποτα προς το παρων. ελπιζω αν παραλαβει καποιος να γραψει να δουμε αν οντως εχουν δωσει τιποτα ή οχι
gunman Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 επειδή ακούω διάφορα για paypal dispute κλπ.. σχετικά με την αξιοπιστία τους τι λέει?? εγώ είδα 10000 fans στο facebook και το θεώρησα αξιόπιστο.. δεν νομίζω να διατρέχουμε κανα κίνδυνο σωστά..? μέσω τραπέζης πλήρωσα εγώ
Thrylos7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 θεωρω οτι ενοειται πως υπαρχει καποιος κυνδινος απο τη στιγμη που προσωπικα οταν ειδα την προσφορα, ηταν και η πρωτη φορα που εβλεπα το συγκεκριμενο site και δε το εχω δοκιμασει ποτε ουτε γνωριζα πως υπηρχε και το ειχαν δοκιμασει αλλοι... Αποκει και περα με βαση τις πιθανοτητες δε νομιζω πως ειναι μεγαλη η πιθανοτητα απατης δεδομενου και μονο οτι μετα απο καναδυο μερες σταματησαν να δεχονται αγορες....αν θελανε να κανουνε αρπαχτη και να εξαφανιστουν δε προκειται να το κανανε αυτο (χωρια οτι αποκλειεται να παρειχαν paypal, αλλα ας πουμε οτι αυτο μπορει να εγινε και για τυρακι) Οσοι πηραμε με paypal ειμαστε καλυμενοι μεχρις ενος σημειου....το θεμα ειναι αν εκπνευσει η διορια του paypal για dispute και δεν εχουν παραδοσει εκει τι κανουμε, ακυρωνουμε για ασφαλεια ή παιζουμε τη ζαρια μας επειδη ΜΑΛΛΟΝ θα παραλαβουμε απλα καθυστερημενα? Προσωπικα και σε 1 μηνα να μου το φερουν δε με νοιαζει, δεν καιγομαι κιολας να το εχω αμεσα, η τιμη με ενδιαφερει περισσοτερο, απλα αν χασω την ασφαλεια του paypal, αυτο ειναι ενα ζητημα...
darksoho33 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 εγω εχω αγορασει κατι για φαγητο αν θυμαμαι πριν κανα χρονο αλλα για αγορα ακριβου προιοντος οχι. δε νομιζω να τιθετε θεμα λαμογιας. ουτε κι εγω το βιαζομαι οποτε το φερουν. απλα να παραλαβει καποιος να ποσταρει να δουμε οτι οντος εχουν αρχισει και στελνουν
darksoho33 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μολις εσκασε και το email σήμερα το απόγευμα παραλάβαμε την επόμενη παρτίδα Playstation 4. Όσοι λαμβάνετε αυτό το email (πάντα κατά απόλυτη σειρά προτεραιότητας επιβεβαιωμένης παραγγελίας) παραλαμβάνεται το PS4. Η αποστολή θα ξεκινήσει αύριο Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί την Παρασκεύη. Παρακαλούμε όταν το παραλάβετε ενημερώστε μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα