giantdi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 http://www.xtipiseto.gr/playstation4-500gb-dvrean-apostolh-panelladika-xtipiseto-gr.html?lkws_171=52becd8b-1a3a-37a4-ede7-da0f2e15ded8 Στα 409€ ξεκινάει το φθηνότερο από Skroutz: http://www.skroutz.gr/s/3444904/Sony-Playstation-4-PS4-500GB.html Είναι το απλό πακέτο και "Στη συσκευασία, εκτός από την κονσόλα με τον σκληρό δίσκο 500GB, υπάρχει το ασύρματο χειριστήριο Dualshock 4 που ενσωματώνει δόνηση και capacitive λειτουργίες αφής, ένα μονοφωνικό headset, ένα καλώδιο ρεύματος, ένα καλώδιο HDMI και καλώδιο USB." "Η αποστολή θα γίνει μετά τις 13 Ιανουαρίου 2014 (έως τέλος Ιανουαρίου)." Δεν αναγράφει το μαγαζί που το πουλάει, απλά ότι είναι μια προσφορά του site. Aναγράφει ότι έχει 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! όποιος αγοράσει γιατί "ΔΕΝ είναι εφικτές οι ακυρώσεις" και όλοι ξέρουμε πόσο απατεώνες κατά καιρούς είναι τέτοια site κουπονιών! Εγώ το παραθέτω για όποιον είναι διατεθιμένος να αναλάβει και το αντίστοιχο ρίσκο!
Fulgore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 2χρονια εγγυηση λεει . Τωρα με βαση το τελευταιο που γραφεις δεν ξερω κατα ποσο ειναι προσφορα.
manosfp Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Ο παππούς μου λέει "καλλιά λείπε" Sent from my iPhone using Insomnia 2
psychochemical Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα μαζι τους ειπαν πως οι ιδιοι τα διαθετουν και δεν τα παιρνουν απο καποιο καταστημα.
dmsdms Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 ΝΕΟ Κουπόνι και Πληρωμή στο Σπίτι αρα δεν έχετε κάποιο πρόβλημα δεν χρειάζεται να το πληρώσετε πρώτα
johnbond Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 ΝΕΟ Κουπόνι και Πληρωμή στο Σπίτι[/size] αρα δεν έχετε κάποιο πρόβλημα δεν χρειάζεται να το πληρώσετε πρώτα Πληρωμή στο σπίτι θα εννοεί για το κουπόνι ,όχι για το ps4. Και ακόμη και να παραλάβει οποιος παραγγείλει τι εγγυηση ία έχει; Δεν αξίζει για 50€ το ρίσκο.
stratigos24 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Λεει οτι θα εχει εγγυηση 2 χρονια και οτι η προσφορα ειναι μια προωθητικη διαφημιση για το xtipiseto.gr.
maxdore217 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 ΝΕΟ Κουπόνι και Πληρωμή στο Σπίτι αρα δεν έχετε κάποιο πρόβλημα δεν χρειάζεται να το πληρώσετε πρώτα Δεν ισχύει αυτό σε αυτήν την προσφορά έτσι μου είπαν σε Mail. Πάντως στο δικό μου mail μου είπαν άλλα πράγματα από αυτά που είπαν στο τηλ. το δικό σου! αυτό κάτι λέει μάλλον α αγορά αυτή έχει πάρα πολλά ρίσκα ! ακόμα και αν κάποιος το πάρει σε αυτά τα λεφτά δεν ξέρει αν η αντιπροσωπία δεκτή αυτήν την κονσόλα για service!
Thrylos7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 εγω πηρα ενα και ο θεος βοηθος....παντως πληρωσα με paypal και θα παιξει claim αμα δεν το φερουν μεχρι τελος Ιανουαριου... Λογικα απο sony hellas θα ειναι για να λενε και 15-30 ιανουαριου παραδοση...και απλα το 2 χρονια ειναι λαθος τους Ελεγα γενικα να παρω το πακετο με τα 509ε οταν ερθει σε αφθονια γιατι θελω το δευτερο dualshock, αλλα το η καμερα δε με πολυενδιαφερει και το killzone θα το πουλαγα οποτε ειπα να παρω αυτο και ενα dualshock απο κοτσο στα 47 συνολο 406 ευρω...αρκει να μη παιξει μλκια με αυτους... Εχει αγορασει κανεις ποτε απο xtypiseto.gr οτιδηποτε αλλο?
maxdore217 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Και εγώ paypal έβαλα χωρίς να έχω κιόλας! οποιαδήποτε άλλη επιλογή ήταν επικίνδυνη. ( από βδομάδα θα με πρήξουν να δώσω και τα στοιχεία γιατί την πέρασα έτσι ). Εχει αγορασει κανεις ποτε απο xtypiseto.gr οτιδηποτε αλλο? εγώ ποτέ και τίποτα ( απλά δεν έτυχε μέχρι τώρα ) αλλά όπως και να το κάνεις άλλη αγορά αυτή και άλλο να πάρεις κουπόνι για φύλαξη χαλιών!
psychochemical Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 με paypal ηταν 10ευρω παραπανω και εβαλα καρτα χρεωστικη. δεν νομιζω να γινει μαλακια παντως. απλα θελουν να εχουν μεγαλο αριθμο παραγγελιων για να πετυχουν καλυτερη τιμη. δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο
Thrylos7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 με paypal ηταν 10ευρω παραπανω και εβαλα καρτα χρεωστικη. δεν νομιζω να γινει μαλακια παντως. απλα θελουν να εχουν μεγαλο αριθμο παραγγελιων για να πετυχουν καλυτερη τιμη. δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο εμενα δε μου χρεωσε ουτε ευρω παραπανω με paypal... Πιστευω κανουν οτι εκανε και ο κοτσοβολος και ειναι πολυ εξυπνο. Πανε να βγαλουν με βαση το τζιρο και ας ειναι λιγοτερα ευρω στο κομματι. Αν σκεφτεις οτι πχ το προμηθευονται 330 ευρω, βγαζουν 29 ευρω στο κομματι και επειδη ειναι ενα προϊον που δεν υπαρχει στην αγορα (ειναι σαν προπαραγγελια παλι για το launch) ξερουν οτι ΟΛΟΙ οι υποψηφιοι δε μπορουν να πανε σημερα/αυριο/μεθαυριο να το παρουν απο καπου, αρα κανοντας προπαραγγελια τους συμφερει να κανουν στον φτηνοτερο... Οποτε αν πχ αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχουν 1000 ατομα στην Ελλαδα που περιμενουν να ερθει η επομενη παρτιδα απο Sony, εστω οι 500 απο αυτους αν ενημερωθουν απο γνωστους κλπ και το παρουν απο το deal αυτο, ο τυπος θα βγαλει 15 χιλιαρικα σε 1 μερα με 29 ευρω το κομματι... Οταν θα υπαρχει σε αφθονια προφανως δε μπορει να παιξει τετοιο deal γιατι δε θα εχεις 1000 ατομα να περιμενουν με το δακτυλο στη σκανδαλη να κανεις τετοια "αρπαχτη" , θα μοιραζονται οι πωλησεις καθολη τη διαρκεια του χρονου... Το ιδιο εκανε και ο κοτσοβολος με τα 344 και οταν ολοι αναρωτιοσασταν αν θα πεσει Χ , ηταν μια απλα πολυ εξυπνη κινηση για να παρει τη μεριδα του λεοντος απο προπαραγγελιες σε σχεση με τον ανταγωνισμο... 2
Themos3 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 εμενα δε μου χρεωσε ουτε ευρω παραπανω με paypal... Πιστευω κανουν οτι εκανε και ο κοτσοβολος και ειναι πολυ εξυπνο. Πανε να βγαλουν με βαση το τζιρο και ας ειναι λιγοτερα ευρω στο κομματι. Αν σκεφτεις οτι πχ το προμηθευονται 330 ευρω, βγαζουν 29 ευρω στο κομματι και επειδη ειναι ενα προϊον που δεν υπαρχει στην αγορα (ειναι σαν προπαραγγελια παλι για το launch) ξερουν οτι ΟΛΟΙ οι υποψηφιοι δε μπορουν να πανε σημερα/αυριο/μεθαυριο να το παρουν απο καπου, αρα κανοντας προπαραγγελια τους συμφερει να κανουν στον φτηνοτερο... Οποτε αν πχ αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχουν 1000 ατομα στην Ελλαδα που περιμενουν να ερθει η επομενη παρτιδα απο Sony, εστω οι 500 απο αυτους αν ενημερωθουν απο γνωστους κλπ και το παρουν απο το deal αυτο, ο τυπος θα βγαλει 15 χιλιαρικα σε 1 μερα με 29 ευρω το κομματι... Οταν θα υπαρχει σε αφθονια προφανως δε μπορει να παιξει τετοιο deal γιατι δε θα εχεις 1000 ατομα να περιμενουν με το δακτυλο στη σκανδαλη να κανεις τετοια "αρπαχτη" , θα μοιραζονται οι πωλησεις καθολη τη διαρκεια του χρονου... Το ιδιο εκανε και ο κοτσοβολος με τα 344 και οταν ολοι αναρωτιοσασταν αν θα πεσει Χ , ηταν μια απλα πολυ εξυπνη κινηση για να παρει τη μεριδα του λεοντος απο προπαραγγελιες σε σχεση με τον ανταγωνισμο... Ο,τι να ναι.... 2
gunman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 παιδιά τι γνώμη έχετε γι αυτή την προσφορά?? πήρα κουπόνι και αύριο σκοπεύω να πάω να καταθέσω στην τράπεζα τα λεφτά. λέτε να μην το δέχεται η Ελληνική αντιπροσωπεία?? ορίστε ένα email που πήρα: Καλησπέρα, από όσο ξέρουμε η εταιρεία εξασφάλισε μερικά κομμάτια από τον κεντρικό διανομέα στην Ελλάδα.Ελληνική απόδειξη θα πάρεις οπότε λογικά καλύπτεσαι.Η εγγύηση είναι 2 χρόνια, όπως κάθε τι που πωλείτε εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης Χρόνια Πολλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα