Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

Θα ήθελα τα φωτα από τους apple experts πάνω σε ένα θέμα που αντιμετωπίζω...

Έχω: ipod touch 3 gen, iphone 4s και από χτες ένα ipad mini....

ITUNES δεν έχω στο λαπτοπ...Ότι θέλω (μουσική κυρίως),κατεβάζω την έκδοση itunes 10.4,την εγκαθιστώ,περνάω ότι τραγουδια θελω στο ipod με drag+drop και μετά το απεγκαθιστώ το itunes (με πρόγραμμα unistaller για να μην μένουν αρχεία)

Το iphone 4s το είχα πρωτοχρησιμοποιήσει και συγχρονίσει με το παλιό μου λαπτοπ...Κάθε φορά που δοκιμάζω να το συνδέσω με το itunes,ενώ το IPOD γίνεται να διακόψεις το συγχρονισμό,το iphone μου πετάει μήνυμα ότι "ΕΧΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ/ΜΕ ΑΛΛΟ ITUNES (δεν θυμάμαι) και πρέπει να συγχρονιστεί εκ νέου για να περαστούν δεδομένα....Το κανα μια φορά και φυσικά τα χασα όλα όσα είχα από μουσική κλπ..

Χτες πήρα το ipad mini...Ακόμα δεν το χω συνδέσει...Λογικά θα κατεβάσω την τελευταία εκδοση itunes και θα την αφήσω..Το ερώτημά μου είναι το εξής:

Πως γίνεται αυτές οι 3 συσκευές να είναι μεν στο ίδιο itunes,ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΑΡΧΕΙΑ και κυρίως ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ...

Εγώ θέλω πχ να συνδέσω το ipad/iphone/ipod ,να μην κάνει συγχρονισμό,να περάσω με drap+drop ότι τραγούδια θέλω και μετά να σβησω τα τραγούδια από τη library χωρίς φυσικά να επηρεαστούν τα όσα τραγούδια πέρασα στη συσκευή...

Γίνεται?Αν ναι πώς?Θεωρείστε ως έκδοση itunes την πιο πρόσφατη..

Δημοσ.

<p>Καλημέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!</p>

<p>Θα ήθελα τα φωτα από τους apple experts πάνω σε ένα θέμα που αντιμετωπίζω...</p>

<p>Έχω: ipod touch 3 gen, iphone 4s και από χτες ένα ipad mini....</p>

<p> </p>

<p>ITUNES δεν έχω στο λαπτοπ...Ότι θέλω (μουσική κυρίως),κατεβάζω την έκδοση itunes 10.4,την εγκαθιστώ,περνάω ότι τραγουδια θελω στο ipod με drag+drop και μετά το απεγκαθιστώ το itunes (με πρόγραμμα unistaller για να μην μένουν αρχεία)</p>

<p> </p>

<p>Το iphone 4s το είχα πρωτοχρησιμοποιήσει και συγχρονίσει με το παλιό μου λαπτοπ...Κάθε φορά που δοκιμάζω να το συνδέσω με το itunes,ενώ το IPOD γίνεται να διακόψεις το συγχρονισμό,το iphone μου πετάει μήνυμα ότι <strong>"ΕΧΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ/ΜΕ ΑΛΛΟ ITUNES (δεν θυμάμαι) και πρέπει να συγχρονιστεί εκ νέου για να περαστούν δεδομένα</strong>....Το κανα μια φορά και φυσικά τα χασα όλα όσα είχα από μουσική κλπ..</p>

<p> </p>

<p>Χτες πήρα το ipad mini...Ακόμα δεν το χω συνδέσει...Λογικά θα κατεβάσω την τελευταία εκδοση itunes και θα την αφήσω..Το ερώτημά μου είναι το εξής:</p>

<p><strong>Πως γίνεται αυτές οι 3 συσκευές να είναι μεν στο ίδιο itunes,ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΑΡΧΕΙΑ και κυρίως ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ...</strong></p>

<p><strong>Εγώ θέλω πχ να συνδέσω το ipad/iphone/ipod ,να μην κάνει συγχρονισμό,να περάσω με drap+drop ότι τραγούδια θέλω και μετά να σβησω τα τραγούδια από τη library χωρίς φυσικά να επηρεαστούν τα όσα τραγούδια πέρασα στη συσκευή...</strong></p>

<p>Γίνεται?Αν ναι πώς?Θεωρείστε ως έκδοση itunes την πιο πρόσφατη..</p>

Το να μην γίνεται συγχρονισμός κάθε φορά το επιλέγεις στις ρυθμίσεις μέσα (ξετικαρεις το "sync automatically when connected to itunes")

Προσωπικά εγώ με το αειφον και ιπαντ είχα φτιάξει έναν έξτρα χρήστη στο λαπτοπ και είχα καθαρό ιτουνς στο δεύτερο λογαριασμό και συγχρονιζα μια, συσκευή στο ένα μια στο άλλο. Από κει και πέρα το θέμα του συγχρονισμου αν το βγάλεις από το να γίνεται αυτόματα, και αν έχεις κάνει TRANSFER PURCHASES από τη συσκευή στο ιτουνς μετά πας καρτέλα καρτέλα και, επιλεγεις το τι θες να συγχρονίσεις και τι όχι. Λίγο ψάξιμο θέλει δεν είναι τίποτα, δύσκολο

Sent from my GT-I9500 using Insomnia

Και το αειφον για να, μη σβηστεί πρέπει να το κάνεις μπακ απ και transfer purchases επίσης.

Sent from my GT-I9500 using Insomnia

Δημοσ.

Για να μην πειράζει το itunes την μουσική που έχεις στα μηχανήματά σου απλά κάνεις check την επιλογή "Manually manage music". 

Η επιλογή αυτή εμφανίζεται στην καρτέλα της συσκευής, στο tab music. 

Δημοσ.

Καθαρά θέμα ρυθμίσεων από το ιτυνες..Απλά συνδεόντας κάθε συσκευη στο ιτυνες.,πηγαινε στην καρτελα της καθε συσκευη σβηνε τον αυτοματο συγχρονισμό από όλες τις καρτέλες (μουσικη βιντεο εφαρμογες κ.τ.λ) ή συγχρόνιζε επιλεγμένες λίστες σε κάθε συσκευή.Κάνε λίστες με το όνομα τη συσκεης που θα περαστουν τα αρχεία,ρίχνε εκει μέσα στο φακελο ipad mini ας πουμε τα αρχεία που θες για εκει,και συγχρονιζε απλά εκεινη τη λιστα στο ipad.. Αν θες σου ανεβαζω screenshots

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,θα το κάνω και αν έχω πρόβλημα θα επανέλθω..

2 ακόμα πληροφορίες θα ήθελα...όπως λέω και παραπάνω,το iphone 4s που έχω το είχα πρωτοχρησιμοποιήσει στο παλιο μου λαπτοπ...Μέχρι στιγμής όσες φορές είχα δοκιμάσει στο παρελθόν να το συνδέσω κάθε φορά που έκανα εγκατάσταση το itunes πεταγε μήνυμα ότι "ΕΧΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ITUNES/ΑΛΛΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (κάτι από τα 2,δεν θυμάμαι) ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ..

Επειδή θα το βγάλει και τώρα αυτο το μηνυμα,μπορώ να το παρακάμψω?Υπόψην ότι οι ρυθμίσεις καθε φορά στο itunes ήταν να μην συγχρονίζει αυτόματα..Τωρα με το itunes το νεο,δεν το χω δοκιμασει αλλά στανταρ θα το βγάλει και θα θελα να ξερω ΑΝ μπορω να το παρακάμψω..

Και επίσης,επειδή το νεο itunes ειναι αρκετά διαφορετικό στην εμφάνιση,το DRAG+DROP τραγουδιών πώς γίνεται?Οπως και πριν,παίρνεις το καθε τραγουδι και το "συρεις" στο σημείο που εμφανίζει το πχ FAY'S IPOD??

Δημοσ.

Καλημέρα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Εβαλα σημερα  πρωτη φορά το νεο itunes και συνδεσα και το ipad mini που αγορασα προχτες..όλα καλά,ακύρωσα συγχρονισμό και από το μενου "ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ" και από το σημείο που λεει τις πληροφορίες για το ipad mini,τα απενεργοποίησα όλα,να μην ανοίγει αυτόματα το itunes,να μην κανει συγχρονισμό κλπ..Πέρασα τα τραγουδια που ηθελα,μετα τ σβησα και όλα οκ..

Με το iphone 4s εχω πρόβλημα...Δεν μου πεταξε μηνυμα ότι "εχει συγχρονιστει με αλλο itunes," δεν έβγαλε κανενα μηνυμα,αλλά ενώ το δείχνει κανονικά με τα αρχεια που εχω περασει παλιοτερα,τα τραγουδι,βίντεο κλπ τα δείχνει όλα,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΡΧΕΙΑ ΜΕ DRAG+DROP..Διαλεγω τραγουδι,το συρω εκει που λεει 'fay's iphone" αλλά δεν το περνάει...

Μηνυμα δεν βγαζει κανενα...Τι να κανω?

Δημοσ.

Έσβησα συνειδητά όλη τη μουσική από το iphone μιας και πάτησα να συγχρονιστεί με τη βιβλιοθηκη του itunes που δεν ειχε κανενα τραγούδι...Αφου το έκανα,απενεργοποίησα από τις ρυθμίσεις τον οποιοδήποτε συγχρονισμό,δοκιμασα να περάσω τραγουδια κα όταν τα πέρναγα στο iphone τα σβηνα απο τη βιβλιοθηκη...Μετά που πήγαινα να περάσω ΑΛΛΑ τραγούδια αντί να μεταφέρει μόνο το τραγουδι που ήθελα με drag+drop,ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ...Τι να κανω?

Υπόψην ότι από την καρτέλα του IPHONE,ενώ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και μετά πάω να περάσω τραγούδι,ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ και όταν ξαναπάω στην καρτέλα του IPHONE,στη ΜΟΥΣΙΚΗ,η ρύθμιση που πριν λιγο απενεργοποίησα περί συγχρονισμού,ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ!!!

τι να κάνω??Υπόψην ότι δοκίμαδα επι τόπου το ipad και το ipod και σε αυτά δεν συμβαίνει το ίδιο,δεν συγχρονίζουν και περνάω ότι τραγούδια θέλω...ΜΟΝΟ το iphone το κανει...τι ρυθμιση να αλλάξω??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...