Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα κανενα παραπονο απο zte (εκτος και αν σε αυτο οφειλεται η αργει φορτωση φωτογραφιών στο fb) . Και μικρο και κρυο (---> βλεπε pirelli που ειχα απο On, με μονιμο ανεμιστηρα πανω :P). Eχω και ενα 585v7 αλλα δεν θελω να το δοκιμασω, δεν μου ειχε κατσει καλα τοτε που το ειχα δοκιμασει. Συγχρονιζε και πιο κατω απο το pirelli (οταν το pirelli ηταν 16381 εκεινο παλευε να ειναι στα 15000πχ). 

Το fastpath το ειχα για τα παιχνιδια (και στην On το εκανα απο μονος μου, μεσα απο το myon). Δεν το ανεφερα δηλαδη πιο πανω, ως οτι θα βοηθαγε στο θεμα του fb. Τωρα το σκεφτομαι να το κανω στην forthnet, μιας και αφου ειναι οκ χωρις αποσυνδεσεις το internet, μη το σκαλησω. Στην On οπως ειπα, για να ειμαι fastpath χωρις αποσυνδεσεις, επεφτα στα 12mb.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ενα ενα ας τα παρουμε.αν δεν παιζει τo fb για σενα μολις απεκτησες ενα καλο παραπονο.καλα ναι μερικα ρουτερ θελουν ανεμηστηρακι .αστα να πανε.
το v7 ειναι λιγο παλιο οποτε ναι ισως συγχρονιζει πιο χαμηλα.αλλα για δοκιμη μπορεις να το βαλεις πανω και να δεις γιατι ειναι εμπιστο ρουτερ.εχω δοκιμασει
απειρα thomson και τετοια κουφα δεν ειχα.επισης αν θες να δεις μηπως συγχρονισει παραπανω και κρατησεις αυτο καντου firmware update.
μπορει να εχει πανω το 7.χ.χ.χ που εινα παλιο.οποτε περνα ειτε απο το site της forthnet το πιο καινουριο για το v7 ειτε περασε απο εδω
http://leoforeia.gr/thomson/ το generic 8.2.6.5 .το Update γινεται διαμεσω του wizard και παντα με ethernet.τον wizard τον εχει και στο site Που σου δωσα.
επισης μπορεις να κανεις και την δοκιμη με το Pirelli αρκει οπως ειπαμε να ειναι ξεκλειδωτο.
για το fast path στην forthnet το ζητας.και εκει υπαρχει fastpath με 6 margIn με 8 Margin αν εχεις αποσυνδεσεις και παει λεγοντας.ισως και να μην εχεις καν αποσυνδεσεις.
ο λογoς που το λεω ειναι οτι ναι μεν εισαι με Interleave τωρα αλλα εισαι με 6 margin Που ειναι πιο χαμηλο απο της on Το default και παρολα αυτα δεν εχεις αποσυνδεσεις.
οποτε ισως να μην εχεις ουτε μετα.αν βεβαια εχεις τους λες ειτε να σε ξαναβαλουν Interleave ειτε να σου βαλουν καποιο Profile.
απο την αλλη αμα σου κανει το Ping που εχεις τωρα το κρατας για να μην χασεις σε ταχυτητα λοογω fast.

interleave forthnet vs fast forthnet με σενα που εισαι πχ στα 17 mbit συνηθως θα σου κοψει κοντα στο 1 max 1,5 mbps.

Δημοσ.

Nαι, ετσι μου ειχαν πει στο τηλεφωνο, οτι αν παω fast, θα πεσει 1-2 mb το πολυ και οτι αν δεν μου κανει, με ξαναγυριζουν. Βασικα τον τελευταιο χρονο παιζω ps3 και δεν εχει τυχει να δω το ping μου μεσα σε παιχνιδι (οπως πχ εβλεπα στα fps που επαιζα στον υπολογιστη). Καλα παιζω ομως, δεν εχω παραπονο. Και σε speedtest που ειχα κανει απο speedtest.net και pingtest.net με τη Forthnet, ειχα κατω απο 20. Ενδιαφερον και αυτο που μου λες και με τα margin Οn/Forthnet

Θα δοκιμασω και με το 585v7 καποια στιγμη να δουμε.

Δημοσ.

Nαι, ετσι μου ειχαν πει στο τηλεφωνο, οτι αν παω fast, θα πεσει 1-2 mb το πολυ και οτι αν δεν μου κανει, με ξαναγυριζουν. Βασικα τον τελευταιο χρονο παιζω ps3 και δεν εχει τυχει να δω το ping μου μεσα σε παιχνιδι (οπως πχ εβλεπα στα fps που επαιζα στον υπολογιστη). Καλα παιζω ομως, δεν εχω παραπονο. Και σε speedtest που ειχα κανει απο speedtest.net και pingtest.net με τη Forthnet, ειχα κατω απο 20. Ενδιαφερον και αυτο που μου λες και με τα margin Οn/Forthnet

Θα δοκιμασω και με το 585v7 καποια στιγμη να δουμε.

αμα δεν σε πειραζει το ping ναι τοτε αστο οπως ειναι για να μην χασεις σε ταχυτητα καθολου.απλα για το v7 ριξτου και το firmware πρωτα.ειναι αρκετα καλο ρουτερ και γενικα εχει νορμαλ συγχρονισμο.δεν εχω δει του zte τον συγχρονισμο σε σχεση με το v7.to v8 συνηθως συγχρονιζε καλυτερα απο το v7.αλλα απο καθαρη περιεργια βαλτο πανω να δεις ποσο θα συγχρονισει.απλα καντου το firmware update ειδικα αν εχει την πρωτη εκδοση 7.χ.χ.χ και οχι καποια 8.χ.χ.χ

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια Καλησπερα επειδη και εγω ειχα ακριβως το ιδιο θεμα....Λενε οτι δε γινεται κατι καλυτερο οσο και να προσπαθεισετε...Επισης το το ρουτερακι τρωωει και σκαλωματα και δε παιρνει ipv6..Τελος για τον φιλο που θελει να χρησιμοποιησει το ZTE το μονο που εχει να κανει ειναι να βαλει κανονικα τα στοιχεια της Forthnet.Και να αλλαξει το VLAN ID ΑΠΟ 835 ΣΕ 1102 Για να παιξει....

Δημοσ.

Παιδια Καλησπερα επειδη και εγω ειχα ακριβως το ιδιο θεμα....Λενε οτι δε γινεται κατι καλυτερο οσο και να προσπαθεισετε...Επισης το το ρουτερακι τρωωει και σκαλωματα και δε παιρνει ipv6..Τελος για τον φιλο που θελει να χρησιμοποιησει το ZTE το μονο που εχει να κανει ειναι να βαλει κανονικα τα στοιχεια της Forthnet.Και να αλλαξει το VLAN ID ΑΠΟ 835 ΣΕ 1102 Για να παιξει....

α.ισως να βγει κανα firmware Καποια στιγμη.

β.γιατι εχετε φαγωθει ολοι με το Ipv6 αφουδεν θα κερδισετε κατι σε ταχυτητα κτλ.παρα πολλα ρουτερ δεν παιζουν καν Ipv6.για καποια δεν θα βγει ουτε καν firmware.ειναι νωρις ακομα.σιγουρα θα υπαρξουν πολλα bugs σε ολα τα θεματα με το ipv6.απο το να μην παιρνει Ipv6 μεχρι ασυμβατοτητες κτλ.

απλα να τονισω οτι ττο vlan id το αλλαζει καποιος μονο σε vdsl και οχι σε adsl.se adsl Ολοι παιζουν vpi 8 vci 35 δεν υπαρχει vlanid.

Δημοσ.

Ναι και σε vdsl αλλαζει ο οτε εχει 835 και η forthnet 1102...Επισης εγω εχω καταλαβει οτι μονο ο οτε δινει κανονικα ipv6 στο ZTE που ειχα επαιζε κανονικα χωρις καμια ρυθμιση

Και κατι αλλο ο φιλος ποιο πανω θελει να κανει το zte να παιξει σε forthnet vdsl και για αυτο χρειαζεται το vlan id της forthnet για να παιξει

Δημοσ.

Ναι και σε vdsl αλλαζει ο οτε εχει 835 και η forthnet 1102...Επισης εγω εχω καταλαβει οτι μονο ο οτε δινει κανονικα ipv6 στο ZTE που ειχα επαιζε κανονικα χωρις καμια ρυθμιση

Και κατι αλλο ο φιλος ποιο πανω θελει να κανει το zte να παιξει σε forthnet vdsl και για αυτο χρειαζεται το vlan id της forthnet για να παιξει

μονο στο vdsl αλλαζει.στο adsl ειναι same.

παντως εχω Ipv6 με technicolor 784 v3 (οχι το απλο το λευκο που ειναι Thomson )χωρις να κανω κατι (forthnet).(τουλαχιστον ετσι βλεπω οτι μου εχει κατι γραμμενο διπλα στην ipv6).δεν το εχω ψαξει παραπανω αφου για την ωρα το βρισκω αχρηστο.

ναι το εγραψα για το vdsl και το id γιατι εχει μπει και αλλο ατομο μεσα στο υπαρχον θεμα και εχει γραψει για adsl.να μην νομιζει οτι ειναι για αυτο.τωρα τα καινουρια ρουτερ λογικα θα ψιλοβγαινουν και πιο ετοιμα για Ipv6 Με σχεση τα παλια.για μερικα παλια για forthnet υπαρχει και αυτο http://ipv6.forthnet.gr/

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αμα δεν σε πειραζει το ping ναι τοτε αστο οπως ειναι για να μην χασεις σε ταχυτητα καθολου.απλα για το v7 ριξτου και το firmware πρωτα.ειναι αρκετα καλο ρουτερ και γενικα εχει νορμαλ συγχρονισμο.δεν εχω δει του zte τον συγχρονισμο σε σχεση με το v7.to v8 συνηθως συγχρονιζε καλυτερα απο το v7.αλλα απο καθαρη περιεργια βαλτο πανω να δεις ποσο θα συγχρονισει.απλα καντου το firmware update ειδικα αν εχει την πρωτη εκδοση 7.χ.χ.χ και οχι καποια 8.χ.χ.χ

Η αδερφη μου σπιτι της εχει wind 8αρα με το ιδιο modem (zte) και παλι της αργει το fb και καποιες αλλες σελιδες. Σημερα βαλαμε ενα μοντεμ που ειχε απο παλαιοτερη συνδεση (thomson 782) και δουλεψε καλυτερα (μπορει και τελεια, απλα δεν πειραματιστηκαμε  πολυ λογω χρονου, για να πω με σιγουρια, αλλα θα ενημερωσω παλι. Παντως 2 σελιδες που ανοιξα, της πηγε γρηγορα και σιγουρα αρκετα πιο γρηγορα απο οτι με το zte). 

Στο σπιτι μου δεν εχω δοκιμασει το tg585 v7 που εχω, διοτι δεν βρισκω τον μετασχηματιστη του.

Δημοσ.

Η αδερφη μου σπιτι της εχει wind 8αρα με το ιδιο modem (zte) και παλι της αργει το fb και καποιες αλλες σελιδες. Σημερα βαλαμε ενα μοντεμ που ειχε απο παλαιοτερη συνδεση (thomson 782) και δουλεψε καλυτερα (μπορει και τελεια, απλα δεν πειραματιστηκαμε  πολυ λογω χρονου, για να πω με σιγουρια, αλλα θα ενημερωσω παλι. Παντως 2 σελιδες που ανοιξα, της πηγε γρηγορα και σιγουρα αρκετα πιο γρηγορα απο οτι με το zte). 

Στο σπιτι μου δεν εχω δοκιμασει το tg585 v7 που εχω, διοτι δεν βρισκω τον μετασχηματιστη του.

αρα μαλλον το zte εχει γενικοτερα θεμα.τι πρωτοτυπο.100 θεματα για zte τον τελευταιο καιρο.ολοι προβληματα ανεξαρτητως παροχου.κινεζια σκετη.ενας αλλος ειπε οτι ειχε θεμα με το facebook με το v8 η το v7 αλλα το θεωρω δυσκολο γιατι αν ειχε θεμα το v8 η to v7 θα ειχε ακουστει περισσοτερο αφου εχουν δωθει απειρα τετοια ρουτερ απο πολλους παροχους.(forthnet,οτε,cyta).και ολοι λιγο πολυ μπαινουν Facebook.

αν για το v7 δεν βρεις μετασχηματιστη ευχαριστως να σου χαρισω εναν αν βρισκεσαι αθηνα.επισης στο v7 να βαλεις αλλο firmware απο το site που εδωσα πιο πανω ειδικα αμα εχει το 7.χ.χ.χ firmware και οχι καποιο 8.χ.χ.χ.

αν θες firmware Της forthnet το κατεβαζεις και απο την σελιδα της.η αλλη σελιδα εχει μεσα και Generic firmware.

http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=3954

αν η αδερφη σου εχει το 782 απο cyta λογικα καποια στιγμη πρεπει να το επιστρεψει.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστω Poulinos. Θα ψαξω παλι. Αν δεν τον βρω, θα σου στειλω να μου δωσεις.

Ναι, απο τη Cyta το εχει το ρουτερ, αλλα δεν πρεπει να το παει πισω, ειχε cyta ενα χρονο και μονο 2-3 μηνες ειχε ιντερνετ (ολο υπηρχε προβλημα) και ετσι εχει γινει μια περιεργη φαση και δεν της το ζητανε. Εδω τους ελεγε για ποιο λογο να πληρωσω οταν δεν εχω ιντερνετ - τηλεφωνο και της ελεγαν ναι, εχετε δικιο, μην πληρωσετε κλπ... Ταλαιπωρια. Τωρα αν της το ζητησουν βεβαια καποια στιγμη, θα το δωσει και περνουμε ενα αλλο καλο.

Στο Βυρωνα που ειμαι εγω παντως, η cyta μια χαρα. 

Οσον αφορα εμενα τωρα και το zte, δεν εχω παραπονο, περαν του πως ανοιγει της φωτογραφιες του fb (βεβαια δεν εχω δοκιμασει και αλλο για να ξερω αν θα υπαρχει διαφορα που να πω καλα τι εκανα με το zte τοσο καιρο, δικιο ειχαν οσοι το κραζουν κλπ). Ουτε αποσυνδεσεις εχω, κρυο ειναι, μικρο ειναι, χαμηλο ping εχω για interleaved, 17500 κλειδωνω, κατεβαζει 1900+ κλπ..

Δημοσ.

Πουλινε....Τι σου εχω?! ........ Αποσυνδεσεις!  :P

Δεν λεγαμε τιποτα αλλο καλυτερα!?!

Σημερα μου εχει κανει 3 και πηρα τηλεφωνο την forthnet. Κοιταξαν τη γραμμη απο 20 του μηνος και ειδαν οτι εχει κανει αρκετες (ευτυχως οσο ημουν εγω στο ιντερνετ τις προηγουμενες μερες, δεν ειχε κανει τιποτα). Στην αρχη αφου ειδαμε οτι ολα ειναι οπως τα θελουν (αμαν με αυτο το μοντεμ που πρεπει να ειναι μονο του στη μπριζα και οχι σε πολυμπριζο) καταληξαμε στο να κανουν εναν ελεγχο στη γραμμη και να μου τηλεφωνησουν. Α! Να παρω αν μπορω και ενα φιλτρο γιατι σκετο το μοντεμ ή με το σπλιτερ στην μπριζα ειναι απαγορευτικο....Bασικα το splitter, φιλτρο δεν ειναι? Το μου λενε να παρω δηλαδη? Και εδω που εψαξα, παλι κατι τετοιο ειναι:

http://www.skroutz.gr/c/914/network-splitters.html?keyphrase=%CF%86%CE%B9%CE%BB%CF%84%CF%81%CE%B1+%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%82+%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B7%CF%82

Ετσι, εψαξα παλι για το φορτιστη του 585 (μπας και φταιει το zte) και κατι βρηκα. Κανει? Mπαινει με ελαχιστη δυσκολια πισω απο το thomson. Το μοντεμ αναβει κανονικα.

Edit: Βασικα αυτο πρεπει να ειναι μιας και λεει thomson telecom. Δεν το ειχα προσεξει.  :ph34r:

post-182562-0-16866100-1390561414_thumb.jpg

Δημοσ.

Πουλινε....Τι σου εχω?! ........ Αποσυνδεσεις!  :P

Δεν λεγαμε τιποτα αλλο καλυτερα!?!

Σημερα μου εχει κανει 3 και πηρα τηλεφωνο την forthnet. Κοιταξαν τη γραμμη απο 20 του μηνος και ειδαν οτι εχει κανει αρκετες (ευτυχως οσο ημουν εγω στο ιντερνετ τις προηγουμενες μερες, δεν ειχε κανει τιποτα). Στην αρχη αφου ειδαμε οτι ολα ειναι οπως τα θελουν (αμαν με αυτο το μοντεμ που πρεπει να ειναι μονο του στη μπριζα και οχι σε πολυμπριζο) καταληξαμε στο να κανουν εναν ελεγχο στη γραμμη και να μου τηλεφωνησουν. Α! Να παρω αν μπορω και ενα φιλτρο γιατι σκετο το μοντεμ ή με το σπλιτερ στην μπριζα ειναι απαγορευτικο....Bασικα το splitter, φιλτρο δεν ειναι? Το μου λενε να παρω δηλαδη? Και εδω που εψαξα, παλι κατι τετοιο ειναι:

http://www.skroutz.gr/c/914/network-splitters.html?keyphrase=%CF%86%CE%B9%CE%BB%CF%84%CF%81%CE%B1+%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%82+%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B7%CF%82

Ετσι, εψαξα παλι για το φορτιστη του 585 (μπας και φταιει το zte) και κατι βρηκα. Κανει? Mπαινει με ελαχιστη δυσκολια πισω απο το thomson. Το μοντεμ αναβει κανονικα.

Edit: Βασικα αυτο πρεπει να ειναι μιας και λεει thomson telecom. Δεν το ειχα προσεξει.  :ph34r:

attachicon.gifIMG_20140124_125617_007.jpg

καλα αυτο για το Router μονο του στην πριζα και οχι σε πολυπριζο ειναι τελειως σχετικο.ειναι one in a million.απλα σκοπος ειναι να μην εχεις κατι που τραβαει αποτομα ρευμα πχ air condition οποτε και κανει βυθιση και φρικαρει το ρουτερ.αλλα αυτο δεν ισχυει μονο για το ιδιο πολυπριζο αλλα και γενικοτερα οτι μπορει να κανει βυθιση ολο το δωματιο οταν πχ ενα air condition αναψει.

το splitter ειναι και φιλτρο.αμα βαλεις το ρουτερ μονο του στην πριζα οχι δεν χρειαζεται σπλιττερ.το βαζεις και σκετο.το splitter εκει την μονη χρησιμοτητα που εχει ειναι οτι αμα γινει τιποτα με την τηλεφωνικη γραμμη(περασει παραπανω ταση απο κανα κεραυνο κτλ)απλα να την φαει το splitter και οχι το ρουτερ.κατα τα αλλα δενχρειαζεται σπλιττερ οταν υπαρχει μονο το ρουτερ.

οποτε μην παρεις κατι.επισης καποιες φορες μερικα καταστηματα γραφουν adsl splitter και βλεπεις adsl filter.το φιλτρο ειναι μονο για τηλεφωνο και εχει μια εισοδο μια εξοδο ενω το splitter εχει 3 υποδοχες συνολικα.ενα Phone ενα line και ενα router και μπαινει οταν βαλουμε τηλεφωνο και ιντερνετ μαζι.

καποιοι βαζουν και διακλαδωτη με φιλτρο απο την μια.παλι σωστο ειναι.

ναι κανει ο φορτιστης 22 volt 818 ma.σωστος ειναι.δες και τι firmware εχει το Thomson και αν ειναι version8 ή version7.

v7 ή v8 δηλαδη.

Δημοσ.

Κοιτα, πηγα και πηρα ενα φιλτρο και το εβαλα στο τηλεφωνο. Το τηλεφωνο το εβαλα σε αλλη μπριζα μονο του και το μοντεμ σε αλλη μπριζα επισης μονο του χωρις splitter και μονο του σε μπριζα ρευματος. Το πολυμπριζο το ειχα για να εχω τη συσκευη του τηλεφωνου και το μοντεμ μαζι, δεν ειχε κατι αλλο πανω, αλλα λεω οκ, αντε να το κανω και αυτο να τελειωνω. Βεβαια ισχυει και αυτο που λες εσυ, οτι μπορει καποια αλλη συσκευη στο σπιτι να τραβηξει αποτομα ρευμα κλπ, οποτε ακιρο το πολυμπριζο ή μονο του στη μπριζα κλπ..

Οπως και να χει, βλεπω οτι 5 ωρες τωρα (απο την ωρα που εκανα ολα αυτα και συνδεθηκε τελευταια φορα) δεν εχει πεσει. Με καλεσαν και απο forthnet αλλα δεν μπορεσα να μιλησω και περιμενω να με ξαναπαρουν.

Το 585 ειναι σιγουρα v7 το λεει απο κατω. Οταν ειναι να το βαλω θα το κανω update.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω Poulinos. Θα ψαξω παλι. Αν δεν τον βρω, θα σου στειλω να μου δωσεις.

Ναι, απο τη Cyta το εχει το ρουτερ, αλλα δεν πρεπει να το παει πισω, ειχε cyta ενα χρονο και μονο 2-3 μηνες ειχε ιντερνετ (ολο υπηρχε προβλημα) και ετσι εχει γινει μια περιεργη φαση και δεν της το ζητανε. Εδω τους ελεγε για ποιο λογο να πληρωσω οταν δεν εχω ιντερνετ - τηλεφωνο και της ελεγαν ναι, εχετε δικιο, μην πληρωσετε κλπ... Ταλαιπωρια. Τωρα αν της το ζητησουν βεβαια καποια στιγμη, θα το δωσει και περνουμε ενα αλλο καλο.

Στο Βυρωνα που ειμαι εγω παντως, η cyta μια χαρα. 

Οσον αφορα εμενα τωρα και το zte, δεν εχω παραπονο, περαν του πως ανοιγει της φωτογραφιες του fb (βεβαια δεν εχω δοκιμασει και αλλο για να ξερω αν θα υπαρχει διαφορα που να πω καλα τι εκανα με το zte τοσο καιρο, δικιο ειχαν οσοι το κραζουν κλπ). Ουτε αποσυνδεσεις εχω, κρυο ειναι, μικρο ειναι, χαμηλο ping εχω για interleaved, 17500 κλειδωνω, κατεβαζει 1900+ κλπ..

απλα στο λεω για την cyta.τωρα αν η αδερφη σου πετυχε special case και της το χαρισαν οκ.αν ομως εχει κοπει χρησιδανειο παιζει καποια στιγμη να θυμηθουν οτι οκ ειχε αυτα τα προβληματα αλλα αφου εφυγε οκ ας παμε να το παρουμε.επισης στο 782 θα μπορουσε να περασει και generic firmware αντι για το custom της cyta.

το λεω αυτο γιατι στο τηλεφωνο σου λενε οκ μην πληρωσετε κτλ για να σε ηρεμησουν και μετα τσουπ βλεπεις λογαριασμο ή βλεπεις να ερχετε ραβασακι απο δικηγορικο γραφειο οτι χρωστας κτλ.οποτε καλο ειναι να σιγουρευτει οτι δεν χρωσταει τιποτα και σαν λεφτα και οτι το υπολοιπο ειναιμηδεν.τωρα για το ρουτερ ας το κανει Use και αμα της το ζητησουν οκ το δινει αλλιως θα μπορουσε να της το χρεωσουν.

anyway τα αφηνουμε αυτα.

δεν εχει να κανει με την περιοχη υποχρεωτικα αμα εισαι βυρωνα κτλ αλλα εχει να κανει και ο χαλκος.αν ετυχε σε καλο ζευγαρι κτλ.πολλα ειναι στην μεση.σιγουρα παιζει ρολο και η περιοχη διοτι μπορει να εισαι σε μια περιοχη που δεν εχει δικο της dslam και παιρνει απο διπλα περιοχη οποτε να εισαι ηδη μακρια.

αλλα ειναι και ο χαλκος.

τωρα που θα βαλεις τo thomson θα δεις αν θα παει το fb καλυτερα.δεν εχω καθολου αποψη μια που με το facebook εχω μαλωσει.μια δυο φορες που ειχε τυχει να περασω απο κατι σελιδες του μου σουρνοταν λογω internet explorer 8 Οπως και αλλα τοσα sites.

αλλα παντως τα zte σαν ρουτερ δεν λενε πολλα.επισης αν δεις τιποτα καθυστερησεις οχι μονο με το fb αλλα γενικα πχ youtube Κτλ

και εφοσον εχεις καλη ταχυτητα και κατεβαζεις ταπα θα μπορουσες να πας και σε fast path

αν σε ενδιαφερει το ping.απλα θα χασεις 1,5 mbit σε ταχυτητα.

αλλα εφοσον λες οτι η αδερφη σου ειδε διαφορα στο fb αναμεσα στο Thomson και το zte που εχει τοτε και εσυ θα δεις λογικαα.

παντως ειναι παραξενο να τρωει σκαλωμα το ρουτερ με το fb.δεν μπορω να το καταλαβω.εκτος αν ειναι κατι αλλο μετα.

Κοιτα, πηγα και πηρα ενα φιλτρο και το εβαλα στο τηλεφωνο. Το τηλεφωνο το εβαλα σε αλλη μπριζα μονο του και το μοντεμ σε αλλη μπριζα επισης μονο του χωρις splitter και μονο του σε μπριζα ρευματος. Το πολυμπριζο το ειχα για να εχω τη συσκευη του τηλεφωνου και το μοντεμ μαζι, δεν ειχε κατι αλλο πανω, αλλα λεω οκ, αντε να το κανω και αυτο να τελειωνω. Βεβαια ισχυει και αυτο που λες εσυ, οτι μπορει καποια αλλη συσκευη στο σπιτι να τραβηξει αποτομα ρευμα κλπ, οποτε ακιρο το πολυμπριζο ή μονο του στη μπριζα κλπ..

Οπως και να χει, βλεπω οτι 5 ωρες τωρα (απο την ωρα που εκανα ολα αυτα και συνδεθηκε τελευταια φορα) δεν εχει πεσει. Με καλεσαν και απο forthnet αλλα δεν μπορεσα να μιλησω και περιμενω να με ξαναπαρουν.

Το 585 ειναι σιγουρα v7 το λεει απο κατω. Οταν ειναι να το βαλω θα το κανω update.

ok για το φιλτρο.εκτος αν ειχε προβλημα το αλλο φιλτρο.γιατι αυτο με το ρευμα οπως ειπες και εσυ ειναι λιγο off topic.ειδικα οταν η αλλη συσκευη στο πολυπριζο ειναι ενα ασυρματο τηλεφωνο που δεν καταναλωνει ουτε 5 watt.μπορει απλα να ετυχε και κατι αυτες τις μερες.καποιο προβλημα απεξω κτλ.ΕΚΤΟΣ αν σου αλλαξαν Profile για να ειναι πιο σταθερη η γραμμη οποτε εκει παμε αλλου.αυτο θα το καταλαβεις απο την ταχυτητα που θα δεις μεσα στο ρουτερ οτι συγχρονιζει οπως και απο το margin.αν αντι για 17,5 Mbit πχ εισαι 15,5 τοτε σου εχουν αλλαξει Profile.Παντως δοκιμασε και το Thomson απο περιεργεια.μπορει να συγχρονισει παραπανω απο το zte και επισης ειναι πιο σταθερο σε αποσυνδεσεις.για firmware πηγαινε εδω και κατεβασε το firmware γιια το V7 αφου ειναι V7

http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=3954

to update με καλωδιο εννοειται οχι ασυρματα γιατι δεν θα πετυχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...