Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, πγρα το τροφοδοτικό thermaltake hamburg 530w το συνεδεσα και το pc δεν ανοιγει ουτε τα ανεμιστηρακια γυρνανε τιποτα. Η μητρικη εχει αναμμενο το λαμπακι οτι παιρνει ρευμα. Ξερετε τι φταιει?

Δημοσ.

Καλησπερα, πγρα το τροφοδοτικό thermaltake hamburg 530w το συνεδεσα και το pc δεν ανοιγει ουτε τα ανεμιστηρακια γυρνανε τιποτα. Η μητρικη εχει αναμμενο το λαμπακι οτι παιρνει ρευμα. Ξερετε τι φταιει?

99% είναι αυτό :

Κάτω δεξιά η μητρική σου έχει κάτι pins που προεξέχουν. Αυτά αν δεν κάνω λάθος λέγονται Front Panel Connectors (δλδ τα λαμπάκια και τα κουμπιά της πρόσοψης του κουτιού)

Μερικά από αυτά μπαίνουν ανάποδα (δλδ δεν πειράζει αν είναι αρνητικό αριστερά θετικό δεξιά κλπ) αλλά κάποια άλλα όχι. Αν δεν σύνδεσες καθόλου καλωδιάκια,τότε να τα συνδέσεις βλέποντας το manual της μητρικής σου. Αν τα σύνδεσες,η δες το manual και καν'τα σωστά ή αν είσαι σίγουρος πως απλά κάποια είναι ανάποδα βάλ'τα αλλιώς (αν τα βάλεις ανάποδα δεν παθαίνει τίποτα το PC,απλά μέχρι να το γυρίσεις ανάποδα δεν θα λειτουργεί το κουμπί)

Για δοκίμασε και πες μας :)

Δημοσ.

Θα τα κοιταξω το θεμα ειναι ομως οτι ο υπολογιστης ειχε αλλο τροφοδοτικο πριν και δουλευαν ολα ρολοι. Σημερα αλλαξα την τροφοδοτικο και δεν πηραξα καθολου τα καλωδια του front panel control στη μητρική

Δημοσ.

Θα τα κοιταξω το θεμα ειναι ομως οτι ο υπολογιστης ειχε αλλο τροφοδοτικο πριν και δουλευαν ολα ρολοι. Σημερα αλλαξα την τροφοδοτικο και δεν πηραξα καθολου τα καλωδια του front panel control στη μητρική

Μάλιστα...σίγουρα είναι πίσω στο on? ίσως να δοκίμαζες να ξανακουμπώσεις τα καλώδια;

Δεν ξέρω,ίσως να'ναι για επιστροφή...ίσως να'ναι κάτι άλλο που θα σου πουν τα άλλα παιδιά σε λίγο ;)

Δημοσ.

Στο on ειναι να ξερες ποσες φορες την εχω πατήσει με συσκευες που δε δουλεύουν επειδη ειναι στο oft και ψαχνομαι

Δημοσ.

μηπως δεν εχει κουμπωσει καλα καποιο καλωδιο?λεω εγω τωρα.

οι ανεμιστηρες να φανταστω δεν γυριζουν?για βγαλε μια το καλωδιο τροφοδοσιας του επεξεργαστη και πες μας τι κανει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...